Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi ( Seçenekler ve kararsızlık :/ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, bir kaç model arasında kaldım. Çin'li dostlarımız o kadar çok F/P ürünü yapıyorlar ki kararsız kalıyorum deneme şansım olmadığı için telefonlar arasındaki kamera ve firmalara özel uygulamaları da bilemediğim için yine kararsız kalıyorum. 650 TL'ye kadar bir bütçem var fakat "50 TL daha koyup şunu al" derseniz bütçemi arttırabilirim. Seçeneklerim aşağıdadır sebebiyle birlikte hangisini tercih etmem gerektiğini yazarsanız çok memnun olurum.

    Lenovo A806
    THL 5000
    Jiayu G5s
    Jiayu G4s
    İocean x8 Mini Pro

    Aslında istediğim 4.7 İnc 2 Gb ram 16/32 ROM Kitkat alan ve uygulama olarak biraz zenginleştirilmiş kamerası da iyi bir telefon eminim ki yukarıdakilerin hepsi hemen hemen bu özelliklere uyuyorlar fakat kararsız kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler :)



  • Kesinlikle xiaomi redmi note 5.5 inc ekran telefonlara karsi on yargim vardi,cok buyuk cebe sigmaz tek elle kullanilmaz diye,esime redmi note aldim telefonu esimden cok ben kurcaliyorumAnladimki aslinda 5.5 inc telefon okadarda buyuk degil gayet rahat kullanilabilir olculede.Kendimde 5.5 inc one plus one almaya karar verdim.Benim sana onerim redmi note, verdigin paranin butun karsiligini fazlasiyla veren bir telefon,kullandiginda iyiki bu telefonu almisim diyebilecegin bu fiyat agarliginda alinacak bence tek telefon.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "50 TL daha koyup şunu al" derseniz bütçemi arttırabilirim.

    50 tl daha koy g2 alcılar gelmeden değiştir bence mesajın bu kısmını 😅😆

    Adamlar 50-100 artırıp fiyatı g2 ye kadar çıkarabiliyorlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asi_karizmatik

    Kesinlikle xiaomi redmi note 5.5 inc ekran telefonlara karsi on yargim vardi,cok buyuk cebe sigmaz tek elle kullanilmaz diye,esime redmi note aldim telefonu esimden cok ben kurcaliyorumAnladimki aslinda 5.5 inc telefon okadarda buyuk degil gayet rahat kullanilabilir olculede.Kendimde 5.5 inc one plus one almaya karar verdim.Benim sana onerim redmi note, verdigin paranin butun karsiligini fazlasiyla veren bir telefon,kullandiginda iyiki bu telefonu almisim diyebilecegin bu fiyat agarliginda alinacak bence tek telefon.

    Teşekkür ederim hocam tekrar göz gezdiricem ama 4.7'lik GMD'den 5.5 RedMi zor gelir diye düşünüyorum, tekrar teşekkürler :)

    quote:

    Orijinalden alıntı: Wi Fi

    "50 TL daha koyup şunu al" derseniz bütçemi arttırabilirim.

    50 tl daha koy g2 alcılar gelmeden değiştir bence mesajın bu kısmını 😅😆

    Adamlar 50-100 artırıp fiyatı g2 ye kadar çıkarabiliyorlar...


    Hocam açıkçası G2 konusunda genel görüşlere sahip değilim o önerilere saygı duyarım ama gidipte G2 almam, teşekkürler yorumunuz için.


    Evet dostlar yok mu öneri ve tavsiyelerde bulunacak ağabeylerim kardeşlerim, bekliyorum.




  • lenovo iyidir
  • Lenovo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.