Şimdi Ara

Teknolojialisverisi sitesi güvenilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teknolojialisverisi.com sitesinden bulaşık makinesi satın almayı düşünüyorum. Fiyat normal piyasa fiyatının 400 lira altında. Fakat siteye güvenemedim? Daha önce alışveriş yapan var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Benimde baktığım bir bilgisayar piyasa fiyatının çok altında
    İnternette hiçbir Bilgi yok ve ödemeyi sadece havale aliyorlar muhtemelen dolandırıcılik harikası bi site

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteyi vestel tv almak için model numarasını google a yazdığımda tesadüf eseri buldum. 2500 tl lik tv yi nakit havale olarak 1930 tl ye veriyorlar. Fiyat gerçekten çok avantajlı geldi. Fakat kendim seo ve web sitesi işleri ile uğraştığım için google üzerinden sitenin indexlerini kontrol ettim. Açılalı 1-2 gün olmuş bu kadar yeni bir site olduğunu farkettim. Siteyi test etmek için ucuz birşey alma fikri geldi aklıma fakat hiç ucuz yollu birşey satmıyorlar. Sattıkları kulaklıklar bile en düşüğü 900 tl civarlarında. Yüklü alışveriş yapacaktım yeni evleneceğim için fakat uzak durmayı tercih ettim. Bilemiyorum paramı da riske atmayı düşünmüyorum :). İzmir'de oturan arkadaşlar varsa araştırıp bilgi verebilir.
  • kredi kartı kabul etmiyor. nakit ödemeye ve ilk alışveriş için %15 indirim yapması ile piyasa fiyatlarının epey altına ürün vermiş oluyor. kredi kartı kullanılmaması nedeni ile şüphe ile bakıyorum. bugüne kadar uzaktan alışveriş yapıp da dolandırıldığım iki yer izmir adresli olunca bu yere iki kat fazla ön yargım var. sanki düşük fiyatla uzağa çekmek ister gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.