Şimdi Ara

teknik lise stajı nasıl yırtabilirim yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TEKNİK LİSE STAJI - 11.sınıf yazın 320 saat 40 iş günü staja gitcem rapor felan alarak yırtabiliyoz mu öğleden sonra kaçtım bide bugün sonuçları ne olarak bana geri döner ve bu stajdan nasıl kurtulabilirim tamamen olmasa bile nasıl azaltabilirim yardımcı olursanız sevinirim duacınız olurum.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreeRunn1ng

    TEKNİK LİSE STAJI - 11.sınıf yazın 320 saat 40 iş günü staja gitcem rapor felan alarak yırtabiliyoz mu öğleden sonra kaçtım bide bugün sonuçları ne olarak bana geri döner ve bu stajdan nasıl kurtulabilirim tamamen olmasa bile nasıl azaltabilirim yardımcı olursanız sevinirim duacınız olurum.

    stajdan yırtmanın namuslu bir yöntemi yok. mezun olabilmen için, 40 gün boyunca, staj yaptığın işletmeye gitmen gerekiyor. rapor alsan bile gelecek sene tekrar staja gitmen gerekecek. senin devamsızlık takibini, staj yaptığın işletme ve koordinatör öğretmenin yapacak. ikisinden birisi, kaçtığın veya kaçacağın günleri(yada saatleri) devamsızlığa yazarsa, stajın yanar.(en azından 20 günün gider.)
  • dergul D kullanıcısına yanıt
    ben öğleden sonra kaçtım yani 4-5 saatten kurtuldum tam gün olarak mı yansıcak yoksa sadece 4-5 saat olarak mı ve nolcak şimdi stajım yandı mı?
  • bunu işletmenin yetkilisine veya başında duran kişye sorman lazım. onun inisiyatifinde olan bir şey. sana tavsiyem, artık okulda olmadığının farkına varman. stajın asıl amacı, öğrencinin iş hayatının nasıl olduğunu görmesidir. okulda olduğu gibi, bana bir şey olmaz mantığıyla hareket edemezsin. iş hayatı bazı yönlerden, okuldan daha serbest görünse de, söz konusu iş olduğunda katı davranırlar.
  • Stajdan yırtmak sana birşey katmaz dostum aksine deneyim kazandırır. Ben bu sene mezunum yaz staşlarımı araba parçaları üreten bir fabrikada yaptım staj sonunda mezun olduğumda çalışmak istersem 1500 tl ile beni işe alabileceklerini söylediler diyeceğim o ki staja git kendini geliştirmeye bak ve mümkün olduğunca büyük ve bölümünle alakalı yerleri tercih et ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.