Şimdi Ara

TEKNOSA DAN FS ALDIM :VE BAŞIMA GELENLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
0
Favori
19.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben kanunu söylüyorum.Yoksa firma kendine ait düzenleeler yapar o ayrı bir konu.Mesala teknosada notebook cep telefonu ve kamera dışında ne alırsanız alın tekrar satılabilir olan herşey.Yani memory belleklerinde kişisel bilgi saklama yeteneği olmayan şeyler diyebiliriz bunları iade etmeniz konusunda aynı hakları size sağlanıyor.Örneğin 4 milyarlık tv bile beğenmedim deyip geri alınıyor hiç koşulsuz.Ama bazı ürünlerde bu tür kısıtlamalar var.
  • doğru bi şey değil.bence.şimdi plazma alan adamın tüketici olarak iade hakkı var.cep teli alan şahsın hiç bir hakkı yok.çifte standart diye buna derim ben.teknosaya
    quote:

    Orjinalden alıntı: denizcan78

    Ben kanunu söylüyorum.Yoksa firma kendine ait düzenleeler yapar o ayrı bir konu.Mesala teknosada notebook cep telefonu ve kamera dışında ne alırsanız alın tekrar satılabilir olan herşey.Yani memory belleklerinde kişisel bilgi saklama yeteneği olmayan şeyler diyebiliriz bunları iade etmeniz konusunda aynı hakları size sağlanıyor.Örneğin 4 milyarlık tv bile beğenmedim deyip geri alınıyor hiç koşulsuz.Ama bazı ürünlerde bu tür kısıtlamalar var.
  • arkadaşlar kanunen bir ürünü belli bir zamanda değiştirme hakkınız var biliyorsunuz. oradaki safların bundan haberi yok galiba, ya da yok gibi davranıyorlar. ürünle ilgili birtakım kıstaslar var, ama buradaki gibi açılmış bir ürün, hiç kullanılmadan değiştirilen gibi olmaz elbette. ama şunu bilin lütfen: bu tip şikayetler olduğunda başka bir yere değil tüketici mahkemelerine başvurun. çünkü bu nahkemelerde tüketici haklarını koruma derneğini filan temsilcisi var ve şimdiye kadar haksızlığa uğrayan çok az kişi oldu bu nahkemelerden dolayı..

    bir tavsiye: hukuki olabileceğine inandığınız bir durum olursa hemen en yakın tüketici derneğine telefon edin; haklıysanız mutlaka sorunu halledersiniz.. kolay gelsin
  • Beyler, değil Türkiye, dünyanın hiçbiryerinde mağazadan, direkt alışlarda, mevcut bir yasaya dayanarak "ben bunu beğenmedim, değiştirin" diye birşey yok. Bu tamamen firmaların, mağazaların uyguladıkları ferdi müşteri memnuniyeti politikalarıdır. İlgili kanun maddesini daha önce yazmıştım, tekrar yazayım:

    Madde 4- Ambalajında, etiketinde, tanıtma ve kullanma kılavuzunda ya da reklam ve ilânlarında yer alan veya satıcı tarafından bildirilen veya standardında veya teknik düzenlemesinde tespit edilen nitelik veya niteliği etkileyen niceliğine aykırı olan ya da tahsis veya kullanım amacı bakımından değerini veya tüketicinin ondan beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren mallar, ayıplı mal olarak kabul edilir.

