Şimdi Ara

Telefonun İnternetini Anlaşılmadan Bilgisayarda Kullanma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
3.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • @taha178 Teşekkürler bakayım söylediklerimizi.

  • Forumda bu konu hakkında sorusu olan çok insan var. Araştıranlara çözüm olsun noktayı koyayım. Normal yollarla hotspot ile yapılan internet paylaşımı her türlü mevcut kotadan gidiyor.

    Sınırsız paketleri kullanmanın tek yolu telefonunuzu kandırmak. Onuda en stabil en sağlıklı yapan program PdaNet+ apk sürümünü googleda arattığınız takdirde bulmak çok kolay.

    Pc ye yada "Pclere" de kurulması ve bu program aracılığı ile internete bağlanılması gerekiyor. Diyeceksiniz ki eee benim bide tabletim var arkadaş onu nasıl bağlayayım.

    Onun çözümü de pc deki pdanet uygulaması üzerinden wifi paylaşımı yapmak ve tabletinizi pc de ki pdanet uygulaması üzerinden internete bağlamak.

    Tabiki her bir mb ı kusursuz olarak hesaplamıyor. Şöyle özet geçmek gerekirse youtube üzerinden 5GB lık bir kullanımda 200-300 mb arası kotadan gittiği oluyor. Bazense hiç kotadan yemiyor her kullanımı sınırsız olarak görüyor. Dediğim gibi kusursuz değil.





  • mahraydn M kullanıcısına yanıt

    iyi forumlar sırf soru sorabilmek için üye oldum. arada bir kotadan yemesi ekstra olarak tableti bağlama durumunda mı söz konusu yoksa sadece PC olsa bile geçerli mi hocam?

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.