Şimdi Ara

Teknik Servis - Genel Merkez şikayet

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2010 model corolla sahibiyim. Bir ay kadar önce vites kolunun etrafında boya atması oldu. Düzenli olarak gittiğim toyota tarabya gedizler servisine sorduğumda kimyasal döküldüğü için olduğunu söylediler. arabada kimyasal deney yapıyor değilim. Değil kimyasal madde, asit veya benzeri bir şey, sıvı koku bile bulundurmuyorum. Boya kavlaması olan yere kola bile dökülmediğine eminim, kaldıki kola dökülmesi ile kavlayacaksa ve garanti dışı kalacaksa o boya, hiç boyamasınlar daha iyi. Serviste yeterli açıklamada bulunmadan, suçu bana attılar. Genel merkezi aradığımda, servisimiz ne diyorsa doğrudur şeklinde bir cevap aldım. Hiç bir şekilde ilgi göstermediler, herhangi bir açıklamada dahi bulunmadılar. verdikleri tek cevap servisimiz ne diyorsa doğrudur oldu.
    Başka şehirdeki tanıdık bir toyota servisine durumu anlattığımda bize getirebilsen garanti kapsamında boyayı yenilerdik dediler.

    Aynı servise 6 ay kadar önce bir hasar için gitmiştim. Hasar sonucu ön marşpiyel tampondan ayrılmıştı. Onarımı gerçekleştikten sonra bir hafta geçmeden, onarılan marşpiyel yeniden tampondan ayrıldı. Suçu yine bana attılar, kaldırıma çıkmışım. 2 yılda bir kez ayrılmayan parça ne hikmetse, onarımından bir hafta geçmeden ayrıldı. Hiç bir şekilde kaldırıma çıkmadım. Otoparklarda bulunan alçak demirlere takılmış olabilir, ama bu da ilk defa olan bir şey değil, o kadar basit bir şekilde parçanın ayrılmamış olmaması gerekeceğini düşünüyorum. Kaldıki sadece onarılan tarafta ayrılma olması da sadece tesadüf olmamalı. Genel merkeze bu konudan da bahsetmiştim ama bu konuda cevap bile alamadım. Bu hasar sonrasında müşteri memnuniyeti anketi için arandığımda hiç memnun olmadığımı söylemiştim, kimsenin umrunda olmamıştı tabiki.

    Boyanın ve marşpiyelin onarımının parasında değilim ama servisteki ve genel merkezdeki bu umursamaz tavırlar gerçekten çok sinir bozucu.
    Toyota'nın dünyadaki genel merkezine şikayet yazmak için iletişim bilgisine ulaşamadım. Bu konuda bilgisi olan var mıdır?
    Konu ile ilgili tüketici mahkemelerine başvursam sonuç alabilir miyim?
    Durum ile ilgili yorum yapan ve yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.


     Teknik Servis - Genel Merkez şikayet







  • İstanbul Küçükköy den yokuş aşağı inerken Gaziosmanpaşa sanayi sitesi yokuşun solunda kalıyor..Oraya gir DOĞU KİMYA.. Boya sanayii var orayı bul .Bu tür sanayi boyaları orada imal ediliyor...Gümüş metalik yada bal rengi metalik yada saten sanayii tipi boyalar orada var... Fındık kadar boya alıp orada bir oto boyacısına tabanca ile püskürt..Yada bir kırtasiyeciden alacağın sulu boya fırçası ile kendin sür...İşi bitir..Çektiğin eziyet boşuna olmasın...Saygılarımla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 19 Ağustos 2011; 15:51:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.