Şimdi Ara

TELESERVICE Mücadelem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu konumda teleservice firmasının yapmış olduğu rezillikleri ve tüketici heyeti başvurumu sizlerle takip edicem.

    Bir kaç konuda da Sony M5 cihazım olduğunu ve sorunlar yaşadığımı, teleservice firmasının dalga geçer gibi telefonlar yollamasından değinmiştim. Tekrardan kısaca bu konuda da olaylarını anlatacağım ve tüketici heyetine başvurumu ve sonuçlarını bu başlıkta belirteceğim.

    2015 aralık ayında sony xperia m5 cihazını satın aldım. Uzun süre kullandım benim için telefonun tek sorunu ısınmasıydı. Ta ki hattımı 4,5g taşıyana kadar... Telefonda 4,5g (LTE) her açtığımda telefon kapanıyor ve şarj aletini takmadan açılmıyordu. Servise gönderdim tamirini değil birebir ayıpsız bir ürünle değişimini talep ettim. Perşembe günü yolladım telefon salı günü elime geldi. Gelen telefon sıfır gibiydi ve ya ben öyle sandım dış kabını sıfırlanmış... Her neyse 4,5g problemi yoktu her şey mükemmeldi ki arka kamera ile resim çekene kadar. Arka kamera beyazları görünce kafayı yiyordu bildiğin sansürlüyor gibiydi, beyazlar parlıyor uçuyordu...

     TELESERVICE Mücadelem

    Tekrar servise yolladım (2). Telefonun değişimini değil sadece arka kamera tamirini istedim. Sonuçta başka hiç bir sorunu yoktu. 2 hafta sonra telefon geldi. Telefon geldi derken benim yolladığım değil. Başkasının servise sorunlu diye yolladığı telefonu bana yollamışlar 2 haftada... Telefona bir baktım yanı falan cizikli, cam ile çerçeve arası çöplük gibi. Açtım telefonu herşeyine bakıyorum artık kıl oldum. Arka kamerası çalışıyordu birde ön kameraya bakayım dedim. Bakmaz olaydım gene sorunlu. Resim çekme tuşuna basıyorum kalıyor öyle ekran illa tuş kilidini kapatıp tekrar açmak gerekiyor. Lanetler okuyarak ertesi gün tekrar servise yolladım(3).

    Servise yolladığım kağıtta ÜCRET İADE TALEBİ başlığı ile yolladım ve tüm bu olayları anlattım. Ürünü iade edilmesini ve bedelini istediğimi her cümlemde belirttim.

    Teleservice yolladığım kargo takip ile takip ettiğimde telefonun dalga geçer gibi tamir edildiği yazdığını gördüm. Tekrar dellendim. Her defasında maillerine iade istediğimi belirttiğim halde sanki maillerinde iade kelimesi sansürlüymüş gibi o konu hakkında hiç cevap vermediler.

    Telefon geldi 1 haftada... Evet şaka gibi bir önceki serviste bana kakaladıkları sorunlu telefonu benim olmadığını ileterek yolladığım telefon tamir edilip bana yollandı... Çiziklerini olduğunu belirtmiştim kullanılmış demiştim. Çerçeveyi değiştirmişler arkada ki jelatini bile aynı çocuk falan kaldırıyorlar heralde. Artık o kadar telefondan soğudum ki sürekli kusurları gözüme çarpıyor. Bu telefonların arka kapağı açılmıyor ama bana yolladıkları telefonu o kadar işlem yapmışlar ki arka kapak yukarıdan atıyor kendini hep boşlukta kalıyor... Ha bu arada iade olarak yolladığım için tüm eşyalarını da koymuştum kulaklık şarj aleti vs. Onları da sıfırlamışlar sözde sanırım göz boyamak için. Servis takipte öyle yazıyordu. Talep ettiklerimi göz ardı edip saçma sapan şeyler yapıyorlar.

     TELESERVICE Mücadelem
     TELESERVICE Mücadelem

    Pazartesi günü tüm servis fişlerinin fotokopisini çekerek Tüketici Heyetine aynı yazımla başvuruda bulunacağım. Ve Tekrardan servise yollayacağım. Artık alıştım bu telefonun olmamasına... Olsa da aşırı soğudum duvara vurup param parça edip servise yollayasım o derece soğudum.

    Dalga geçer gibi servis anlayışları var ve ortada muhatap olabilecek kimse yok. Anca mail at cevap bekle oto cevaplar...

    Gelişmeleri bunun altında devam edeceğim.







  • para iadesi senin hakkın peşini bırakma. kvk geç yolluyo ama ya tam sıfırını yolluyo ya da adam akıllı tamir edip yolluyo keşke bir de orayı deneseydiniz. valla hiç kvkyı önereceğim aklımın ucundan bile geçmezdi ama bana sıfır z3c telefon gönderdiler. 45 güne
  • KayaMk kullanıcısına yanıt
    Kvk gitmiştim beni teleservice yönlendirdi maalesef. Nereden bileydim bu kadar baştan aşağı dolandırıcı bir firma olduğunu

    Adamlara ürünü yolluyorum benim olmadığını belirtiyorum cihazın ve ürün iadesi istiyorum tamir edip yolluyorlar :)
  • ERKUTCN kullanıcısına yanıt
    valla başkasının kullandığı 2 günlük telefonu gönderseler bile huylanır soğurdum ben. ki sizinkinde çizikler ve çok ciddi kasa açılması var. mahkemeye gidip paranızı alın derim.
  • KayaMk kullanıcısına yanıt
    Tüketici heyetine başvurucam yarın bakalım başka nasıl bir yollar izleyeceğim. Şuan öyleyim zaten soğudum iyice sıfır kutusu açılmamış yollasalar bile soğudum artık gene bir sorunu çıkar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.