Şimdi Ara

Teknobiyotik.com Müşteri ile ilişki Problemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    Teknobiyotik.com'dan kasa siparişi verdim 2 adet bir ay ara ile.İlk verdiğim siparişte ürün geldi kablolamaları özensiz bir biçimde yapılmış ekran kartı güç beslemesi takılmamış power ve hdd led kabloları yanlış bağlanmış ki bu kısa devre olmasına sebebiyet verebilir. Neyse bir şekilde hallettim. Sitesine girdim yorum bıraktım kablolama ve kuruluma özen gösterilmemiş ama kasa güzel diye onaya sunuldu dedi ve hiç bir şekilde onaylanmadı.

    İkinci olarak ise;
    Yaklaşık bir hafta önce yeni kasa sipariş ettim bir günde hazırlandı ve kargolandı, kargo elime ulaştı açtım baktım kasanın şeffaf yan panelindeki vida fazla sıkıldığı için panelin kenarı kırılmış hemen mesaj gönderdim kendi sitelerinden geri dönüş olmadı.Ardından ürüne yorum yaptım.Kargo elime ulaştı fakat şeffaf panelin yan kısmındaki vida fazla sıkıldığı için kırılmış diye. Yorumum yine onaylanmadı ve ertesi gün baktığımda yorumum yoktu.

    Sonuç olarak;
    Site sadece olumlu ve iyi yorumları onaylıyor ve diğer müşterilerine iyi bir referans bırakmak için bizi umursamıyor.Ben de o anki sinir ile youtube kanallarına yorum olarak yazdım olanları çünkü onaylamama gibi bir şansları yok.Ve böyle bir şeyin olduğunu başkalarına duyurduğum için inanılmaz ve kavga havasında ilginç bir diyalog yaşadım site yetkilileri ile. Resmini ve linkini bırakacağım.Müşteri her zaman haklıdır derler hani öyle bir şey yok yaptıkları hataları yüzlerine vurunca kabullenemezler.
    Benim gibi başkasının başına gelmemesi için yazıyorum.

    Sadece Bilgilendirme Amaçlı Yazılmıştır.
    Teknobiyotik.com Müşteri ile ilişki Problemi...https://www.youtube.com/watch?v=iQDrDq6_PP0&lc=z23fun2xxsawgs41m2hd0tmpjqjsizfrihmrgb2zfj00u00c2.1518010835654405







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.