Şimdi Ara

Telegram, pil tüketimini azaltıyor: İşte gelen yenilikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telegram, pil tüketimini azaltıyor: İşte gelen yenilikler
    Telegram iOS ve Android cihaz kullanıcıları bir başka büyük güncelleme yayınladı. İşte Telegram 9.5 sürümü ile gelen yenilikler:



    Güç tasarruf modu





    Yeni eklenen güç tasarruf modu, yoğun kaynak kullanan belli işlemleri devre dışı bırakarak Telegram’ın telefonunuzda pil tüketimini sınırlıyor.



    Arka plan senkronizasyonu, GIF’ler, videolar için otomatik oynatma, çıkartmalar, emojiler için animasyonlar, arayüz efektleri, medya ön yüklemeleri gibi işlemleri kullanıcı, tercihine göre ayarlayabiliyor. Ayrıca pil, belli bir yüzdeye ulaştığında özellik otomatik olarak devreye girecek şekilde ayarlanabiliyor veya her zaman açık tutulabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Telegram dünyanın en popüler ikinci mesajlaşma uygulaması oldu



    Gruplar için okundu zamanı, video oynatma hızı, emoji paketleri



    Yeni güncellemeyle birlikte videolar, 0.2x - 2.5x arası herhangi bir hızda oynatılabiliyor. 100 kişiden az gruplar için, okundu bilgileri artık her kişinin mesajı okuduğu zamanı kullanıcıya gösteriyor. Premium kullanıcılar için de yeni emoji paketleri eklendi.




    Kaynak:https://telegram.org/blog/power-saving/







  • Ya arkadaşlar iyi güzel de ben bu iletişim uygulamalarına asla güvenmiyorum(whatsapp,telegram vs.) Uygulamanın arayüzünde reklam yok veya uygulamayı kullanırken şak diye reklam da gelmiyor e bunlar parayı nerden kazanıyor. Verilerinizden 🤠. Sonra diyoruz şu kadar insan in verisi çalındı darkweb de satıldı. Bizim tüm kişisel verilerimiz 3.taraf şirketler ile paylaşılıyor her ne kadar "uçtan uca şifre(!)" ile korunsa da . Ne yapalım??

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elon Musk Signal'i promote ediyor. Twitter da Signal yolunda ilerliyor ama bakalım. İçimden bir ses Signal'in de ANØM gibi FBI'da bitebileceğini söylüyor ama bilemiyorum.

    Bence hala WhatsApp bir tık daha güvenli bu yazılımlardan.

    ToTok da izlenmiş belli bir süre.

  • Yeni bir şey söylemiyorsunuz. adam zaten onları topluyorum diyor. Kopyaladığın bir metne bile erişimleri var. Çok kasma. Oyna devamke.

    Telegram, pil tüketimini azaltıyor: İşte gelen yenilikler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İşte tam da bu yüzden Telegram Premium diye bir servis başlattı, Pavel kendisi de dedi zaten para kazanamıyoruz diye. Adam bir şekilde para kazanmaya çalışıyor işte Premium servisi ile.

    Her mesajlaşma uygulamasını vakset ile karıştırmayınız.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.