Şimdi Ara

Teknika'nın sistemini sonunda dinledim!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
941
Cevap
21
Favori
56.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kevin_rymaN

    quote:

    Orijinalden alıntı: Asefik

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kevin_rymaN

    düşük maliyetli vede müthiş bir akustik, sayın teknika o güce (def 7001 )mantığınızla kurduğunuz akustikle hükmetmenizden dolayı tekrardan tebrik ediyorum sizi,zincirini koparmaya çalışan bir pitbull'un kafasını okşayıp susturmak gibi, yaratıcılık bu olsa gerek,,, engin bilginden yararlanıcağım için bendede ayrı bir mutluyum, kolay değil bir sürü masraf et ve ses karman çorman, sonrada bilgili bir sihirli el (TEKNİKA)

    forumdaki arkadaşlarımızın sistemlerinden foruma göre üst seviye sayılacak başka dinletileriniz varmı?

    burası istanbul bir sürü hifici arkadaşlarımız var sanırım bulunduğunuz bölgedeki kadar sınırlı değil forumdan sadece sayın TEKNİKA ile görüştüm dinleti yaptık, inanın sayın asefik yeterli geldi kesti yani başka sistemi dinlemeye görmeyede gerek kalmadı, bu 2 bilemedin 3 sene götürü beni,,, karadenize SEVGİLER

    cevap benim için yeterli oldu,bizdende size selamlar Kevin kardeş etrafında çok çiçek var hepsinde kokla zararı olmaz ilaç değilki bu




  • ilk bahardayız bol bol koklarım sizin yerinizede
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kevin_rymaN

    ilk bahardayız bol bol koklarım sizin yerinizede

    eminmisiniz hani bu sizi 2-3 sene götürürdü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SertaçS

    Ben pm atmayıp açık açık yazayım , Teknika akustik süngerlerin beyazını nerden bulurum şimdilik sadece tavana kısmi olrak uygulamak istiyorum.

    Sertaç selamlar. En iyi izolasyon anfinin ses potansını biraz düşür veya alt ve üst komşu ile zaman zaman birlikte film izleyin. Apartman yöneticisi olmak da zor diil mi? Kolay gelsin ....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asefik

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kevin_rymaN

    ilk bahardayız bol bol koklarım sizin yerinizede

    eminmisiniz hani bu sizi 2-3 sene götürürdü

    ben normal çiçek bazında dedim, sistem olarak değil
  • Asefik amacın nedir? Herhangi bir konuda şüphen varsa atla uçağa gel. Masrafını ben karşılıyayım! Bedava uçuş millerim var. Sorun değil yani. Ama bilmeden en ufak bir fikrin olmadan da atıp tutma huyundan vazgeç. Bu gün ilk defa Rdeğerli de geldi ve birazdan o da düşünce, görüş ve fikirlerini açıkça yazar. Önemli bir detay daha 4-5 gün öncesine kadar ne Kevin Rayman'ı bugüne kadar de ne Rdeğerliyi hiç yüzyüze görmedim. Tanışmadım ve telefonla dahi konuşmadım. Yani kimsenin cebine para sıkıştırmıyorum. Kimse kör de değil, sağır da değil!

    Buraya sunum şekli yanlış diye yazıyorsun ama halbuki sen heyecandan konunun asıl noktasını kaçırıyorsun hep! Bu odanın benim açımdan kuruluş amacı, yapılan tüm uygulamaların ne derece olumlu ya da olumsuz etkileri olduğunu denemek ve bunu da açıkça hobidaşlarla paylaşmak. Kimseye masal anlatmıyorum. Kimseyi zorlamıyorum da. Ceplerine para da koymuyorum. Herkesin kendi iradesi var ve büyük çoğunluk 30 yaşın üzerinde zaten.

    Onun için çıkıp da burada görmeden, duymadan, bilmeden çamur atmak herşeyden önce günah olduğu gibi ahlak olarak da hiç doğru bir yaklaşım değil.

