Şimdi Ara

Telekom ttnet önemli soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 yıl önce yeni taşındığım yere internetimi nakil ettirdim.nakil sonrası internetimi bağlayıp gittiler fakat ne sebeple bilmiyorum internet hizmeti için gerekli sinyalleri almıyor 5 kez kayıt açtığım halde ttnet görevlileri arıza bakmaya gelmeye tenezzül bile etmiyorlardı..
    3 hafta dayandim ve son görüşmemde gene acil kayıt adı altında arıza kayıtı açacaklardi,bende 3 gün içinde bu sıkıntı için gelen bir personelimiz olmaz ise başka bir operatör e geçeceğimi ve internet hattının iptal edilmesini istiyorum diyerek bu konuşmanın "ses kayıtını" aldım..3 gün sonra superonlineye abone oldum ve aynı günü internetimi kullanmaya başladım..annem başka şehirde yaşıyor 6 ay yanında kaldım ve ttnet 1 mbit bile hizmet vermediği arıza kayıdına gelmedi hizmete faturalar göndererek kapatılmasını istediğim halde borçlu çıkartıyor beni..
    Elimdeki ses kayıdı ile dava açsam haklı çıkar miyim ? Hersekeze teşekkürler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Fikri olan yok mu acaba !!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zor bir soru. ama ses kaydının yeterli geleceğini sanmıyorum. 3 gün içinde hattınızın kapatılmasını dile getirmişsiniz ama not etmemişler anlaşılan. telefon görüşmelerinden harici olarak telekom a gidip gerekli işlemleri yaptırın. ses kaydı işe yarar mı bilmiyorum ama yinede görüşme sırasında dile getirin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @kif1905

    zor bir soru. ama ses kaydının yeterli geleceğini sanmıyorum. 3 gün içinde hattınızın kapatılmasını dile getirmişsiniz ama not etmemişler anlaşılan. telefon görüşmelerinden harici olarak telekom a gidip gerekli işlemleri yaptırın. ses kaydı işe yarar mı bilmiyorum ama yinede görüşme sırasında dile getirin.

    Ustam arıza kayıtlarına gelmediler ve gelmiyorsaniz hattı mı iptal edin dedim ve üzerine superonlineye geçtim adamlar aylar geçmesine rağmen arizsniz için geldik vs gibi hiç bir şekilde iletişim bile kurmadılar ginede gelmediler..aradan 1 yıl geçti ve faiziyle 1000 tl tutar dan bahsediyorlar...ıslak imza dalavereleri yüzünden binlerce kişiye aynı sıkıntıyı çıkarıyorlar orası aşikar zaten...ama 1 ses kayıdı ile abonelik başlatılıyorsa aynı şekilde kapatılmalıda....umarım haklı görülürüm...teşekkürler cvp için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • oo fiyat baya yüksekmiş ya. aradan 1 yıl geçmiş. fatura kesmek de nedir. bu zamana kadar nerdelermiş! hizmete gelince yapmazlar ama milleti soymayı çok iyi bilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @kif1905 -- 2 Mayıs 2017; 22:15:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.