Şimdi Ara

Telegram yeni güncellemesi ile canlı yayınlar kolaylaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telegram yeni güncellemesi ile canlı yayınlar kolaylaşıyor



    Özellikle WhatsApp gizlilik sözleşmesi tartışmaları ile adeta patlama yapan Telegram platformu kendisini sürekli geliştiriyor. Yeni güncelleme ile birlikte indirme yöneticisi, canlı yayınlar ve ek menüsü geliştirildi.



    Telegram 8.6 güncellemesi



    Telegram 8.6 güncellemesi ile ilk olarak iOS uygulamasında indirme yöneticisi elden geçirildi. Yeniden tasarlanan eklenti menüsü indirme durumunu ve öncelik kontrolünü sunabiliyor. Android tarafında ise İndirilenler kısmından son durum kontrol edilebiliyor.



    Ayrıca Bkz.Lego Super Mario prensesine kavuştu



    iOS tarafında ayrıca eklenti menüsü de iyileştirildi. Kullanıcılar birden fazla dosya seçebiliyor. Android kullanıcıları ise başlık kısmı şeffaf, gövde kısmı yarı şeffaf gece modu olan bir tasarıma kavuşuyor.



    Son olarak canlı yayın modu artık OBS Studio ve XSplit Broadcaster gibi yayın araçları ile uyumlu bir şekilde çalışabiliyor. Yine eklenti göndermeden önce medya albümlerini ön izleme özelliği eklenmiş durumda.



     



     





     






    Kaynak:https://www.gsmarena.com/telegram_gets_new_download_manager_live_streaming_with_other_apps_and_more_with_latest_update_-news-53526.php







  • Çoğu kişi malesef teknoloji konusunda bilgisiz. Çoğu kişinin amacı 5-6 kişiyle mesajlaşmak ve görüntülü görüşmek. Bunu zaten neredeyse tüm mesajlaşma uygulamaları yapabiliyor. Telegram'da 2 GB'a kadar dosya transferi yapılabiliyor ,1000 kişiyle aynı anda görüntülü sohbet yapabiliyor , 1 milyon kişiyle aynı anda sesli sohbet yapabiliyor , 200 bin kişiyle aynı gruba girebiliyor , sınırsız kişi içeren bir kanal oluşturabiliyor, yanlış yazılan bir mesajı 6 ay sonra bile silinebiliyor , kaydedilen mesajlar bölümünde istediğiniz fotoğraflar bulutta saklanabiliyor (Telegram aynı zamanda iCloud ve Google Drive alternatifi bir uygulama) , canlı ders anlatılabiliyor (Telegram aynı zamanda Teams ve Zoom alternatifi bir uygulama) veee en önemlisi ekran paylaşılabiliyor. Whatsapp'ta ise 15 mb'a kadar video gönderiliyor , 100 mb 'a kadar dosya gönderiliyor , 8 kişiye kadar görüntülü görüşülebiliyor , 250 kişinin girebileceği grup kurulabiliyor, yanlış yazılan mesaj kısa bir süre içinde silinmesi gerekiyor. İşte bu özellikleri çoğu insana anlattığında "Ben Whatsapp 'ı daha çok seviyorum. Arayüzü daha güzel diyor." ben de boşu boşuna dil döktüğüme pişman oluyorum. Evet bu kadar övdüm ama Telegram ' da kusursuz değildir belki de.O kadar da olur. Ama bana göre Whatsapp ile SMS arasında pek fark yok. Not: hatam varsa düzeltebilirsiniz, yanlış bilgi vermeyeyim. :)
  • İndirme yöneticisi olayı iyi oldu.

    Telegram varken halâ wetransferle dosya atanlar var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 12 Mart 2022; 14:41:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Telegram whatsappdan kat,kat kaliteli kullanışlı ve özellikleri daha güzel anlamadığım insanoğlu neden alıştığını kullanmayı bırakamıyor, whatsapp lesh hala kullanıyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sebastian Insane kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişi malesef teknoloji konusunda bilgisiz. Çoğu kişinin amacı 5-6 kişiyle mesajlaşmak ve görüntülü görüşmek. Bunu zaten neredeyse tüm mesajlaşma uygulamaları yapabiliyor. Telegram'da 2 GB'a kadar dosya transferi yapılabiliyor ,1000 kişiyle aynı anda görüntülü sohbet yapabiliyor , 1 milyon kişiyle aynı anda sesli sohbet yapabiliyor , 200 bin kişiyle aynı gruba girebiliyor , sınırsız kişi içeren bir kanal oluşturabiliyor, yanlış yazılan bir mesajı 6 ay sonra bile silinebiliyor , kaydedilen mesajlar bölümünde istediğiniz fotoğraflar bulutta saklanabiliyor (Telegram aynı zamanda iCloud ve Google Drive alternatifi bir uygulama) , canlı ders anlatılabiliyor (Telegram aynı zamanda Teams ve Zoom alternatifi bir uygulama) veee en önemlisi ekran paylaşılabiliyor. Whatsapp'ta ise 15 mb'a kadar video gönderiliyor , 100 mb 'a kadar dosya gönderiliyor , 8 kişiye kadar görüntülü görüşülebiliyor , 250 kişinin girebileceği grup kurulabiliyor, yanlış yazılan mesaj kısa bir süre içinde silinmesi gerekiyor. İşte bu özellikleri çoğu insana anlattığında "Ben Whatsapp 'ı daha çok seviyorum. Arayüzü daha güzel diyor." ben de boşu boşuna dil döktüğüme pişman oluyorum. Evet bu kadar övdüm ama Telegram ' da kusursuz değildir belki de.O kadar da olur. Ama bana göre Whatsapp ile SMS arasında pek fark yok. Not: hatam varsa düzeltebilirsiniz, yanlış bilgi vermeyeyim. :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • QF Tech Q kullanıcısına yanıt
    quote:

    Telegram aynı zamanda Teams ve Zoom alternatifi bir uygulama

    ben de isterim ama tam olarak alternatifi sayılmaz. Keşke zoom gibi üye olunmasa da yayın linki ile yayına katılabilme özelliği de gelse. İşte o zaman all in one bir uygulama olur...

  • Teknoloji cahilleri bildiğinden vazgeçmez. Bu işin çözümü telegram kullananların whatsappı silmesi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.