    Bu arada sevgili Rdeğerlinin dinletisinden bir kaç kare!









    Bunlar da balkon muhabbetinden kareler.







  • Tarih tarih evvelki umumi mesajlara goz atarsaniz bugun tesrif ettigim davet cok evvel onceydi aslinda.Ama bir turlu firsat bulup gidememistim.
    Teknikayi ,foruma girdigim seneden bu yana yazilarindan taniyorum sadece.Panel olayinda albani ne ise ses icinde teknika benim icin o.Detyalarini az sonraki okuyacaginiz yazimda bulacaksiniz.
    Yine onceki teknika ile yazdigim mesajlarimdaki detaylari ozet halinde burada bulacaksiniz.
    Bilmeyenler icin ; ben Pio 919 avr ve WF 9,6 hop. Kullanan birisiyim.center surroundlarda yine wf.Hayatim farkli sistemler dinleyerek gecmedi.İlk bir iki dinletimde hep son dinledigimi begenirlen sonralarinkinde bana gore olmayan kisimlarini farkedebilir oldum.Hatta bugun kesif ettigim bir benzetmede sesdeki parlakligi vivid dogalligi ise plazma olarak adlandirdim.

    İlk olarak resimlerden ve okuduklarimdan ola cikarak teknika nin sistemi hakkindaki dusuncelerimi soylemek istiyorum."Ufak bir oda ve buyuk guclu (kagit verileri)hop.ler.Sinema icin OK.Ama stero olarak kendi sistemimdekinden az biraz iyi olsun.Anfi eski ve HDMİ yok.Ama ici iyi olabilirdri.İlgisi cok fazla,detayci ve titiz.Ve buyuk bir emek."Gibi dusunuyordum.

    Bugun ise; Ana kapidan iceri girdikden sonra karsimda resimlerden tanidgim bir odanin kapisi acik halde gordum.Ve hemen oraya yoneldim :)

    Oda resimlerde goruldugu kadar ufak degil!Hatta cok sasirdim.Oda nin butununu gordugum anda zaten saskinlik yerini baska bir saskinliga birakti ve o nu anlatamam.Muazzam desem yeridir.Ambiance kesinlikle.Odanin boyutu sadece resimlerden dolayi dikkatimi cekmisti.Kisa bir sohbetin ardindan Cd dinlemeye gectik.

    Anfi uzerini okumadan direk hissettigim cok kanalli olarak sesi algiladim.Hatta sordum ve bana anfiyi gosterdi.Stereo idi.O dakika zaten iceride koku olmasina gerek olmadan siz etki altindasiniz.Her telden denebilecek sekilde bircok albumden parcalar dinledik.Bugune kdr dinletilerimde 10 parcanin 10 u da etkilemedi.Hatta hata aradim.Parca calarken simdi bu kisimda bozacak artik diyorum ama yok.Benim icin muzik ve keyifin birlestigi nokta,tum elektroniklerin hop.lerin kayboldugu ,gozumun gormedigi aramadigim andir.Kendimi muzike biraktigim andir.Ve bu ani sadece muzik sona erdiginde farketmeliyim.
    Her parcada olay budur dedigimi hatirliyorum.Birindede calma mubarek.Hele ki drum solo dinledim ki tarif etmeye kalksam mundar ederim.Ayni sekilde opera dinledim,o da o sekilde tarifi etmem mmkun degil hayranligimi ve saskinligimi.

