Şimdi Ara

Televizyon tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar;
    Bütçem o kadar yok fakat 4k görüntüde hdd yolu ile veya pc yolu ile filmleri kaliteli bir şekilde izleyebileceğim Televizyon tavsiyenizi istiyorum.(Not: Ekran kartım 4k görüntü verebiecek düzeyde)

    Mesela teşhir ürününde kalmış 1 sene garantili LG 49UF8705 buldum.2700tl ye.Değermi?
    Bunu alacağına güncel LG 49NU7100 mü al dersiniz?Veya başka hangi modelleri önerirsiniz?

    Tecrübelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.Saygılarımla



  • teşhir ürünü tavsiye etmem, genelde satılıp iade gelen ürünleri de teşhir diye satıyorlar, tavsiyem güncel sıfır ambalajlı bir ürün almanız, eğer düşünürseniz vestelin 2019 yılı çıkardığı 43ud8360 modeli var, ben dün aldım, bugün teslim edecekler, paneli LG üretimi imiş, 4k var smart var, bluetooth var, vs. uydu 4k 60 Fps, Usb veya harici hdd 4K 60 Fps destekliyor.
  • coolwhisper kullanıcısına yanıt
    Bi müddet kullanınca tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bladekopuz

    Bi müddet kullanınca tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.
    15 gündür kullanıyorum. Ürün güzel, ben genelde Loş ortamda veya az ışıklı ortamda tv izlemeyi sevdiğim için Doğal modda izliyorum ama dinamik modu daha parlak ve cafcaflı renklere müsaade ediyor. İPS panel olduğu için yanlardan izlemede pek bir sıkıntı yok. internet bağlantısı fena değil, üzerinde hazır kurulu gelen netflix youtbe puhutv gibi uygulamalar üzerinde kesintisiz ve FHD film ve dizi izleyebiliyorsunuz. gerek TRT 4K ve gerekse usb den 4K 60 Fps ve Youtube üzerinden 4K 60 Fps yayınları sorunsuz olarak gösteriyor. cep telefonlarından ve laptoptan ekran paylaşımı olayı güzel. bluetoothu sadece bluetooth hoparlörleri (Soundbar) otomatik tanıyor, telefonuda bluetooth üzerinden tanıtmak istedim ama sadece ses aygıtı olarak gördü. onun haricinde web tarayıcı var istediğiniz siteye girebilirsiniz ama klavye sıkıntısı oluyor, kumanda basit olduğu için harfleri tek tek seçip tıklıyorum. Genel olarak sesi idare eder, 2,5-3 metre mesafeden hafif çapraz olarak izliyorum, beğendim açıkçası. Geçen sene bu aylarda LG 49SJ800 Nanocell tv leri takip ediyordum, temmuzdaki ani döviz artışı ile fiyatları uçtu gitti, kısmet bu imiş. bu arada 2019 yılı imalatı olmasına rağmen geçen hafta yazılım güncellemesi geldi. şimdilik iyi gidiyor. Vestel Toshiba Qui menüsünü uyarlamış, basit hızlı güzel menüsü var.
    Unutmadan, Cİhaz HDR 10 destekli görüntü iyileştirme yapıyor, yani bazılarının dediği gibi ips panel silik gösteriyor falan filan hikaye, inanmayın onlara. DTS ses sistemini yayında varsa ve sizinde uygun bir ses sisteminiz tv ye bağlı ise sorunsuz kullanabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolwhisper -- 21 Mart 2019; 16:52:20 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.