Şimdi Ara

Teknosa İade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • teknosadan 1 gblık verbatim harici disk aldım kazık yediğimi bile bile.. çok acildi kendi 500 gblık diskim ömrünü tamamlamak üzereydi o yüzden satın aldım. Hız konusunda tatmin olmadım ve 1 hafta dolmadan götürüp iade etmek istedim müşteri sözde memnuyetini ön planda tutan şirketin çalışanları "KANUN DEĞİŞTİ ARTIK KUTUSU AÇILDIĞI İÇİN İADE YOK" dediler tüm aksesuarları tam sadece kutusu açık diye almadılar bu konuda bilgisi ve tecrübesi olanlar varsa hem beni hem de başka arkadaşları aydınlatmış olur şimdiden teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -CRonald07- -- 5 Temmuz 2012; 0:42:55 >



  • çok kez tecrübe ile sabittir teknosadan pil dahi almayacaksın.
    geçmiş olsun sana hocam yönetmelik ne durumda bilmiyorum fakat ilçe hakem heyetine başvur bir detaylı bilgi al.onlar daha iyi yardımcı olurlar sana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahkbjk
    çok kez tecrübe ile sabittir teknosadan pil dahi almayacaksın.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caslantas -- 5 Temmuz 2012; 23:25:13 >
  • cevaplar için teşekkürler temsil heyetinin nerede olduğunu merak ediyordum rastlantı sonucu o beni buldu :) bu saatten sonra gitsem nolacak bakalım..
  • bu arada bilgilendirilmiş olduk gitmeyiz daha teknosaya bend esoğutucu felan bakıyom ordan burdan
  • Birçok mağaza iş iadeye geldiğide çamura yatıyor. Teknosa etiket yırtılmışsa iade almam diyor, e peki kardeşim ben kutuyu açmadan nereden bileceğim cihazın istediğim gibi olup olmadığını?
    Vatan kutu ve içeriğinin tam ve sağlam olmasını istiyor.
    Yasada bu konuda ayıplı mal ile ilgili düzenlemeler var. Birde mesafeli satım sözleşmesine göre 7 gün içerisinde malı iade edebiliyorsunuz. İşte internetten almanın en büyük faydası.
  • ben de teknosa'dan bir laptop aldım. başka bir laptop ile değiştirmek veya para iadesi yapmak üzere başvurdum fakat kesinlikle iade almıyorlar. teknosa'dan gerçekten bir daha pil dahi almam. diğer firmalar teknosa kadar zorluk çıkarmıyorlar bu işlerde. bu kadar can sıkıcı değiller. nerede araştırdıysam, herkes teknosa'ya lanet okuyor iade konularında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.