Şimdi Ara

Telefunken 49TU8560 2499₺ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
7.197
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Montana93 kullanıcısına yanıt
    Evde değildim ben evdekiler teslim almış zaten eve çok geç geldim tabi görünce bi şok. Servisi öğlen aramıştım eve geç gelince de iptal ettirme imkanı kalmadı. Siz yarın mı göndericeksiniz tv yi geri ?
  • Escanor kullanıcısına yanıt
    Ben bu sabah hemen iade kodu alarak geri yolladım. Ama kargo bize hasarlı ulaştı diyip bahane uydurup bana geri gönderecekler tahminimce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu tvyi alanlar olarak bi Whatsapp grubu kuralım hızlı bilgi açısından. İsterseniz numaralarınızı özelden gönderebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Montana93 kullanıcısına yanıt
    Bu kadar mağdur varken reddetme imkanları yok bence adamlar utanmadan herkese kutusu açılmış teşhir yada ölü pixel olan cihaz göndermişler bide gelen sorulara yazmışlar ürünlerimiz sıfır diye. Kargo nun ürünü bu hale getirme imkanı yok bence ürünler düpedüz açılmış ürünler.
  • Montana93 kullanıcısına yanıt
    Mağdur arkadaşlar yollayalım numaralarımızı arkadaşa grubu kurup bizide eklersin ordan daha hızlı haberleşiriz. Bence herkes sizinle numarasını paylaşmalı.
  • Escanor kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle abicim adamlar nerde döküntü mal varsa sürmüşler piyasaya. Adamlarda utanma yok ki biz ancak çözsek çözsek bunu n11 e baskı yaparak çözeriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.
    Televizyonun kurulumu biraz önce vestel yetkili servisi tarafından yapıldı.İade gibi işlemlerle uğraşmamak için kutu çok güven vermese de ben kurulumunu yaptırıp görmek istedim. Öncelikle bana gelen ürünün teşhir olduğunu gösteren en ufak bir emare yoktu. Kutuda mavi desenli bantın altında başka bir bant yoktu ve cihazın üzerinde hiç toz bulamadık. Aynı şekilde askı aparatı, tv ayağında ve vida yerlerinde herhangibir deformasyon yoku. Çalışma süresi olarak 14 saat çalıştığı görülüyor yani iade bir ürün olma ihtimali var ama ben bunu pek dert etmedim. Servis elemanı da bu sürelerin genellikle yanlış göründüğünü söyledi yazılımsal olarak, ne kadar doğrudur bilemiyorum. Ölü piksel testi yaptırdım 1 adet ölü piksel çıktı o da zaten hata payı içerisinde her televizyonda olabilecek normal bir durum.
    Tv çok şık baya ince, şimdilik içime sindi. Kumandası fena değil 4k görüntü kalitesi muazzam. Smart özellikleri güzel hızlı. Şuanda youtube üzerinden 4k videolar izliyorum. Ses idare eder ben yine de soundbar taktım optik ses çıkışı mevcut. Herhangibir sıkıntı yaratmazsa tam bir f/p alışverişi oldu. Alan arakadaşlar en azından cihazı kurdurup denesinler. İçine sinmeyen iade eder yine. Dengi ürünler 4000 lira, 3 yıl garantisi var daha ne olsun ha ben rahat adamım orası ayrı çok detaycı pimpirikli arkadaşlar gidip bayiden almalılar. Sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.




  • Hayırlısı artik. Risk aldık. Kurulum gerçekleşti. TV life time 155 dk çıktı.
    Uzretsiz kurulum. Teşhir degil. ölü piksel yok.


    Telefunken 49TU8560 2499₺



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEONİM -- 5 Ocak 2019; 18:6:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beytepeli06

    a 101 in zamanında sattığı 49 inç toshibaya bugün denk geldim.

    o zaman 1999 a satmışlardı.

    bugün sordum 2500 dediler.

    alınmaz herhalde ?
    Bence markası ve boyutu ne olursa olsun o paraya FullHD TV alınması saçmalıktır.
    O boyutlardaki FullHD TV'lerin fiyatı en fazla 1600 TL olmalı...
  • bloodcommander B kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun arkadaşım valla ben pimpirikliyim niye pimpirikliyim ben parasını verip 0 ürün alıyorsam kutusu açılmayacak arkadaş. Escanor arkadaş aldı 13 bin dakika kullanılmış ürün çıktı. Ben adamlarla görüşüyorum adamlar iadeyi almamak için kırk takla atıyor. Risk alıp neden kurdurayım. Satıcıda adam gibi bu ürün teşhir yada ikinci el yazsın insanları kandırmasın. Belki tamir görmüş belki başka sıkıntısı var nereden bileceğim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LEONİM kullanıcısına yanıt
    Telefunken yazısı nerede?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Montana93 kullanıcısına yanıt
    Telefunken 49TU8560 2499₺

    Telefunken 49TU8560 2499₺



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEONİM -- 7 Ocak 2019; 19:8:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.