    Bir malı geri iade etmeniz veya değiştirmeniz için kanunen o ürünün muhakkak ayıplı olması gerekir. Amerika Birleşik Devletleri hep örnek verilir, "orada sorgusuz sualsiz değiştirme yapıyorlar" diye, hayır, NY'da 5.caddedeki bir mağazadan aldığınız bir ürünü geri götürürseniz, ben bunu beğenmedim, değiştir bunu derseniz, adam size katıla katıla güler. Ama Wal-Mart'a giderseniz, adamlar sorgusuz sualsiz değiştirirler ürününüzü. Tabii burada kanun biraz açık. Örneğin grafik tasarım yapacaksınız, gidip dandik bir ekran kartlı notebook aldınız, satıcı da size "abi şahane işini görür bu makine" dedi, eve geldiniz, sinirden az daha camdan fırlatacaktınız çünkü işinizi görmedi. Kanun diyor ki değiştirme hakkın var, çünkü yanlış yönlendirildin ve bu yüzden alet senin ihtiyaçlarını karşılamada eksik kaldı. Zaten kullanım açısından da senin beklentilerini karşılamayacağından değiştirebilirsin. Ancak diyelim ki toleranslar dahilinde ölü piksel çıktı, değiştiremezsin bu sebepten ötürü, çünkü ölü pikseli adam sana zaten bildiriyor, "bak şu kadar ölü piksel çıkması ayıp sayılmaz ona göre" diyor. Değiştirmesi tamamen kendi insiyatifi ve iyi niyeti.

    Şunun altını çizmek lazım. Kanuna göre "sorgusuz sualsiz geri iade alma" hakkın yalnız ve yalnız uzaktan (telefon, internet vs) ve kapıdan satışlarda geçerli. Direkt satışlarda böyle birşey yok.

    Kanun aslında -bence- çok açık uçlar ve yuvarlak cümleler içeriyor (özellikle sirekt satışlar için) dolayısıyla bana sorarsanız en ufak bir tereddütünüz var ise bile ticaret mahkemesine başvurun.

    Not: Burada verilen Fujitsu Siemens örneğinde değil iade, değiştirme, istersen 30 gün içinde paranı geri bile alabilirsin. Çünkü ürün ayan beyan ayıplı. Hala kalkıp yok değiştiremeyiz falan demeleri, resmen Teknosa'nın halt yemesi başka birşey değil.




  • SERVISLE GORUSTUM... LAPTOP ELLERINE ULASMAMIS TEKNOSADAN HALBUKI PAZARTESI KARGOYA VERICEKLERINI SOYLEMISLERDI ...BI DAHA KI PAZARTESI YE SARKACAKMIS....TEKNOSANIN BI CIDDIYETSIZLIGI DAHA...SERVIS MAKINA ELLERINE ULASTIGINDA BUYUK IHTIMALLE DEGISTIRME RAPORU VERECEKLER...FAKAT SOYLE BI SORUN DAHA VAR TEKNOSANIN ELINDE ACABA BU MODEL VARMI ??
    SIMDILIK OLAYLAR BU MERKEZDE ..GELISMELERI BURADAN AKTARACAGIM...
  • tekrar geçmiş olsun.umarım bu sorunu çabuk bi şekilde çözerler.
  • NEYE YANAYIM BILMIYORUM..İŞLERİMIN AKSADIGINA MI <TEKNOSANIN TUTUMUNAMI<AYNI MODELEDEN KALMADIGINA MI<
  • quote:

    Orjinalden alıntı: denizcan78

    Öncelikle tüketici haklarımızı iyi bilmiyoruz.Tüketici kanunu iyi bilsek böyle sorunlar olmaz ve olayı tek taraflı değil iki taraflı düşünmek gerekir.Öncelikle kapıdan satışlar ve internet satışları dışında ürünleri keyfi iade beğenmedim iade ediyorum diyerek firmaların bunu alma gibi bir zorunluğu yok sadece kapıdan ve internetten satışlarda geçerli.Tüketici kanunu iyi okumanızı öneririm.Aksi taktirde firmalar ürünleri kullanıp geri verenlerle uğraşsa iade mağazalar olup çıkacaktır.Kanun yapıcı burda karşılıklı hakları koruma noktasında düzenlemeler yapmıştır.Ürünün ayıplı olması durumunda tabi hakkınız ilk 30 günlük süreçte birebir değişim talebinde bulunmaktadır.Ama şu bir gerçektirdirki buna karar verecek kişiler satış kanalları değil firmalar tarafından servis izni verilmiş servislerdir.Sizden istenen şeyler tamamen ithalaçtı firmaların satış ofislerinden istediği şeylerdir.Aksi takdirde düşünün neden almasın geri ürünü alır verir ithalatçısına olur biter ama ithalatçısı çeşitli mevzuatlara göre işleyişin olmasını istiyor bundan dolayı bir takım anlaşmazlıklar ve gerginlikler oluyor.