    Hop.ler bildiginiz HEYULA. Gormek kesinlikle yaniltir adami.İdda ediyorum ki en baba goz bile yanilir.Goz yorumladiginda o odada bu hop. İs yapmaz der.Evet mantikli.Ama odada bir ugultu bir distorsion, bir bozulma olmazmi o guce karsi.Ama yok! Hep bekledimki alt frekanslarda yakalayayim.Ama maalesef.
    En merak ettigim PL990 pikapa gecis yaptik.O gurlemeye calisan ama muazzam bir sekilde dizginlenen aslan yurekli danualar:) avini mideye indirmis doymus ve dinlenen bir puma gibiydi.
    Plak dinlemeden once saniyordumki bu hop.ler ve setup bunu iyi basariyor sadece.Ama yok , plak ile uysal naif bir hal aldi setup.
    Her bir dinledigim parcada aradigimi, bir sonrakinde bulmus olmam beni cok sasirtti.
    Sinema icin hazirlikan sonra surroundlarin ve sub.in onemini birkez daha anladim.Sinema OK dir.Altinda ustunde kimse birsey aramasin.O esnada tedirgin oldum.Ses cok yuksekti iceride.Aslinda olmasi gerekenin altindaydi belkide ama normal ev sartlari icin bana gore fazla idi.Aklima sesin disari cikip cikmadigi geldi.Odanin kapisindan adim atar atmaz ciddi bir fark algiliyorsunuz.Adim atar atmaz ve kapi haliyle acik iken!!! Zaten yan tarafdaki salona gectiginizde sokaktaki cocuklarin sesini duyarken iceride gumbur gumbur olan sesden eser yok.Acik soyleyeyim inandirici gelmedi.2-3 kez denedim ve gercekten bu kadar olur.Emin olmadigim seyler icin iddia etmem.Ama bunun icin ederdim.Nasi
    Ses gitmez ,mumkun degil? Derdim.Ama tecrube etmeniz gerek.
    Sonra biraz sigara ve dinlenme molasi ,balkon sefasi yaptik.Oldukca keyifliydi.Ama iceridede cevher vardi,fazla durmadik disarida ve yine odadaydik. Okadar bozulma bekledigim ses bozulmamisti ve o oda ufaki.Sordum kac m2 diye? Olceriz dedi, ve muzik bizi aldigoturdu.Neyse sonra ekrar sohbete geldik ve max.19 m2 civarinda bir oda.

    Bu kisima kadar ancak ozetgecebildim.Tum sorularinizi ictenlikle cevaplayabilirim.

    Sonuc olarak; Odadaki tum bilesenler tek tek basarili cihazlar ve hop.ler.Kablolarda oyle. Evet amfi eski! Ama sifir kutusundan cikaracaginiz bir amfi ile kiyasladiginizda, koku detayini atlarsaniz( yenilerin daima bir ambalaj kokusu olur) hangisinine i oldugunu anlamaniz guclesir.O derece temiz.Abartmiyorum! Evet amfide HDMI yok! Ama o odaya girdiginizde bunun ne kadar gereksiz bir secenek oldugunu anlayabiliyorsunuz.
    Odada o kadar emek var ki.Teknika demiyorki bu sistem en iyisi.Evet en iyisi olmayabilir.Daha iyisi dinlenebilir.Bu olasilik daima varolacak her sistem icin.Ama o cihazlari match edip bu sesi alabilmek sanirim herkesin isi degil.Olayda burda zaten.Bunu tarih evvel mesajlarimdada soyledim.Okuyabilirsiniz.Ayni sistemi o odada dinleyip "aa harika, hemen aynisini alip evde dinleyeyim" derseniz iste orada yanilirsiniz.Evet hepsi tek tek cok iyiler.Hele birlikte harikalar.Ama odada.O setupda.

    Bugun sunu cok iyi anladimki, deli gibi paralara harcamanin ve en iyilerini almanin hicbir anlami yok.Bircogumuz sistemini o odaya tasiyip calibre etse sistemine daha cok hayran kalacak! Yani kullandiginiz cihazlar ne olursa olsun.Susano olsun , falan filan olsun 50 bin dolar olsun.Alt yapisi iyi olmayan bir setup ile 5 para etmez! Yani o cok begendigim teknikanin sistemini alip evime getirsem bu sekilde begenemem.Hersey sinerji!

