Şimdi Ara

Teknosa da satılan SÜPER FIRSAT ürünlerine DİKKAT EDELİM Arkadaşlar!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
8.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • aynen..sadece teknosa değil hepsi aynı... hizmetmiş güvenmiş... yok öyle bişi..sokabildikleri kadar sokuyorlar...
  • Teknosa gerçekten değişik bir dükkan, genelde mause, kablo falan alıyorum ben buradan
  • Teknosa eski personeli olarak, oradan alacağınız her ürünü dikkat edin özel fiyat varsa tek kalan üründür yada kampanyalı ürünleri görürseniz onlara da dikkat edin iade alınan ürünler olabilir. Teknosa sattıktan sonra müşteri ile kolay kolay ilgilenmez üründe hasar varsa kolay kolay söylemez elemanlar bilgisizdir yanlış bilgi verebilir sonrasında ben öyle bir şey söylemedim diyerek işin içinden çıkar sizde kanıtlayamazsınız.
  • Beni en çok çalışan elemanların cehaleti ve ukalalığı sinir ediyor. 3-4 yıl önce 2 kere farklı mağazada başıma geldi, ikisinde de farklı elemanlarla hemde, adsl modem almak için girmiştim, fiyatından modeline kadar aklımda alacağım ürün, inatla görevli satmamıştı bana "o modem değil router , modem yok bizde" diye... Hıhı tabi dedim aldım çıktım tabi...

    Geçen gün 52mm polarize filtre almak için uğradım, zaten ellerinde tek marka var "Cokin" diye, Elemanların başında kıdemli bir abla duruyordu, dedim ben 52mm polarize filtre alacaktım nerede acaba ürünler, "yok biz satmıyoruz" dedi. "E internet sitenizde var, ayrıca üst kattaki teknosa da da var?!? Zahmet olmazsa bilgisayardan bakabilirmisiniz? (hemen yanında diğer bir eleman bilgisayarın başında duruyor bu esnada)

    Bilgisayarın başında duran elemana 5 dakika "Polarize" kelimesini ancak yazdırabildim. Polorize yazdı, Palorize yazdı, ben kuduruyorum artık bir pastörize yazmadığı kalmış...

    En sonunda baktılar, varmış tabiiki, fakat stokta kalmamış. Olan içerde harcadığım vakte oldu yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poibra -- 30 Ağustos 2010; 4:32:36 >




  • Birde gelip insanın başında beklemiyorlarmı? İkide bir "nasıl yardımcı olabilirim" diye soruyorlar! Arkadaşım, çekil işte kenara! Bakınıyorum, yalnızca bakınıyorum!! Ama yok.. Zart başka birtanesi yardım aşkıyla gelir ve sorar "Ne bakmıştınız?".. Dijital ölçekli şeffaf maşrapa arıyorum..
  • Girmeyin şu mağazalara. Müşteriye değer vermeyen firma.
  • Bana normal bir katalog makinesi almaya gittim normal birşeydi.Makine bi anda printer hediyeli oldugu eski model oldugundan dolayı kutusu biraz kozmetik olarak zarar görmüş.Aldım makineyi şarj dayanmıyor.Götürdüm şarjlı pil alın dediler şarjlı pillerde dayanamayıp bitiyordu.Servise verdik kullanıcı hatası dendi geri verildi.Orjinal pil almaya hayyama gittim.Makine 3.6v ben çalıştırmaya çalışıyorum 3v la orjinal pili bir taktım.Makine hatalı kusurlu(ayıplı seri) bunu teknosa bilerek satıyor dedi hayyamdaki orjinal pili satan adam önünde benim makineden 2 tane daha vardı.Sonra bu sorunu söyledim ve bana bunu ibrah etmeleri yada faturada yazmaları şart olduğunu söyledim.Tabiri caizse sallamadılar bile kavga edip çıktım dükkandan.Kodak a götürdüm 1.5 günde tamir edip 1 kuruş para istemediler.Ayıp almayın bu şirketten zarar edip biz nerde hata ediyoruz desinler.




  • Teknosa fırsat ürünlerinden korkuyorum ben korktum sizde korkun

    http://forum.donanimhaber.com/m_28969515/mpage_1/f_/key_//tm.htm#28969515
  • N e yalan ne de dolan var her şet ortada ne firmayı karalamak amaç nede başka bir firmayı yüceltmek...

