Şimdi Ara

Teleservice Yardım - Çözüldü !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    geçen hafta nokia c6-01 telefonumun dokunmatik ekranının alt tarafının çalışmaması nedeniyle teleservice' e verdim.İmei numaramla cihazın durumunu kontrol ettiğimde son test aşamasındadır yazıyor.Gidip almalımıyım yoksa beklemelimiyim? Cihaz onarımı yapıldı yazdığı için tereddütte kaldım.Müşteri hizmetleri de malum cevap vermiyor ( 22 dk bekledim ).Yarın son gün. Bayram ve arefe nedeniyle 1 hafta daha uzayacak.Aşağıda yazılı şekilde gitsem alabilirmiyim? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

    çok teşekkürler




    şöyle yazıyor;

    Tamir Bilgisi: MEKANIK PARCA/PARCALAR DEGISTIRILEREK ONARIM YAPILMISTIR., GENEL KONTROL YAPILMISTIR

    Durum: Cihazınız son test aşamasındadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jesse_Pinkman -- 23 Ekim 2012; 22:03:12 >



  • evet bu test aşaması 1 hafta daha sürer ay sonundan önce cihazı alırsanız kendinizi şanslı sayın benim eski n8 i 1 ayda zor almıştım bu Teleservice denen iğrenç servisten Allah kolaylık versin.
  • quote:

    evet bu test aşaması 1 hafta daha sürer ay sonundan önce cihazı alırsanız kendinizi şanslı sayın benim eski n8 i 1 ayda zor almıştım bu Teleservice denen iğrenç servisten Allah kolaylık versin.


    Desene bayramdan önce alamıcaz :(.Bende pişman oldum ama iş işten geçti. Peki bu son test de bittiğinde ne yazıyor açıklama kısmında dostum?
  • Telefonumu bugün teslim aldım.şu an telefondan yazıyorum . Ben bile bu kadarını beklemiyordum.2 günde yapmışlar.2 günde araya haftasonu girdi.haftasonu olmasa 3. gün alabilirmişim.Helal olsun valla Teleservice' e .nazar değmesin bayrama girerken kavuştum telefonuma ^^ .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jesse_Pinkman -- 25 Ekim 2012; 7:20:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.