    vatan computer degistiriyor kafadan begenmedim deseniz bile




  • Keske servise kendin goturseydin onuralp isler cok hızlanıyor... Olmazsa servise git kendin al bari... 1 2 gun kazanırsın .
  • quote:

    Not: Burada verilen Fujitsu Siemens örneğinde değil iade, değiştirme, istersen 30 gün içinde paranı geri bile alabilirsin. Çünkü ürün ayan beyan ayıplı. Hala kalkıp yok değiştiremeyiz falan demeleri, resmen Teknosa'nın halt yemesi başka birşey değil.



    Kesinlikle haklı ve insanların kanun bilmemesini kullanıyor ser...ler... Gercekten sinirliyim beni decok zorladılar degistirirken , calisanlardan baziları gercekten iki laf hakediyor.
  • Demek ki yasa da bi açık var, ya da bizim bilmediğimiz bir şey.. yoksa bu kadar ayan beyan yapamazlar bu işi.. hem de böyle kurumsallaşmış bir mağazada... bi dayanakları vardır mutlaka...
  • http://www.tk.gov.tr/Tuketici/Sorulanlar/Sorulanlar.htm
    http://www.tomshardware.com.tr/community/postlist.m?Cat=&Board=tuk

    Gazeteler tüketici şikayetlerini bırakınca meydan önce sivil toplum örgütlerine, ardından internet sitelerine kaldı. Şimdi bu siteler tüketicilerin internet ortamında gelen şikayetlerine çözüm buluyor.Müşteri kimliğimizle yaşadığımız birçok sorunu hemen her gün en yakınlarımıza aktarmadan geçmeyiz. Aldığımız kumaşın çekmesi, solması gibi pek çok sorun bizi çileden çıkartır.

    Bu sorunlar, bırakın çarşı pazarı en ünlü mağazalarda bile yaşanıyor.
    Bu yüzden tüketici şikayetleri deyince herkesin aklına öncelikle şirketlerin müşteri hizmetleri gelir. Evet onlardan şu tür cümleleri duymayı kanıksamışızdır: “Efendim bu şikayet firmamızın sorumluluğu kapsamı dışında bulunuyor. Bunu ilgili yerlere iletelim, tetkik için analiz yaptıralım.” Gerçi CRM (Customer Relationship Management) diye son yıllarda tavan yapan müşteri memnuniyeti kavramını birçok firma kimseye kaptırmaz. Ancak iş uygulamaya geldiğinde olayın seyri tamamen değişiveriyor. Müşteri memnuniyetini bir yaşam tarzı haline getirmesi gereken firmaların çoğu, mağazaya girdiğinize gireceğinize bin pişman ediveriyor. Sadece genel merkezlerdeki parlak fikirli insanların PC’lerinde kalan ‘prezantasyon slaytları’ ile müşteri memnuniyeti maalesef sağlanmıyor.

    Büyük bir bankanın genel müdürüne sormuşlar, “Müşteri ilişkilerindeki durumunuz nedir?” diye. O da “Çok iyi, birçok proje uyguladık, kurumsal veri ambarında tüm müşteri bilgilerini en detaylı seviyeye kadar toplayıp segmente ettik ve her şubenin en değerli 100 müşterisine kadar inceledik. Şimdi hepsinin özel müşteri sınıfları var, tüm müşteriler kârlılıklarına göre değişik şekillerde değerlendiriliyor.” demiş. Bu defa soruyu soran şaşırmış: “İyi ama ben de bir müşterinizim; şimdiye kadar hiç böyle özel bir muamele görmedim.” Adam haklı, çünkü genel müdürün bahsettiği ortam müşterinin günlük yaşantısına indirgenememiş. Bu tür sıkıntılar hemen hemen her gün mahalle bakkalından tutun manavına, kasabına hatta en ünlü mağazasına kadar çoğu yerde yaşanıyor.