    Teknika para verip en pahalilarini allipta kuru kuruya elektrige baglamak yerine, belki fiyat olarak makul denebilecek fiyatlara aldiklarini biraraya getirip istegine cevap verebilecekleri hale GETİRMİS.

    Aradaki fark bu.Pahali olani alabilmek degil olay.Alabildiklerinden istedigi sonuca ulasabilecek calismayi yapmis olmasi.

    Belki cok derli toplu bir anlatim yapamamis olabilirim.Ama bu sistem bana isin mantigini ogretti.Dogruyu nerelerde arayacagimi ogretti.Goruntusune bakipta yorum yapilmasinin COK yanlis oldugunu ogretti.Hicbir sistem kucumsenmemeli OK.Ama alt yapisi olmayan her sistem , markalarin player ile HT kodu basliginda sattigi Hazir sistemlerden farki yoktur!

    Cok iddiali belkide abarti gelen yorumlarim olmus gibi gelecektir sizlere.Belkide tecrubemden dolayi bu kadar buyuttugumude dusunenler olacak.Hic farazi konusmayalim.Oyle bir dusuncesi olan var ise direk soylesin.Onun uzerine teknikadan rica edelim bir davet icin.Kendisi bu konuda anlayisli olacaktir.Gidelim ve tum yorumlarimin uzerinden kisi test etsin.Kulak kulak fark edebilir ama kisi o yapacagi test ile benim dusuncemden cok uzak yorumlari olmayacaktir.Sistem eniyisi demiyorum!

    Bu arada modelini bilmedigim salonunda duran telefunken bile beni cok sasirtti.O telefunken ile bile ! Forumdaki bircok sisteme kiyaslama yaptirirdim.Cok kisiyide uzer buna inanin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: max-well

    quote:

    Orijinalden alıntı: SertaçS

    Ben pm atmayıp açık açık yazayım , Teknika akustik süngerlerin beyazını nerden bulurum şimdilik sadece tavana kısmi olrak uygulamak istiyorum.

    Sertaç selamlar. En iyi izolasyon anfinin ses potansını biraz düşür veya alt ve üst komşu ile zaman zaman birlikte film izleyin. Apartman yöneticisi olmak da zor diil mi? Kolay gelsin ....

    Slm Maxx-well, yönetici olduğumu nerden öğrendin ? Tamam yakın oturuyorduk ama..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknika

    Asefik amacın nedir? Herhangi bir konuda şüphen varsa atla uçağa gel. Masrafını ben karşılıyayım! Bedava uçuş millerim var. Sorun değil yani.

    Onun için çıkıp da burada görmeden, duymadan, bilmeden çamur atmak herşeyden önce günah olduğu gibi ahlak olarak da hiç doğru bir yaklaşım değil.


    Öncelikle teessüf ederim,ben hiç bir zaman senin sistemini kötüleme gayretinde bulunmadım.Forum hafızası sabittir,istenen sadece mütevazı olunulmasıdır...

    bir iki ay önce yine foruma yazmışımdırki bu hobiye ilk başladığım zamanlarda senin oda hayallerimi süslüyordu,ben kendime olduğu kadar çevremede objektif yaklaşacak maddi ve manevi güce sahibim.

    Eski sistemim Definitive BP10,CLR2002 ile Pioneer LX73 ten kuruluydu azbucuk ordaki sesi tahmin ediyorum,Porsche 911 kullananlar GT modelini sürenlerin ruh halini anlıyordur inlaki sahip olmalarına gerek yok.

    Çamur atma demişsin nerde atılmış,senin odanın dışına sıfıra yakın ses sızmasından bahsedilmiş definitive referans serisi suba sahip olan sensin odanın resimleride ortada buna bizim fiziksel olarak karşı çıkmamız aklen doğru yaklaşımdır.

