Şimdi Ara

Telefon hattı modeme nasıl bağlanmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese, Türknet bağlattım evime bugün türk telekomdan geldiler ve apartman girişindeki ankastreye benim adıma kablo çektiler. Bu kablo turuncu ve beyaz şekilde. Dairemde hat yok, varsa da nereye geliyor bilmiyorum, telekomdan gelen elemana sorduğumda buradan evine hat çektirmelisin dedi. Kolaya kaçmak adına buradan evime bina dışından kablo çekeceğim. Anladığım kadarıyla turuncu beyaz kablo direk modeme girecek. Hattım adsl olacak.

    Sorum ise şu; turuncu beyaz kabloyu rj11 konnektörüne bağlayacağım fakat bunu nasıl yapmalıyım? İnternette baktığımda herkesi 3 ve üzeri kabloya sahip olduğunu gördüm ve kafam karıştı. Direk bu 2 kablodan modeme nasıl bağlantı yapmalıyım?

    Teşekkür ederim.



  • Konuyu kendim çözdüm, foruma ilgi ve alaka için teşekkür ederim(!)
  • Hocam millet bilmiyorsa size yanlış bilgi verseler daha mı iyi? Ayrıca nasıl çözdüğünü detaylıca anlattığınız için Forum DH ailesi olarak teşekkürlerimizi(!) iletiyoruz.
  • Scalh kullanıcısına yanıt
    Konuya girip bakmaya bile tenezzül etmeyenlereydi bu cevabım, size değil. Sorunu şu şekilde çözdüm; ankastreden gelen kabloyu evime kadar çektim. Direk modeme bağladım. İlk bağlayışımda sonuca ulaştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.