    CRM, bir kurumun çalışanları tarafından hissetmesi gereken yaklaşım felsefesi. Bu açıdan bakıldığında müşteri ilişkileri yönetimi, mahalle bakkalını Akmerkez’deki mağazayı, en büyük bankaları, dev holdingleri ve doğal olarak onlarla ilişkisi olan herkesi ilgilendiriyor. Ancak bizdeki serüveni o kadar iyi değil.

    Tüketici, konforunu bozmak istemiyor

    Türkiye’de müşteri memnuniyeti yönünde her şey istendiği gibi değil. Gümrük Birliği’ne girmemize kadar geçen süre içinde mevzuat açısından çok fazla bir şeyin yapıldığı söylenemez. Ancak GB’ye girme sürecinde apar topar bir yasa çıkarılarak Avrupalı ‘partner’leri ikna etmek için 8 Eylül 1995 tarihinde 4077 sayılı Tüketici Yasası çıkartıldı. Önceleri işlevselliği olmayan bu yasa daha sonraları gazetelerin tüketici köşelerinin de etkisiyle tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap vermeye başladı.

    Peki bu yıllara kadar tüketici hakkını nasıl arıyordu? Kimilerine göre dördüncü kimilerine göre aslında “birinci kuvvet!” olan basın kanalıyla insanlar maruz kaldıkları sorunlara çözüm bulabiliyordu. Hatta iş o noktaya vardı ki gazete patronları bu konuda özel birimler bile oluşturmaya başladı. İşte toplumun bu ihtiyacından dolayı çok uzun yıllar tüketici köşeleri vatandaşın sorununu çözen yerler oldu. İş o noktaya geldi ki, tüketici yasadan kaynaklanan hakkını bilmeden bu köşelere başvurup konforunu bozmadan problemine çözüm bulmaya devam etti.

    Eğilimler değişti, tüketici internete kaydı

    Yasanın daha işlevsel hale gelmesi için bireyin de “elini taşın altına koyması” gerekliliği başka başka arayışlar ortaya çıkardı. Bu süreçte sivil toplum örgütleri bu boşluğu doldurmak için kolları sıvadı. Hâlâ da onlar bu konuda toplumsal sorunlara eğilip adeta batıdaki emsalleriyle yarış ediyor. Her gönüllü hareketteki gibi bugünlerde onlarda da bir yorgunluk seziliyor. Fakat bu arada toplumun beklentileriyle birlikte şikayet biçimleri de değişmeye başladı. Türkiye’nin değişim süreci ya da değişen tüketici anlayışları firmaları pek etkilemedi. Önceleri müşteri şikayetlerini çözmek için yarış yapan şirketler artık sorunun fazlalığından olsa gerek bu işe pek önem vermemeye başladı.

    Bilgisayar kullanımının artması ve özellikle de internetin toplumun yüzde 13’lük kısmına yayılmasıyla birlikte tüketici, şikayetini farklı ortamlara iletmeye başladı. Bu boşluğu dolduran internet siteleri kendi portallarına gelen şikayetleri tıpkı önceden gazetelerin tüketici köşelerinin yaptığı gibi bir bir firmalara iletip sanal ortamda yayınlıyor. Sikayetim.com sitesinin editörü Metin Erdoğan, firmalarla tüketiciler arasında kurdukları köprüleri, “Üreticiler karşısında ne istediğini bilen tüketici olursa hem müşteri mağduriyeti azalır hem de firmanın gelişimi ve pazardaki rekabet gücü artar.” mantığıyla sürdürdüklerini söylüyor.

