Şimdi Ara

TEKNOBİYOTİK (AKORTEK BİLGİSAYAR) DA SATIŞ SONRASI İADE İŞLEMLERİNE BAKALIM BİR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selim Yiğit | 26.01.2021 12:58

    Bu Mesajdan Alıntı Yap


    TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK BİLGİSAYARA DONANIM ŞİRKETLERİNDEN BİRİ BU, ADI AKORTEK, SATIŞ SİTESİ TEKNOBİYOTİK. BİR SÜRE ÖNCE BİRKAÇ PARÇA ÜRÜN ALDIM, KARGOLAMA'DA YA DA ÜRÜNDE İYİLER, FİYATTA DA FENA DEĞİLLER.


    ANCAK GELELİM KONUYA:


    ÜRÜNLE İLGİLİ SIKINTI YAŞARSANIZ YANDINIZ, İADE ETME İSTEDİNİZ DİYELİM YANDINIZ!!! HATALI AÇIKLAMA YAPMIŞ OLSALARDA, OLMASALARDA, HAKLI OLSANIZ DA, YANDINIZ!!! ÜRÜNÜ BURADAN ALMAYIN DİCEM AMA DİYEMEM, BELKİ BENDE ALIRIM YERİ GELİR, BÜYÜK TOPTANCILAR, AMA AKLINIZ VARSA AYNI ÜRÜNÜ, FİYAT FARKINA BAKMAYIN, AMAZON YADA GÜVENDİĞİNİZ NERESİYSE ORDAN ALIN. 175 TL'LİK TOPLAMDA İKİ ADETLİK SİPARİŞİMDE BAKIN NELER YAŞADIM:)) EN ALTTAN BENİM ONLARA YAZDIĞIM İLK MESAJDAN BAŞLAYIN OKUMAYA, benim ve onların cevapları şeklinde ilerledi konu. YORUMSUZCA KOYDUM TÜM YAZIŞMALARI, DEĞERLENDİRME SİZE KALMIŞ...




    -Teşekkürler, büyük firmasınız... "Türkiye'de dağıtıcısı" olduğunuz ürünlerin, kutularına bu kadar takılmasyadınız, isterdiniz iş yaptığınız firmalardan bir kutu...

    neyse, ben, bu kadarcık bir rakamla zarar görmem, sizin müşteriye iade kısmında ne kadar arkasında durduğunuzu görmüş olduk. her tecrübe bir derstir.

    yeniden satamadığınız iki ürün size bayağı bir zarar verecekmiş belli. kolay gelsin.

    Ürün İade Talebi | 26.01.2021 11:20

    Bu Mesajdan Alıntı Yap

    Merhaba,

    İade amaçlı gönderdiğiniz ürünlerin kutuları hasarlı olduğu için ve sıfır satılabilir durumda olmadığından dolayı her iki ürününüzün de iadeleri reddedilmiştir. Ürünler gün içerisinde tarafınıza geri gönderilecektir.

    Ürün İade Talebi | 20.01.2021 14:16

    Bu Mesajdan Alıntı Yap

    [#QNW-30782] İade talep numaranız olan kodu kutu içerisine mutlaka belirtmeniz gerekmektedir.

    Selim Yiğit | 20.01.2021 12:15

    Bu Mesajdan Alıntı Yap

    eğer sizin ürünle ilgili açıklamalarınızda yanlışlık yada eksiklik var ise, bunun sorumluluğunu firma olarak üstlenmelisiniz. müşteri hizmetleri departmanınıza destek birimi olarak açıklamalarımı iletmeniz yeterli olacaktır. gerekli incelemeleri yaparlarsa haklı olduğum yanları da göreceklerdir. Büyük bir firma olmanın sorumluluğu sadece satışta hızlı kargolama ve uygun fiyatlı orjinal ürün sağlamakla olmamalı, satış sonrası da müşterinin yanında olduğunuzu hissettirmelisiniz diye düşünmekteyim, benim tarafımdan bakıldığında. ben ürünleri size sağlamış olduğunuz kodla göndereceğim. sonrasında değerlendirme yaparken açıklamalarımı dikkatle okumanızı ve haklılığımı görmenizi istemekteyim sadece. kolay gelsin.

    Ürün İade Talebi | 20.01.2021 11:31

    Bu Mesajdan Alıntı Yap

    Merhaba Selim Bey,

    *

    Ürün açıklama kısmında gerekli bilgiler mevcuttur, eksik olduğunu düşünüyorsanız müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

    Her firmada olduğu gibi Teknobiyotik firmasında da iade koşulları sabittir.

