Şimdi Ara

Teknik ekipten biri baksın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bu hesap abimin hesabı benim kendi hesabımda mail değişikliği yapmıştım maile gelen aktivasyon linkine tıkladıktan sonra "böyle bir sayfa yok" hatası almaya başladım. Hesabıma giriş yapamıyorum. Giriş yaptığımda böyle bir sayfa yok uyarısı alıyorum. Farklı bilgisayardan, tarayıcılardan ve mobil uygulamadan giriş yapmaya çalıştım ama sonuç alamadım.

    Destek sistemi gösteriş amaçlı hizmet veriyor. Dört gün oldu halen geridönülmemiş. Alışveriş yapmam lazımdı ama işlerim hep aksadı bu sorun yüzünden.

    Kullanıcı adım: #Ramazan

    Değişen mail adresim: Rmznts12@gmail.com

    Giriş yaptığımda çıkan sayfanın linki:https://forum.donanimhaber.com/sayfa-bulunamadi?aspxerrorpath=/registration.asp#Ramazan&secureID=1B060498FBC661DCE3928EC1711149CA

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • konuyla ilgili şuraya bir form gönderin lütfen, gönderdiyseniz cevap bekleyin sadece adminler ilgilenebiliyor bu durumla.

    https://forum.donanimhaber.com/support.asp
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarımı okumamışsınız galiba. Dört gün oldu diyorum desteğe yazalı.



    Böyle bir sorun olması başlıbaşına bir rezalet zaten. Üstelik desteğe yazdığım mesaja dört gündür cevap verilmiyor. Twitter'dan Donanımhaber resmi hesabına yazdım yine cevap gelmedi. Mesut Çevik'e bile yazdım adam sadece tweetimi beğendi. Belki bu konunun muhatabı değil ama sonuçta yardım amaçlı beni ilgili arkadaşlara yöneltebilirdi.



    Türkiye çapında bu denli büyük bir forumun böyle bir hizmet anlayışı ile çalışması cidden o kadar büyük mü diye düşündürüyor insanı. Giriş sorununu geçtim. Yaz aylarında sunucular aşırı ağırlaşıyor. Bugünlerde sayfaların açılmasını beklemek işkence gibi. Sorduğumuz zaman Türkiye'nin en çok trafik alan sitelerindeniz deyip geçiştiriliyor. Madem o kadar büyüksün reklam aldığın kadar sunuculara da önem ver. Yazık gerçekten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sürekli konuyu güncellemenize gerek yok.

    Forum Destek yoğun olabilir. Tekrar yeni bir istek açabilirsiniz.
    Lütfen sabırla bekleyiniz.

    Üyeliğiniz le ilgili işlemlerin yeri bu bölüm değildir.

    İyi forumlar,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.