    Bütün bu oluşumların hızlanmasına, yaptırım gücü yüksek tüketici yasasının çıkarılması etkili oldu. Bilinçli kesim artık firmaların anlattığıyla yetinmeyip daha fazla bilgilenmek için her türlü seçeneği denemek istiyor. Bu süreçte Türkiye’de hak arama girişimi hukuksal bir zemine kaydı. Ve artık gazetelerin tüketici köşeleri yavaş yavaş işlevini yasanın denetimiyle oluşan hakem heyetlerine bıraktı. Hakem heyetlerinin kararının mahkeme kararı gibi geçerli sayılması, işler uzasa da caydırıcı olmaya başladı.

    5 gün içinde cevap vermeyen şirketin vay haline!

    Sikayetim.com gibi sanal ortamlar ise gazetelerden boşalan işi iyice profesyonel hale getirip “kurumsal üye” sıfatıyla firmayı da işin içine katıp tüketicinin sorununa çözüm üretiyor. Vakko, Abbate, Puma, Beymen gibi Türkiye’nin tanınmış markaları, haklarında en ufak olumsuz haber çıkmasını istemedikleri için site editöründen gelen okur şikayetlerine 5 gün içinde cevap veriyor. Bu sürede müşteri şikayetine cevap vermeyen şirket, bu şikayeti internet sitesinde okumak durumunda kalabiliyor.

    Firmalar çekiniyor

    Genelde firmalar, haklarında en ufak bir şikayetin yer almasını istemedikleri için siteye kurumsal üye olup daha sonra da şikayetlere çözüm buluyor. Sikayetim.com’a iletilen her sorun firmaların müşteri hizmetleri departmanlarıyla birlikte değerlendirilip gideriliyor. Her konuda olduğu gibi burada da burun kıvıranlar olmuyor değil. Örneğin ilk önce üye olup daha sonra çok fazla müşteri şikayeti geldiğini gören Koç Allianz gibi Türkiye’nin tanınmış şirketleri, “Bizim sizden gelecek müşteri şikayetlerine tahsis edecek elemanımız yok.” deyip kurumsal üyelikten çıkabiliyor.

    Koç Allianz, Opel ve Sony’nin aksine bu işin ciddiyetine vâkıf olan firmaların sorunlara genelde duyarlı davrandıklarını söyleyen Erdoğan, “Günümüzde doğal yönlendirici ve denetleyici olan tüketicilerin bilinçlenmesi kaliteyi artırıcı önemli bir etken. Biz bu siteyle bilinçli tüketici sayısının artmasını, tüketicilerle firmalar arasındaki iletişimin ve çözüm sürecinin hızlanmasını amaçlıyoruz. Artık kendi kendine söylenmeyi bırakıp çözüm arayan tüketicilerin bu arayışlarını değerlendirip sürekli yenilik ve gelişim hedefleyen firma sayısının çoğalmasını, dolayısıyla kalitenin artmasını istiyoruz.” diyor.

    Kendi şirketlerinin hizmetleriyle ilgili şikayetlerden bıkanlar olsa da Garanti Bankası, Turkcell ve Avea gibi sık sık arayıp haklarında şikayet olup olmadığını kontrol eden şirketlerin varlığı internet sitelerinin geldiği noktayı göstermesi açısından önemli. Öyle anlaşılıyor ki tüketici haklarını koruma konusunda çok önemli işlevi olan gazeteler artık bu köşelerini internet sitelerine kaptırdı. Gazetelerin bu köşelerinden mülhem bu sanal âlem AB sürecinde doğru yere oturur, umarız.

    LİNKLEREDE BAKARSANIZ DAHA FAYDALI OLUR




  • www.sikayetvar.com a yaz olanları, müşteri temsilcileri seninle irtibata geçeceklerdir
  • bak bu daha iyi.
    quote:

    Orjinalden alıntı: umutcan15

    www.sikayetvar.com a yaz olanları, müşteri temsilcileri seninle irtibata geçeceklerdir
  • SERVISLE GORUSTUM...SU AN MAKINA HALA ELLERINE ULAŞMAMIŞ ...ÖNCELIKLE MERKEZE GITTIGINI SONRA KENDILERNE ULAŞTIGINI SOYLEDILER..VE BUYUK IHTIMALLE DEGIŞTIRME RAPORU VERECEKLERINI SOYLEDILER..(EĞER KULLANICI HATASI YOKSA)
    BEKLIYORUM HALA......
  • TEKNOSA,VATAN BİLGİSAYAR,PCGOLD BU TİP YERLERDEN HİÇBİR$EY ALINMAMASI GEREKTİĞİNİ BELKİ 1000 BELKİ 10000000 DEFA YAZILDI FORUMLARDA...

