Şimdi Ara

TELEFON BATARYASI DEĞİŞTİRDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler herkese, iPhone 5 kullanıyorum 5 yıldır, 2. kere bataryasını dışarda bi yerde değiştirdim, geçen yıl bi yerde bugün başka bi yerde.Orijinaline 450 TL gibi fiyat veriyorlar ondan dolayı orijinal değiştiremiyorum ama neyse asıl konu bu değil.Ankara Kızılay'a gittim bakınıyorum öyle etrafa, Necatibey Caddesi üzerinde adını vermeyeceğim ama tabelasında Apple logosu çakması gibi bi logo olan bir servis.Buraya girdim dedim ne kadara değiştiriyosunuz, 100 TL ben pazarlıkla 85'e çektim falan.Adam da böyle genç biri, hacı sakalı dediğimiz sakal tipli biri.Neyse konuştuk ettik verdim telefonu bekliyorum girişte.Telefonu evden çıkmadan önce yedeklemiştim bilgisayara, ne olursa olsun telefonu geri alınca sıfırlıyıcam yedekten geri yüklüyücem diye, ama aklıma neden sonradan geldiyse keşke sıfırlayıp verseydim dedim ve hattı da çıkarmayı unuttum, halbuki geçen yıl değiştirdiğimde hattı çıkarmıştım ama yine vermeden önce sıfırlamamıştım, değiştikten sonra sıfırlamıştım.Orda beklerken baktım etrafa bi kumbara, üstünde "sadaka ve talebeler için yardım kumbarası" yazılı, üstünde böyle cami duvarlarında olan Allah yazısı gibi tuğra olan bi şey yazıyordu.İçime şüphe düştü dedim fetocuya falan mı geldim çünkü bu tip söylemlerle para topladıklarını biliyoruz, ya telefonun içine bi şeyler atarsa, benim telefonu kopyalarlarsa falan diye ama içim içimi yiyor.Bi 20 dakika sonra telefonu teslim aldım, alırken adam isim soyisim numara ve telefonun arkasında yazan imei numarasını aldı (bana telefonu vermeden), dedim imei numarası ne için diye o da 3 ay garantili bi şey olursa getirirsin ordan bakmak için dedi.Dilim dolandı zaten içimde fırtınalar kopuyor başıma bi şeyler gelecek diye, üsteleyemedimde ondan dolayı imei'ye ne gerek var falan diyemedim, aldım telefonu çıktım çıkar çıkmazda telefonu kapattım.

    Şimdi geldim eve, hattı çıkardım telefonu sıfırlıyıcam ama hani şüphe işte telefonu açamıyorum, ya bi şeyler attılarsa, ya bu fetocuların kullandığı program kullanan bi telefonu benim telefonun imei'sine kopyalarlarsa falan, hadi onları da geçtim yurtdışından alınan telefonu pasaporta işletmemek için eski telefonların imei'leriyle değiştirdiklerini biliyoruz ya öyle bi şey olurda 5 yıldır kullandığım telefon kaçak veya çalıntı durumuna düşer falan diye, belki de ben kendi kendime böyle sıkıntı ediyorum ama bu ülkede artık kime böyle konularda güvenilir ki?

    Ne yapsam polise falan gidip telefona bi işlem yapılmış mı falan diye kontrol ettirsem falan veya Apple'la görüşüp imei numarasını kendi üzerime garantiletsem ne biliyim aklıma başka bi şey gelmiyor siz ne dersiniz?







  • Csb

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JavaSpecialist kullanıcısına yanıt
    İstediğinizi düşünün, ben olanları yazmışım olağandışı bi şey mi var?
  • Birşey olmaz devam et.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fetocu olsa yakalanırdı şimdiye kardeşim.

    Bu senin karşılaştığın sadece bir cemaatçinin teki.

    Korkmana gerek yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feto ile ilgisi olmaz da senin imeiyi çalmış gözünün önünde. Bir kaç ay içinde telefonun kapanır. 5 10 TL verip bir telefoncuda tekrar actirirsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konu csb mi bilmiyorum ama cidden bu derecede cins müşteriler geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafam Kasınıyor kullanıcısına yanıt
    Yav ne csbciymişsiniz gerçek diyorum işim gücüm yokta canım sıkıldığından burda hikaye mi uydurcam? Ayrıca ne cins bir müşteriymişim ben?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.