Şimdi Ara

[b]Telefon seçimi konusunda yardım :) iphone ve android[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelıkle bugune kadar sadece nokıa kullanmıs bırısıyım ıkı cıhaz hakkında bıraz tereddutlerım var bana hangısı uygun ona karar veremedım.

    Benım kararsız kaldıgım noktalar sunlar ıp4 ıcın teknık servıs hızmetı konusunda cogu kısının canı yanmıs yurt dısına oranla burda işler daha kötüymüş bende boyle sıkıntı yaşamakta korkuyorum ve dayanıksız cıhaz dıyorlar ozellıkle ıp4 ıcın home tusunda cok arızalanmalar olmuş. Ve flash olmaması internette benı ne kadar kısıtlar yani flashın eksıklıgını çok hıssedermıyım.

    Samsung için çogu kişi çıkarttıgı cıhazların arkasında durmayan bı fırma olarak bahsedıyor o kadar para verıp 1 sene sonra destek alamazsam fena halde koyar adama :) ve bu forumda soylenen sgs2 nın cok fazla ısındıgı kullanan arkadaslar yardım ederse sevınırım
    En buyuk sıkıntım ise android işlemcı için soylenenler ip4 sgs2 ye gore daha kolay kullanılabılırmiş. Yanı bılıncsız bır kullancı sgs2 yı çöp yapabılırmıs cok fazla bılgım yoktur telefonlar hakkında ama bıraz meraklıyımdır androıdı kullanabılırmıyım bılmıyorum tabı.

    Sgs2 tasarım olarak bence kotu ozellıkle ekran boyutu ben rahat bır sekılde kavrayamayacaksam telefonu nasıl kullanacam orasını bılmıyorum tabı ama gene kafamda soru işaretlerı var. Iphone bana cok kısıtlama getırılmıs bır cıhaz gıbı gelıyor yanı herkes iphone ıcın "özel" bişeyler yapacakki alan genişlesin

    Son olarak appstore androıde gore daha ıyımıs sanırım ve androıd ıcın verılen programda vırusler dolanıyormus bunlar cıhaza kalıcı hasar verırmi?

    Şimdiden tşk ederımm Paylaş:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maliken34 -- 24 Ağustos 2011; 0:11:02 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.