    İNSANLAR GAZA GELİYOR GİDİYOR ALIYOR SONRA FORUMLARA GİRİP BİK BİK BİK YOK $URASI BÖYLE YOK BUNU YAPTILAR YOK BUNU YAPTILAR DİYE AĞLIYORLAR...BU FİRMALAR TÜKETİCİ HAKKI DİYE BİR$EY TANIMIYORLAR...$İMDİ HİÇKİMSE BANA TANIYORLAR GEYİĞİ YAPMASIN ALINAN ÜRÜN İLK 1 AY İÇERİSİNDE ARIZALI İSE İADE ALMAK ZORUNDALAR...ÇÜNKÜ BU TİP SORUNLAR ÜRETİM HATASINA GİRER VE ÜRETİM HATASI SERVİSLE HALLOLCAK $EYLER DEĞİLDİR...

    BU TİP YERLERDEN ALI$VERİ$ YAPILDIĞI SÜRECE NE BU TİP DURUMLARIN ÖNÜNE GEÇİLİR NEDE ÇOK TAKSİT AYAĞINA KAZIK ATMA İ$İ SON BULMAZ...

    KAFANIZI ÇALI$TIRIN BİRAZ FORUMLARA GİRİN ARA$TIRIN...BU İ$TEN ANLAYAN İNSANLARIN NERELERDEN ALDIKLARINA,HANGİ FİRMALARDAN ALDIKLARINA BAKIN...HADİ BU PC İ$İNDEN ANLAMAYANLAR GİDİP ALIYOR DA SİZ NİYE HALA ALIYORSUNUZ...BEN BIKTIM BÖYLE $EYLERİ YAZMAKTAN...




  • öncelikle geçmiş olsun
    umarım değiştiriler
    aldığın alette bikez sorun görünce soğuyorsun ve tüm hevesin kaçıyor yani bende öyle oluyor
    ama yanlış bilmiyorsam veri hatası döngüsel vs vs hatası cdnin bozuk olduğu anlamına gelir
    yani boşuna işlerini aksatmış, canını sıkmış olabilirsin
    inşallah değiştiriler de boşa gitmez bunca yaygara
    http://forum.paticik.com/view.php?id=127658
    bu link hatanın tartışıldığı bi foruma ait
    belki yardımcı olur
    herkese selamlar




  • quote:

    Orjinalden alıntı: RossTheBoss


    TEKNOSA,VATAN BİLGİSAYAR,PCGOLD BU TİP YERLERDEN HİÇBİR$EY ALINMAMASI GEREKTİĞİNİ BELKİ 1000 BELKİ 10000000 DEFA YAZILDI FORUMLARDA...



    BU TİP YERLERDEN ALI$VERİ$ YAPILDIĞI SÜRECE NE BU TİP DURUMLARIN ÖNÜNE GEÇİLİR NEDE ÇOK TAKSİT AYAĞINA KAZIK ATMA İ$İ SON BULMAZ...

