Şimdi Ara

telefonun anakartı yanmamış olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • telefonu her zaman bağladığım ses sistemine bağladım ama bu kez ses sisteminden kaynaklandığını düşündüğüm bir sorun oldu. art arda cızırtı gibi yüksek sesler geldi ve telefon komple kapandı. hiçbir türlü açamadım. yüksek voltajdan dolayı anakartın yandığını düşündüm. 1 saat sonra telefonu tekrar şarja taktığımda telefon açılıyor gibi oldu ama tekrar kapandı. ilk olay yaşandığı zaman şarja taktığımda hiçbir tepki vermiyordu. şimdi şarja taktığımda 2 saniyeliğine telefon açılma ekranı geliyor, telefon tekrar kapanıyor ve tekrar açılıyor. bu 2 saniyelik olay döngü şeklinde devam ediyor. yani şarja taktığımda telefon sürekli açılıp kapanıyor.


    öğrenmek istediğim şey telefonun anakartı yandığında açılma ekranı görülebilir mi? yoksa hiçbir şekilde tepki vermez mi? yani telefonun anakartı yanmamış olabilir mi?


    şimdiden teşekkür ederim.








  • telefonu komple söküp pilini çıkardım. yalandan üf püf müf bişeyler yaptım geri taktım hiçbir şekilde açılmayan telefon şimdi sorunsuz bir şekilde çalışıyor.


    yıllar yıllar önce de hiçbir şekilde açamadığım, birkaç telefoncuya götürüp sonuç alamadığım miladı dolduğunu düşündüğüm telefonumu sinirlenip yere vurmuştum ekran falan tuzla buz olmuştu ama açılmıştı. telefon işlerini çözemiyorum...

  • Kardeşim ona benzet bir olay oldu komple ekranı değişmen lazım sorun ekranda.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.