Şimdi Ara

Teknoloji çağında internetsiz kaldım. Lütfen yardım edin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar dostlar,


    Uzun oldu ama lütfen okuyun..


    Aşama:1

    3 yıldır turknet müşterisiydim. Geçen sene temmuz ayında başlayan internet problemleri artık bıktırmak üzereyken 3 hafta önce internetim tamamen gitti. Türknet ile defalarca iletişime geçtim internet çok kısa süre geldi ve yine gitti. Yoğun baskılarım sonucu en son müşteri hizmetleri mart 15 tarihine kadar internet gelmeyecek dedi. Geçtiğimiz yıl kopma sorunları başlayınca farklı firmalardan altyapı sorguladığımda port/alt yapı yok görünüyordu bu saçma durum inanılmaz derecede sinir ediyordu.


    Aşama:2

    En son internet tamamen kopunca turktelekomu aradım ve 100mps sözde fiber başvurusu yaptım. Evrak onayı için kurye geldi onay verdim. 2 hafta boyunca altyapı çalışması bitti ekipler kuruluma gelecek diye her gün mesaj aldım ama ne gelen ne giden oldu. Defalarca Türk Telekom’u aradım ekipler ha geldi ha gelecek diye beni oyaladılar.

    Ve yakın zamanda Türk Telekom Bornova müdürlüğüne gidince ekiplerin gelmeyeceğini 20 yıldır internet kullandığım evim port/alt yapı yok denildi. İyice sinirim bozuldu. Orada başvuruyu iptal edip magnet için başvurmamı önerdiler. Bunu yaptım ama 250tl+50 TL ile 300gb magnet anlaşması yaptım. Bu işlemden sonra görevli kadına 20 yıldır internet kullanırken nasıl benim portum veya altyapım olamaz dedim kadın açıklama yapamadı. Orada yetkili kim ise aradı ve yetkili adam saha dolabında geçen yıldan beri arıza olduğu ve arızayı bulamadıklarını açıkladı. Ben de 300metre uzaktaki saha dolabından hattımın evimin 50 metre uzağındaki saha dolanına taşınmasını istedim ama yine sonuç yok.Defalarca cimer, btk twitter gibi yerlerden sesimi duyurmaya çalıştım ama nafile. Kimse çözüm için uğraşmıyor. Şuan evde internet yok. Komik olan şey alt katımızda internet varken benim internetim yok. Her servis sağlayıcı firma ile görüşme sağlıyorum fakat kimse hizmet veremiyor.


    Şimdi size bir sorum olacak? Evimin yan sokağına Türkcell ve Vodafone fiber kablo çekti. Ben örneğin Türkcell ile nasıl bir iletişim kurup oradan evime fiber çektirebilirim bu mümkün mü ?


    Durum inanılmaz derece can sıkıcı ve beraber bir hal aldı . Bilgili, tecrübeli ve bu tip rezilliği yaşanış dostlardan yardım rica ediyorum. Teknoloji çağında berbat firmalar sebebiyle internet hizmetinden mahrum bırakıldım ne yapabilirim? Lütfen bir yol gösterin..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Alternatif firmalara da fiber talebi iletebilirsiniz.


    https://forum.donanimhaber.com/btk-tuketici-sikayet-sistemi-nasil-kullanilir-rehber--152027365



    Sizin problemin sebebi ise bağlı olduğunuz saha dolabı ile ilgili ve o sorun çözülmedikçe internet alamazsınız.


    Bu durum ile ilgili şuradaki formu doldurur musunuz?



    https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet





  • Hocam bakır altyapıların artık yüzüne dahi bakmıyorlar. Eğer yan apartmanınızda vodafone fiber veya sol fiber var ise bölge bayilerinden talep oluşturabiliyorsunuz diye biliyorum. Orayı deneyebilirsiniz dilerseniz. Numaralarını çağrı merkezi üzerinden isterseniz paylaşabilirler Superonline tarafından.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.