    Ücretsiz gönderim kodu : Yurtiçi 330114703 (YAZIŞMADAN SONRA ANCA GÖNDERDİLER) KABUL ETSEM ÜCRETLİ YOLLAYACAKTIM.

    Selim Yiğit | 20.01.2021 10:52

    Bu Mesajdan Alıntı Yap

    ürünü iade ederken, kargo ücreti, neden müşteriye ait olmaktadır, bu birrinci sorum olacak size, ikinci sorum ise sıklıkla ambalajdan bahsetmişsiniz, tabiki ambalajları açıldı, denendi ve uymadığı görüldü, ondan iade istenmekte. Distribütörü olduğunuz markaların satışından sonra iade taleplerinde neden bu kadar kutuya hassassınız? sizin gibi büyük firmalara bu kadar küçük detaylar ile uğraşmak yakışıyor mu? günümüzde iade konusunda müşteri haklarında ve dünyaya baktığınızda ise bizden çok ileride olunan bu mevzuda siz neden küçük bir sokak bilgisayarcısı gibi bana çeşitli maddeler atıp, anlattığım konularda fikrinizi dahi yazmadan, bana hazır liste ve tamamen müşteri aleyhine olan bu maddeleri atıp benden yanıt beklemektesiniz? Neden " gaming dünyasının lideriyiz " sloganınızı bu kadar basit, üstelikte dağıtıcısı olduğunuz iki adet ucuz sınıf fan iadesinde " bir müşterinin " gözünde dahi olsa bu kadar yerle bir etmektesiniz? şimdi müşteri olarak ben cevap bekliyorum, lütfen benden cevap beklemeyiniz. Basit bir iade kodu göndermeniz, sattığınızın arkasında durmanız, ürünü satmadan önce eksik veya yanlış bilgilendirme yaptığınız hususları açıklamamı dikkate alıp kabul etmeniz yeterli olacaktır. Saygılarımla.

    Ürün İade Talebi | 20.01.2021 09:02

    Bu Mesajdan Alıntı Yap

    Merhaba,

    Değerli Müşterimiz,

    *

    Belirtmiş olduğunuz ürün / ürünleri aşağıdaki hususlar doğrultusunda iade edebilirsiniz.

    * 14 günlük sürenin geçirilmemesi

    * Ürünün kutu, ambalajında hasar olmaması [ Kargo kaynaklı ise tutanak tutulması ]

    Kullanılmamış olması ( vida izleri vs. )

    * Mesafeli Satış Sözleşmesi gereği ilgili ürünü iade edebilmeniz için (malı açmamış, zarar vermemiş, hasara uğratmamış, ambalajını bozmamış olması şartıyla) iade edebilirsiniz.

    * İade talebi ile geri yollanan ürün tarafımızca yapılacak kontrollerde ürünün aksesuarında herhangi bir eksiklik veya ürün ambalajında yeniden sıfır ürün gibi satılmasını engelleyecek oranda bir bozulma varsa iade işlemleri iptal edilir ve ürün tarafınıza geri gönderilir.

    Belirtmiş olduğumuz iade şartlarını karşılıyor ise ürünü satış faturası ile tarafımıza gönderebilirsiniz.

    Ürünün Gönderileceği Adres : Orhanlı Orta Mh. Mümtaz Sk. No:19 Tuzla / İSTANBUL

    Alıcı Adı : Akortek Bilişim.

    Dilediğiniz kargo ile kargo ücretini ödeyerek gönderebilirsiniz, ürünü kargoladıktan sonra tarafımıza kargo gönderi numarasını iletmeniz gerekmektedir.

    _________________________________________________________________________

    ÖNEMLİ UYARI : ÜRÜN KUTU İÇERİSİNE GÖZLE GÖRÜLEBİLECEK ŞEKİLDE İADE TALEP NUMARANIZ OLAN (örnek: KVW-30795) KODU MUTLAKA BELİRTMELİSİNİZ, AKSİ TAKTİRDE İADE TALEBİNİZ ANLAŞILMAYARAK ÜRÜN GERİ GÖNDERİLECEKTİR !!!