    Övmeninde bir sınırı var üstüne çıkan kendine gelmeli forum sağlığı açısından...Ne yapsaydım sürekli bu haldemi dolaşalım forumda.


    İkinci konu benim açımdan sana hatırlatmak isterim 2 yıl önce dvd yi bırak mkv dene derken illegale savaş açmıştın mkv nedir demiştin bugün media player aldın demek benden 2 yıl gerisin.

    üçüncü konu, kullandığın dvd playerın özelliklerini övüyordun bugün bdp olarak ps3 kullanıyorsun bu konudada gerisin.

    dördüncü konu,sistemin stereo yanını övüyorsun forumda avr harici stereo amfiye çok yatırım yapanlar oldu onların hakkı nerde onlara övgü nerde zamanında yoktu forumda avr artı stereo amfi beraber kullanımı...


    Özetlersek senin sistemin yılların verdiği tecrübe birikim ve yapılan ayarla belli bir başarıya ulaşmış olması gayet normal ve bu senin adına bir başarı dedimya zamanında benimde hayallerimi süslüyordu.

    Benim gibi forumda çok kişi vardır ama o dündü bugün başka güzeller ortaya çıktı ,senin sisteminde her ne kadar referans ürünler olsada totalde bugünün high end çizgisine sahip değil denilen bu sadece.


    Son olarak ben seyahat acentası sahibiyim kendime bilet keserim sorun değil ama yinede teklife teşekkürler.

    Mayıs ayında İstanbul seyahati planlamıştım hoparlör ve stereo amfi dinletisi yapmak için ama annemin sağlığı buna izin vermedi Sn lufubu durumumu biliyor.


    ama doğru atan bir kalp varda ben kırdıysam affola...




  • Asefik , abi gozunu seveyim PS3 u bdp olarak kullanmanin neresi geri kalmak?Kendim kullaniyorum diye degil sorum.Neyin gerisinde kaliniyor PS3 ile bd izlendiginde? Yada bdp player ile izlendiginde neyin ilerisine gidiliyor? Sen bari oyle soyleme.

    Sap ile samani ayiralim ayrica."En kotu stereo bile en iyi avr tabanli sistemden daha iyi " dusuncesinede katilmiyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sn. asefik acenta sahibiyim demişsiniz benim bildiğim o esnaf katagorisine girer esnaf olanda pc başından bazı şeyleri kabullenmeyip sağa sola sataşmaz, madem o kadar dinletiye giden insanlara dahi inanmayıp taa karadenizden sataşacağınıza, ben olsam şimdiye kadar en az 1 kez bile olsa istanbula gelmiştim, ama pc başından tuşa bas enterle kalbi kır iftira at daha kolay geliyo size,, he bu arada benim için teknikanın sitemi şuan en iyisiyim diyen sisteme kafa tutar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rdegerli

    Asefik , abi gozunu seveyim PS3 u bdp olarak kullanmanin neresi geri kalmak?Kendim kullaniyorum diye degil sorum.Neyin gerisinde kaliniyor PS3 ile bd izlendiginde? Yada bdp player ile izlendiginde neyin ilerisine gidiliyor? Sen bari oyle soyleme.

    Sap ile samani ayiralim ayrica."En kotu stereo bile en iyi avr tabanli sistemden daha iyi " dusuncesinede katilmiyorum.

    ya taraf olmak için anlamadan yazmayalım,bahsedilen zamanında kullanılan dvd playerın işlemci özellikleri bit değerleri cihaz ağırlığı sıra sıra yazılıyordu demekki bu önemli ama şimdi bdp için ps3 kullanılıyor.

    e ne diyeceğiz şimdi dün dündü bugün bugünmü yani dün her konu açılışta teknikanın tüm ekipmanlarının tüm özelliklerini okuyorduk bugün ps3 kullanıyor bdp için insana sormazlarmı ne oluyor diye ps3 ün bdp açsından çok doğru seçim olmadığını bu saatte sana

    anlatmak zorunda olmayalım bende kullandım ps3ü bdp olarak ama forumda herkes biliyorki ps3 bdp için orta halli oynatıcı.

    sap la saman neymiş kim demiş en kötü stereo amfi en iyi avrden daha iyidir gece uykusuzluğumu vurdu,söylemediğim kelimeleri neden uyduruyosun...daha bir iki ay önce Naim Nat XS alıp orta ayar stereo amfi ile bu işler olmuyor diyen bendim.