    KAFANIZI ÇALI$TIRIN BİRAZ FORUMLARA GİRİN ARA$TIRIN...BU İ$TEN ANLAYAN İNSANLARIN NERELERDEN ALDIKLARINA,HANGİ FİRMALARDAN ALDIKLARINA BAKIN...HADİ BU PC İ$İNDEN ANLAMAYANLAR GİDİP ALIYOR DA SİZ NİYE HALA ALIYORSUNUZ...BEN BIKTIM BÖYLE $EYLERİ YAZMAKTAN...



    ya buralardan almıcaz da nerden alıcaz. kadıköy bilgisayar dükkanlarından mı alıcaz.
    türkiyenin en büyük ve kurumsal firmaları bunları yapıyorsa oralardan mal alıp değiştirmeye kalksak adamı döverler heralde.
    teknosa koskoca sabancı holdingin ama adamlar maliyeti düşürmek için en bilgisiz personeli çalıştırıyor 3 kuruş kazanmak için her türlü canbazlığı yapıyor. ayıptır bu yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanbaha -- 2 Ekim 2005, 16:36:39 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: RossTheBoss


    TEKNOSA,VATAN BİLGİSAYAR,PCGOLD BU TİP YERLERDEN HİÇBİR$EY ALINMAMASI GEREKTİĞİNİ BELKİ 1000 BELKİ 10000000 DEFA YAZILDI FORUMLARDA...

    İNSANLAR GAZA GELİYOR GİDİYOR ALIYOR SONRA FORUMLARA GİRİP BİK BİK BİK YOK $URASI BÖYLE YOK BUNU YAPTILAR YOK BUNU YAPTILAR DİYE AĞLIYORLAR...BU FİRMALAR TÜKETİCİ HAKKI DİYE BİR$EY TANIMIYORLAR...$İMDİ HİÇKİMSE BANA TANIYORLAR GEYİĞİ YAPMASIN ALINAN ÜRÜN İLK 1 AY İÇERİSİNDE ARIZALI İSE İADE ALMAK ZORUNDALAR...ÇÜNKÜ BU TİP SORUNLAR ÜRETİM HATASINA GİRER VE ÜRETİM HATASI SERVİSLE HALLOLCAK $EYLER DEĞİLDİR...

    BU TİP YERLERDEN ALI$VERİ$ YAPILDIĞI SÜRECE NE BU TİP DURUMLARIN ÖNÜNE GEÇİLİR NEDE ÇOK TAKSİT AYAĞINA KAZIK ATMA İ$İ SON BULMAZ...

    KAFANIZI ÇALI$TIRIN BİRAZ FORUMLARA GİRİN ARA$TIRIN...BU İ$TEN ANLAYAN İNSANLARIN NERELERDEN ALDIKLARINA,HANGİ FİRMALARDAN ALDIKLARINA BAKIN...HADİ BU PC İ$İNDEN ANLAMAYANLAR GİDİP ALIYOR DA SİZ NİYE HALA ALIYORSUNUZ...BEN BIKTIM BÖYLE $EYLERİ YAZMAKTAN...




    Alınabilecek yerleri de buraya yazarsan bilmeyen insanlar da öğrenir. Mesela ben bilmiyorum... Bilmemek ayıp değil di mi..




  • APPLE ARKADASIN YAZMIŞ OLDUGU CASPER VE TEKNOSA KONULU TOPIK TEKNOSANIN SAHTEKAR TUTUMUNUN BIR ORNEĞİ...TEKNOSA BOYLE DEVAM ETTIĞI SURECE BU FORUMDA DAHA ÇOK YERIN DİBİNE GİRER....


    ROSSTHEBOSS ARKADAŞIM IYI RUH HALİ İÇİNDE BULUNMADIGIM ŞU GÜNLERDE YAZMIŞ OLDUĞUM BU YAZIYA VERDIGIN KARŞILIK HIÇ HOŞ DEGIL....
    TİCARET AHLAKINDAN YOKSUN BU FİRMALARIN DAVRANIŞLARI SANKI DOĞALMIŞDA SUÇ BİZDEYMIŞ GİBİ KONUSUYORSUN...IYI DE BU BUYUK FIRMALARDAN ALMAYACAZDA NERDEN ALALIM SOKAK ARALARINDAN MI ?DOĞUBANKTANMI?
    ALDIĞIN MAL HAKKINDA %100 MÜŞTERI MEMNNUYETI SAĞLAYN BIR YER SOYLEDE BEN DE SANA EYVALLAH DIYEYIM..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuralp78 -- 2 Ekim 2005, 22:19:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.