    ___________________________________________________________________________

    Selim Yiğit | 19.01.2021 22:25

    Aerocool Duo12 12cm ARGB fan açıklamsında pwm olarak belirtilmesine rağmen pwm bir fan değil. benim anakartımdaki (gigabyte b450m s2h v2) 4 pinli system fanı bağlantısına taktığımda fan sadece çok yavaş bir şekilde döndü ve ledler çalışmadı. fanın 4 pinli bağlantı ucunda sadece iki kablo bağlı ve diğer bağlantı biçimleri de zaten bana uyumlu değil. bundan dolayı iade istemekteyim. Diğer ürün ise Aerocool Core Plus (AE-CC-CRPLS) işlemci fanı yine açıklamasında belirtildiği gibi güncel anakartlarla uyumlu denmesine rağmen, benim anakartıma uyumlu olmadığı görüldü. içinden çıkan bağlantı aparatı kartın vidalama yerlerine denk gelmiyor ve çok büyük kalıyor. buna rağmen yine de anakartın kendi plastik ayaklarını kullanarak soğutucuyu işlemci üzerine montajladım. Montajladıktan sonra, (maalesef son anda görmüş oldum. ) bu kezde fanın yüksekliği az olduğundan dolayı olsa gerek, fanın ana baş kısmı yine sizden almış olduğum ikinci rami taktığım slotu sağa diğer ramin üzerine doğru eğdi ve baskılamış oldu. bu durumda kullanmam mümkün olmadığından sökmek zorunda kaldım. ürün açıklamalarında keşke sadece atx kartlara uygun olduğu yazsaydı yada en azından uyumsuz kart modelleri belirtilseydi iyi olacaktı. en azından bu kadar uğraş vermezdim. sadece am4 işlemci uyumluluğu yeterli olmadı. Aynı zamanda fan yüksekliği ram slotlarını baskılamamak adına çokta yüksek yapılmamış.bu ürününde iadesini bu sebeplerden istemek durumda kalıyorum. iyi çalışmalar dilerim. Aynı paketle gelen ram de ise sıkıntı yoktur. ürünleri iade aşamasında ayrı ayrı seçemediğimden dolayı bu siparişte ram dikkate alınmasın.








  • Size katılıyorum, akortek firmasına garanti veya iade amaçlı ürün göndereceğiniz zaman kargo ücretini size ödetiyorlar, başıma geldi.


    Rezalet firma. Fırsat varsa kesinlikle bu firmadan uzak durulmalı ancak tek şansınız orasıysa tabii ki ürün alınabilir. Türkiye'de tüketiciyi mağdur etmeyen hiçbir firma yoktur. Ancak akortek'in kargoyu tüketiciye ödetmek gibi bir saçmalığı, diğer tüm firmaların önüne geçmektedir.


    Teknobiyotik'in youtube'daki videoları ise tamamen saçmalık ve ürünlerini sattırmaya yönelik. Hele bir de "Ürünler neden zamlanıyor" konulu videoları öyle bir hazırlanmış ki, izleyen "Adamlar 5.000 liralık ürünü nasıl oluyor da 25.000 liraya satmıyor hayret!" diyebiliyor, çünkü esen rüzgardan bile vergi alınıyormuş hissiyatı vermişler (eskiden ücretler yoktu sanki). Video da öyle bir bölüm var ki; "Çin, öç alır gibi konteyner ücretlerine aşırı zam yaptı" (bu kısım tam olarak böyle olmayabilir ancak mana olarak bu şekilde) gibi akla hayale gelmeyecek şeyler söylüyorlar. Hiçbir ülke ithalat ve ihracatına zarar verecek, hırslı hamleler yapıp, ticareti yapanları cezalandırmak istemez. Paranın yüzü sıcaktır.


    Uzun lafın özeti TEKNOBİYOTİK = AKORTEK = PARA GÖZLÜ, TÜKETİCİ DÜŞMANI, VİDEOLARI İLE ALGI OLUŞTURUP TÜKETİCİLERİ YÖNLENDİREN firmadır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 28 Ocak 2021; 1:1:35 >




  • aynen kardeşim, maalesef, yaşayarak öğrendim. 30-40 lira fazla verip amazondan alıyorum şu an. umarım orası da bizim şartlara ayak uydurmaz.

  • seawardx S kullanıcısına yanıt

    Amazon da dünya çapında iyi üne sahip bir firma ama müşteri memnuniyeti denince aklıma ilk gelen firma İnventus. Bugüne kadar forumda İnventus'tan şikayet eden birini görmedim, memnuniyetini dile getiren çok kişi gördüm.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.