    Benim vurgulamak istediğim iyi bir avrnin yanına iyi bir stereo amfi koyan kişiler var


    edit...ben yıllardır yazıyorum ama görüyorumki arpa boyu yol alamıyoruz.teknikanın sistemi ile ilgili artık yazmıyacam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 28 Mayıs 2012; 0:19:25 >




  • Bir kez daha yanılıyorsun!

    * Ben kopyaya halen karşıyım ve Media Player ile MKV'dosyalarını sadece bazı filmleri önceden inceleyip gerekli olduğu takdirde orjinal almak amacıyla kullanan biriyim.
    * Ps3'ü Bdp player olarak değil, % 90 oyun amaçlı aldım ve zaten hediye çeki var diye aldım. Yani sakın kimse bahane bulmasın.
    * Halen övüyorum sorun yok yani! AVR harici Stereo'ya yatırım yapmak belli bir statünün ve ciddi bir masrafın üzerine çıkıldığında okey! Ama 5000-10.000 Tl'lik AVR'nin yanına 1.000 Tl'lik Stereo amfi kurularak ben Stereo sistem kurdum deniyorsa o zaman karşıyım. Bu yatırımın AVR'li sistemi tam anlamıyla randımana kavuşturulması taraftarı olduğumu her zaman söylüyorum.

    Kasıtın oyuncak AVR ve Player yenileyerek iyi sistem kullanıyorum havalarına bürünmekse işte orada yanılıyorsun! Aldığın oyuncak amfinin içinde doğru düzgün amfi olmadıktan sonra HD ses codeclerini çözse ne olacak? Çözmese ne olacak? Alırsın misal Oppo 95 gibi bir player veya 7 kanal analog çıkışlı bir Blu-Ray Player, bağlarsın 7.1 kanal analog çıkışları amacın illaki Hd sesleri çözdürmekse al sana çözülmüş hazır Hd ses ve birinci sınıf amplifikasyon performansı. 8 Kg'lık ÂVR'yi 3D ve HD 'si var mantığıyla alıp da bana ses ve görüntüden bahsedersen sadece gülerim. Şu an bendeki tüm cihazların HDMI çıkışları 1,4 3D uyumlu kablo ile, yine 1.4 3D HDMI Swich'e bağlı ve oradan da 1.4 3D kablo ile 3D dönüştürücüye ve 3D projeksiyona bağlı. Sesler de hem çok kanallı analogdan, hem Coaxiel'den hem de Optikten zaten bağlı ve hiç bir sorun da yok!

    2 gün önce dinleti ve izletiye gelen Kevin Rayman ve bugün gelen Rdeğerli de dahil, neredeyse son bir seneye yakındır bana dinleti ve izletiye gelenlerin % 90'ının ilk 5-10 dakika sonra ağızından çıkan söz, abi sakın AVR'yi değiştirme. Benim Hd ses çözen 3D AVR'em böyle ses vermiyor. Bu nasl oluyor? Diyor.

    Onun için diyorum gel ve kendin anla diye. Ayrıca sakın Bp10'la Bp7001Sc'yi benzer olarak bile kıyaslama. Çünkü ilgisi, alakası bile yok! 7001 başka bir şey. 7002 ile bile alakası yok!

    Şimdi gelelim asıl konuya.

