Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, 600-700 tl civarı bütçem var öyle aman aman aklımı çelecek birşey olmadığı sürece bütçeyi artırmak istemiyorum zira android uzmanı olmasam da alacağım cihazda iyi performans alabilecek kadar rom ve yazılım bilgim var. Galaxy Ace ile harikalar yaratıyorum siz düşünün Konuya gelecek olursak ilk başta Moto G almayı düşünüyordum ancak arkadaşımın nexus 4ünü satacağını söylemesi üzerine kafam karıştı. Güvenilir birisi ve kendisi telefonun temiz olduğunu söyledi. Fiyat olarak da 600 TL dedi. Sizce ne yapmalı ? ikinci el nexus 4 mü almalı yoksa moto G mi almalı ? Ya da bırak kardeşim ikisini de bunu al dediğiniz bir telefon var mı ? Teşekkürler.



  • batarya olarak nexus sıkıntı,kamerasıda kotu fakat moto gnın kamerasındandamı kotu bılemıyorum,ben tamamen aynı sekılde yerınde olsam moto g yı tercıh ederdım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stevejones

    batarya olarak nexus sıkıntı,kamerasıda kotu fakat moto gnın kamerasındandamı kotu bılemıyorum,ben tamamen aynı sekılde yerınde olsam moto g yı tercıh ederdım.

    Moto G daha mantıklı olur sıfır almak herzaman daha iyidir.
    Biraz daha çıkabilirsen Xperia Sp al harika cihaz tek eksisi tff ekran.
  • nexus 4 temizse nexus 4 alabilirsin
  • Moto G
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AFC Ajax

    Selamlar, 600-700 tl civarı bütçem var öyle aman aman aklımı çelecek birşey olmadığı sürece bütçeyi artırmak istemiyorum zira android uzmanı olmasam da alacağım cihazda iyi performans alabilecek kadar rom ve yazılım bilgim var. Galaxy Ace ile harikalar yaratıyorum siz düşünün Konuya gelecek olursak ilk başta Moto G almayı düşünüyordum ancak arkadaşımın nexus 4ünü satacağını söylemesi üzerine kafam karıştı. Güvenilir birisi ve kendisi telefonun temiz olduğunu söyledi. Fiyat olarak da 600 TL dedi. Sizce ne yapmalı ? ikinci el nexus 4 mü almalı yoksa moto G mi almalı ? Ya da bırak kardeşim ikisini de bunu al dediğiniz bir telefon var mı ? Teşekkürler.

    Nexus 4 moto g den çok iyi telefon .2gb RAM. Fiyatı iyi cihaz temizse al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nexus 4 o fiyata çok iyi kaçırma derim.
  • sıfır telefon almak daha iyidir ayrıca nexus 4ün güncellmesi kesilmesine fazla kalmadı moto g ise daha yeni ve güncel bir cihaz nexuslar gibi güncelleme alacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.