Şimdi Ara

Telefonuma Dosya Yükleyemiyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Samsung Galaxy W kullanıcısıyım. Telefonu yeni aldım. İlk defa akıllı telefon kullandığım için biraz cahilim :) . Merak ettiğim bazı konuları sormaya geldim.
    1) Telefonuma dışarıdan hiç bir dosya atamıyorum!!
    a) 32 Gb'a kadar SD kart desteklediği okudum. 4 Gb SD kart takıyorum okumuyor? Dolayısıyla SD karttaki verilerimi göremiyorum.
    b) USB kablosu ile bilgisayara telefonu bağladığımda Bilgisayarım'da 2 adet "Çıkarılabilir Disk" beliriyor. Bunlardan biri hiç açılmıyor, diğeri açılıyor. Açılan da telefondaki "Dosyalarım" kısmı. Dosyalar atmak isterken "Hedef sürücüdeki disk dolu" hatası alıyorum. 1.70 gb dolu, 0 Gb boş alan gözüküyor. WiFi - Kies ile bağlandığımda da aynı şekilde "Yetersiz alan" diyor. AMA aslında sadece 400 Mb dolu. (telefondan girince kendi özellikleri öyle gösteriyor, gerçekten boş alan çok.)
    İnternetten oyun vb. istediğim her şeyi indirebiliyorum, ama asıl bana lazım olacak önemli bilgile PC'de ve ben bir türlü onları telefonuma atamıyorum. Telefonuma atmam gereken önemli bilgiler var. Ne yapmalıyım?

    2) RAM hafızası canımı biraz sıkıyor. Biraz yavaşlama var gibi. Ama, telefon daha yeni olduğu ve çok uygulama olmadığı halde RAM neredeyse dolu gözüküyor.(290Mb/351Mb) Hafızayı sil desem bile 20 mb falan anca azalıyor. Zaten o da 3 saniye sonra geri doluyor. Neden böyle? RAM'i rahatlatmanın yolu nedir? 351Mb'ın ne kadarı dolarsa endişe etmem gerek? Uygulama listesine baktığımda hepsinin Mb'ını toplasan 100 mb bile etmezken, nasıl olur da RAM'in 290Mb dolu gözüküyor?

    3) SD kart benim bildiğim dışardan taktığımız şu küçük kart. Ben onu taktığımda okumuyor. Herhangi bir kart telefona takılı değilken Görev Yöneticisi'nden baktığımda SD kart 0/0 Mb (yani boş-yok), Uygulamaları Yönet'ten girdiğimde ise 123 Mb kullanılmış diyor. Bunun açıklaması nedir?

    Sorularımı öncelik sırasına göre dizdim. Cevaplarınız benim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.