    Bu zamana kadar değişiklik yapmadıysam sebebi vardı tabiki. Azıcık sabır diyorum. Bakalım o zaman ne olacak? Teknika boş durmuyor bilesin. Hemde hiç!

    Rdeğerli, bugün için tanıştığımıza çok memnun oldum. Gene beklerim. Güzel ve emek dolu samimi ve objektif yorumların için teşekkür ederim. Ama gel de bunu Asefik'e anlat.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asefik

    Benim vurgulamak istediğim iyi bir avrnin yanına iyi bir stereo amfi koyan kişiler var bu kişilerin zevkini kim biliyor yada teknika gidip dinledimi hekresi kendine çağrıyor gidip birde o dinlesin...


    Asefik neyi dinliyeyim?

    Beni mal mal evinde oturan, 3-5 tane giriş seviyesi baz sistem dinleyen ve tecrübesi bundan ibaret olan biri mi? Sanıyorsun anlamıyorum ki.

    Yahu banyondaki tasların sayısından fazla kombinasyonla senelerdir sistem dinliyorum ben. Zaten o tecrübeler ışığında bu gelişmeler oluyor.

    Bir kez daha bazı şeyleri hatırlatayım da ondan sonra gene ne düşünürsen düşün. Ben istanbul'da doğma büyüme, 8-9 yaşından beri müzikle, müzik aletleriyle, elektronikle, müzik setleriyle, müzik cihazlarıyla büyüyen, işi bu olan biriyim. Turizm'ciysen işini iyi bilirsin değil mi? Benim işim de bu. Daha seni nasıl rahatlatayım?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asefik

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rdegerli

    Asefik , abi gozunu seveyim PS3 u bdp olarak kullanmanin neresi geri kalmak?Kendim kullaniyorum diye degil sorum.Neyin gerisinde kaliniyor PS3 ile bd izlendiginde? Yada bdp player ile izlendiginde neyin ilerisine gidiliyor? Sen bari oyle soyleme.

    Sap ile samani ayiralim ayrica."En kotu stereo bile en iyi avr tabanli sistemden daha iyi " dusuncesinede katilmiyorum.

    ya taraf olmak için anlamadan yazmayalım,bahsedilen zamanında kullanılan dvd playerın işlemci özellikleri bit değerleri cihaz ağırlığı sıra sıra yazılıyordu demekki bu önemli ama şimdi bdp için ps3 kullanılıyor.

    e ne diyeceğiz şimdi dün dündü bugün bugünmü yani dün her konu açılışta teknikanın tüm ekipmanlarının tüm özelliklerini okuyorduk bugün ps3 kullanıyor bdp için insana sormazlarmı ne oluyor diye ps3 ün bdp açsından çok doğru seçim olmadığını bu saatte sana

    anlatmak zorunda olmayalım bende kullandım ps3ü bdp olarak ama forumda herkes biliyorki ps3 bdp için orta halli oynatıcı.

    sap la saman neymiş kim demiş en kötü stereo amfi en iyi avrden daha iyidir gece uykusuzluğumu vurdu,söylemediğim kelimeleri neden uyduruyosun...daha bir iki ay önce Naim Nat XS alıp orta ayar stereo amfi ile bu işler olmuyor diyen bendim.

    Benim vurgulamak istediğim iyi bir avrnin yanına iyi bir stereo amfi koyan kişiler var


    edit...ben yıllardır yazıyorum ama görüyorumki arpa boyu yol alamıyoruz.teknikanın sistemi ile ilgili artık yazmıyacam

    Taraf olma konusuna cok kizarim! Akabinde yazilmis tum yazilanlar kisinin avukati yada yandasi olundugunun belirtisi degildir.Ortada bir konu vardir ve bilinmemesi icinde bunun ortada olmamasi gerekir.

