Şimdi Ara

Teledünya, kanallar, box, fiyatlar vs...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Teledünya, digiturk veya dsmart'tan birini bağlatmak istiyorum, HD paket düşünüyorum ve en hesaplısı teledünya gibi duruyor (yanlışasm düzeltin lütfen) işimiz gereği ben de eşimde çok az televizyon seyredebiliyoruz. national geographic, discovery channel, cnbce ve tnt harici seyredebildiğimiz bir kanal neredeyse yok (her programı farklı saatlerde 5 kez tekrar ediyorlar sağolsunlar).

    Bu kanalların hepsinin HD yayınını alabileceğim bir seçenek var mı?
    Bir de neden teledünyanın HD box'ı 200TL (şu an kampanya ile 100TL) iken diğerleri çok daha pahalı? Aletin yayın kalitesine bir etkisi var mı?

    Yardımcı olursanız çok sevinirim,
    teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2aDay -- 10 Haziran 2010; 9:27:39 >



  • Natgeo hd olarak teledunyada var.Sanrıım dsmartta da var.Digiturku bilmıyorum
    Discoveryhd olarak dsmartta var.Sanırım dıgıturkte yok.Ama emın değilim.Teledunyada henuz yok.
    Cnbc-e ,ntvspor,e2 kanallarının ortak hd kanalı dsmartta var.Bu kanalın adı Hd-en.Yenı açıldı.Teledunya ve Digiturkte bu kanal yok.
    Tnt kanalının hd olanı zaten yok.Bu yüzden hiçbiryerde bulamazın.Keşke olsa bu arada :)
    Siteden araştırırsan teledunyanın hd olarak yayını digiturktende dsmarttdan da üstünmuş.Bende de teledunya hd paketı var.Ama diğerleriyle karşılaştırma ımkanım şu an yok..Kolay gelsın..:)
  • Benim teledünya almamdaki en önemli etken TV'nin PCMCI yuvasına giren modülle kullanılmasıydı. Lig'de bitti. Şu an tek kumanda, kutu yok. (Unuttuğumuz bir güzellik) Yayın kalitesinde bariz fark var Digitürk'e, Dsmart'ı bilmiyorum. TV'nin manuelini karıştır. DVB-C özelliği varsa modülle ilgili kafi bilgiyi forumda bulabilirsin. (Fiyatta mukayese edilecek bir durum yok, Tdünya para istemiyor. Herşey 9,5TL)
  • Teledünya'da National Geographic HD'nin yanı sıra belgesel kanalı olarak National Geographic Wild HD kanalı da mevcut. D-smart ile karşılaştıramadım ama arkadaşımda Digituk Plus ile karşılaştırdığımda bariz bir şekilde Teledünya'nın kalitesi daha iyi. Her ne kadar ingiliz aksanlı olsa da BBC HD kanalında da kaliteli diziler var (henüz altyazı yok ama yakında gelmesi muhtemel). Şahsi görüşüm Teledünya'nın tek eksiği HD-En kanalı (Doğuş grubunun HD kanalı). O da şu an için sadece D-smart'ta var fakat teledünya'dan öğrendiğim kadarıyla bu kanal için de görüşmeler sürüyormuş. Çok kısa vadede geleceğini düşünmüyorum ama Doğan yeterince müşteri topladıktan sonra diğer platformlara da HD-EN gelecektir.

    Kutusunun ucuz olması da diğer platformlar uydudan yayın alırken Teledünya'nın kablo TV şebekesini kullanmasıdır diye düşünüyorum ama teknik arkadaşlar daha iyi bilirler.

    Eğer dizi ağırlıklı izliyorsanız daha fazla para vererek D-smart alabilirsiniz (HD-EN'i düşünerek söylüyorum). Yoksa Teledünya her türlü daha mantıklı bir seçim.

    saygılar...




  • teşekkür ederim arkadaşlar, çok yardımcı oldunuz. görüntü kalitesi düşüktür korkusuyla teledünyaya soğuk bakıyordum, muhtemelen hazır HD box için kampanya da varken teledünyaya abone olacağım. (hanım son saniyede HD EN yüzünden masrafa sokmazsa tabi...)

    kolaylıklar...
  • Diğer bir başlık altında bir başka arkadaş Discovery HD ile ilgili aşağıdaki bilgileri paylaşmıştı .

    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=40241889

    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=40249626
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.