Şimdi Ara

Televizyon Seçimi Hakkında Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar. Yakın zamanda televizyon almayı planlıyorum. Ama gerçekten kafam çok karıştı. Bu sebeple bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.

    Sitelerde ve forumlarda dolaşıyorum. OLED, QLED, Mini LED, FALD LED gibi bin tane terim görüyorum. Bunun yanında Samsunglarda Crystal UHD, LGde nanocell denen bişey var. Açıkçası televizyonlara çok uzak bir insan olduğum için kafam allak bullak oldu. Bana bu terimlerin ne olduğunu, hangisinin daha tercih edilesi olduğunu açıklayabilecek birisi varsa çok sevinirim.

    Bir de televizyon önerisi alabilirim. Max 40K, en az 65 inç olmak üzere



  • Hocam paneller LED yani arkadan aydınlatmalı ve OLED ve Amoled kendi ışığını kendi üreten piksellere deniliyor. LED teknolojisi diğerlere göre daha ucuzdur benim tavsiyem kullanım amacınıza göre almanız olacaktır Samsung ve LG nin de Crystal ve nanocell kendi verdikleri isimdir
    Öneri olarak TCL Samsung Lg alabilirsiniz çok fazla para ödemek istemiyorsanız Toshiba 65 inc TV de var ben gayet başarılı buluyorum görüntü kalitesi ve ses deneyimi güzel Lisanslı Android TV olması da artı
  • Bu arada Phılıps TV önermiyorum İçi boş balon markadır kendisi
  • EnesTürkyılmaz RY2BO E kullanıcısına yanıt
    Peki diğerleri ne hocam. LED ve OLED panel arasındaki farkı telefonlardan dolayı biliyorum zaten ama diğerleri bana çok uzak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.