    Tekinka nin BD ile ilgili bir iliskisi oldugunu gormedim.Yuksek cozunurluk diye divane olan birisi hic degil.Hatta ve hatta ses sistemleri koonusunda benden deli gibi yukarida olan teknika,belkide benim yanimda goruntu hususunda altta kalir.BD icin deli divane birisi degil yani.Bu yuzdende PS3 u bdp olarak kullaniyor olmasindan dolayi geri oldugunun dusunulmesi sacma.Hatta dvd playerindaki ozellikleri tek tek yazmis olsa dahi.Cunkusunu yazdim yukarda.

    Onceki mesajimdaki son cumlemde sana degildi.sadece forumdaki avr yanina stereo sistem koyanlar diye bahsetmis olman uzerine genel bir yazimdi.Bu yuzden senin demedigin birseyi demisin gibi uydurmuyorum.Cevap verebilmem icin yazilanlar yeterli.Yazilmayani uydurmak gibi ihtiyacim yok

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • niye PS3 ile BD Player kiyaslamasi yapildi ki? PS3 oyun konsolu BD okur ama film ve ses performansi mukemmel olmaz... gercekleri kabullenin yer imkani kisitli ise PS3 ile yetinmis olabilirler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bdp ve PS3 soz konusu oldugunda kabul edilecek gercekler nelerdir merak ettim?

    Ya teknika tum suc sende!!! Ne vardi bu kadar mukemmeliyetci oluyorsun...High end cihaz kullaniyorsun...Bak bir ps3 u bdp olarak kullanmaya basladin,forum yadirgadi bu durumu

    Ya forum hala FULL diye , YENİ CİKTİ diye SD yayin show tv izlemek icin FULL HD LED aliyor.Biz burda bdp ps3 u tartisiyoruz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rdegerli

    Bdp ve PS3 soz konusu oldugunda kabul edilecek gercekler nelerdir merak ettim?

    Ya teknika tum suc sende!!! Ne vardi bu kadar mukemmeliyetci oluyorsun...High end cihaz kullaniyorsun...Bak bir ps3 u bdp olarak kullanmaya basladin,forum yadirgadi bu durumu

    Ya forum hala FULL diye , YENİ CİKTİ diye SD yayin show tv izlemek icin FULL HD LED aliyor.Biz burda bdp ps3 u tartisiyoruz.

    bir playstation um bile yok biz fasfakirdik abey... (küçük emrah forumu okusa vereceği tepki...)

    neyi paylaşamıyoruz anlayamıyorum sistemi dinlemedim ama dinleyip de olumsuz yazan yok...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: altanismet

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rdegerli

    Bdp ve PS3 soz konusu oldugunda kabul edilecek gercekler nelerdir merak ettim?

    Ya teknika tum suc sende!!! Ne vardi bu kadar mukemmeliyetci oluyorsun...High end cihaz kullaniyorsun...Bak bir ps3 u bdp olarak kullanmaya basladin,forum yadirgadi bu durumu

    Ya forum hala FULL diye , YENİ CİKTİ diye SD yayin show tv izlemek icin FULL HD LED aliyor.Biz burda bdp ps3 u tartisiyoruz.

    bir playstation um bile yok biz fasfakirdik abey... (küçük emrah forumu okusa vereceği tepki...)

    neyi paylaşamıyoruz anlayamıyorum sistemi dinlemedim ama dinleyip de olumsuz yazan yok...

    Zaten konu sistem degil ki:)) Sistemi gorseler, dinleseler , oradaki calismayi fark etseler, birde teknikayi tanisalar ...Suradaki tum tartismanin beyhude oldugunu anlayacaklar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yav sorun Blu-Ray Player ise, hemen gidip alayım. Kimse kendini paralamasın. Yalnız iyi de, ben şu an Blu-Ray seyretmiyorum ki.

    Yahu zamanında şunu bunu almadı diye biz herkese böyle saldırdık mı? Bu ne garip bir tavırdır. Anlamak mümkün değil.

    Azıcık sabır diyorum. Azıcık sabır.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.