Şimdi Ara

Tekrar sinemaya gelen eski filmler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçenlerde Harry Porter gelmişti paribu cineverse salonuna, şu anda da LOTR Yüzük Kardeşliği var. Bir sebebi var mı bu eski filmlerin tekrar yayınlanmasının? Film kıtlığı falan mı var?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Evde bluray kalitesinde izlemek varken bunları neden sinemada izlenir ki dicem de herkesde kaliteli tv ses ve en önemlisi ortam yok


    Kızla yiyişmeye gidende var adam lotr seçer aynı paraya 4 saat film




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 26 Eylül 2023; 0:46:59 >
  • Bunlar özel etkinlikler fakat; genel bir kıtlık var evet çünkü Amerika'da senaristler greve gitmiş durumdalar. Birçok filmin ve dizinin yayın tarihleri ertelendi. Sektör şu an neredeyse yayın anlamında durdu gibi.


    Ancak bugün çıkan haberde yapım şirketlerinin, senaristlerle beraber ön anlaşmaya varıldığı yazıldı. Tabii kesin anlaşma olmadan bir şey söylemek zor.

  • ev sinema sistemlerinin gelişmişliğinin yanında bir de sinemalarda Türkiye handikapı var. filme gidiyosun adamlar projektörün ampulünün ömrü daha uzun olsun diye parlaklığı kısıyolar, karanlık olan salonda bile filmi zar zor görüyosun.

  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Vallahi billahi ev tipi projektör kullanan sinema gördü bu gözler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ortam yok evet. Ülkenin yarısından çoğu apartmanda yaşıyor, ses sistemin olsa da ses seviyesi minimum veya binanın yalıtımı iyi ise bir tık üstünde oluyor hepsi o. Görüntü kısmına bir şey demiyorum herkesin tercihi farklı.

  • Fatih kullanıcısına yanıt
    Film kıtlığı olabilir hocam. Şimdi bu son 2 3 ay biraz dolu geçecek gibi olacak (Ridley Scott'tan Napoleon, Demirkubuz'dan Hayat gibi gibi...) çok fazla bu eski filmleri koymazlar. Kaldı ki kötü değil ya. Millete sinemaya gelmek için sebep çıktı fena mı? Bir ara istediğim bir şeydi bu açıkçası. Fakat elbet ki film skalası geniş olsa çok daha iyi olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.