    şu forumda bile, bukadarf insan üşenmiyip yazdıysa şikayetını yazmıyanları düşünüyorum, foruma girmiyenleri düşünüyorum..

    bu işin nekadar çok b*kunun çıktıgını farkedıyorum. şuan hala lcd arıyorum ama hıç bır teklnosanın kapısından bıle girmedim.... yazıklart olsun bir kuruş kazandırdıysam, haram olsun bır lokma hakkım geçdi,yse..!
  • Teknosanın süper fırsat kandırmacası doğru ama %100 müşteri memnuniyetiyle çalışan müşteriyi üzmeyen kampanyalarının gerçek olduğu hangi firma var ?

    Uluslararası markalarmı ? Sözde en ucuz fiyat garantisi var ama forumda kaç kişi bu fiyat garantisinden şikayetci %50 zamlı sattıkları üründe bile yüzsüzlük yapıp aynı fiyattan size verelim diyorlar, Hani aradaki farkın iki katı ? Hani çikolata.

    Sabit kur deyipte fiyatları TL yazan yada sabit kurda şu fiyattan hesaplanıyor diyipte hesap makinesiyle hesap yapıp yine pahalı satıldığını görünce "bize verilen liste bu anca bu fiyattan satabilirim" diyen yerli sermaye teknoloji mağazasımı iyi ?

    Yada paralel ithalat ürünleri normal fiyattan satıp servis konusunda eziyet çektiren firmalarmı iyi ?

    Her firmanın yada markanın kötü yanları var. Önemli olan fiyat araştırması yapıp iyi kötü yanlarını göz önunde bulundurup en iyi seçenekten alış veriş yapmak gerekir.

    3 ay önce Samsung mazalarında 2188 TL olarak satılan RL 62ZBPN buzdolabını ithal teknoloji markettlerde 6-10 taksitle 1988 TL'ye satılırken teknosadan 1888 TL'ye %10 chip para hediyeli 12 taksitle aldım chip paraları düşersek 1700 TL ye almış oldum.




  • kimse her konuda berbatlar eziller. pil bile alinmaz demiyor... arada iyi seyler coook nadirde olsa cikabilir..!

    ben izmirdeyim... ve teknolojinin tekeli olmus bestbuy-mediamarket ve teknosa ayni 5 kmlik alan icinde 5-6 magazaya sahip medimarket 40 inclik bir lcd yi indirime sokunca agoradaki teknosa extraya git en yakin muadili urune magazaya ozel indirim yapiyorlar...
    SIMDI BEN MEDIAMARKETE YAKIN BIR TEKNOSAYA BAKINCA SANSLIMIYIM... YOKSA DIGER MAGAZALARDAN ALAN MUSTERILER SALAKMI...!

    BU TEKNOSA BU FIYATADA SATABILIYORSA HEPSI NIYE SATMIYOR... SEKLINDE UZAR GIDER...

    teknosa en cok magazaya sahip teknoloji marketlerden biri ilk gunlerdede cok severdim.. amna artik yasadiklarim ve duyduklarim gercek bir guven kaybi yasamama sebep oldu. isteyen katilir isteyen katilmaz.!
    ama \TEKNOSAYA KOCAMAN BIR




  • quote:

    --- gayet ukalaca ... ps3 arkasına bakın arkasında 60 HZ yazar 100 hz almanıza gerek yok demezmi? (gel burdan yak)


    mal.ware bir satıcı
  • yazılanlar ürküttü epey. fakat mecburen teknosadan bir foto makinesi alacam. başka yerde yok ve eski seri. sadece teknosa xxl mağazada ellerinde tek kalan bir ürün. yeni seride makinenin esas kullandığım özelliği biraz değiştirmişler. yani eski seri kadar işimi görmez. tabi bu xxl mağazaya giden müşteri sayısı çok az. o yüzden zaten bu ürün ellerinde kalmıştır. yani alanı bırak elleyen bile az olmuştur. indirimede girmiş. mecburen alacaz ama bir hatası varmı direk soracam bu yazılanları okuduktan sonra gerekirse imzalı kağıt alacam :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grimser

    quote:

    --- gayet ukalaca ... ps3 arkasına bakın arkasında 60 HZ yazar 100 hz almanıza gerek yok demezmi? (gel burdan yak)


    mal.ware bir satıcı



    koptum zaten burda :) bu ne cehalettir..!! biz kicimizi yirtiyoruz 100 hz bulalim diye adam turkiyenin heryerinde bulunan 220-240 volt 50-60 hz olan gerilimi bana ornek veriyor manyakmisir nedir.!! cumbus bir olaydi' askerl;ik anisi gibi torunlarima bile anlatirim artik :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.