Şimdi Ara

Temizleme kaseti kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony Mini DV Head Cleaner kafa temizleme kaseti aldım.Nasıl kullanılacağını bilmiyorum.Kullanan arkadaşlar var mı? 11 dk lık bir kaset.İngilizce olarak şöyle yazıyor;
    Press the play button.after running the tape for 10 seconds,press the stop buton.
    Yani on saniye play modunda çalıştır demek istiyor galiba ,ama niye 11 dk lık kaset uzunluğu.Kullanan varsa tavsiye bekliyorum.



  • temizlemek için kullanılan bant kısmı bir daha kullanılmayacak demektir.
    yani yaklaşık 50-60 kere kullanabilirsin.
    her takışında 10 sn kadar çalıştıracaksın.
    bu tür şeylerin pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum ama bir kere dene bakalım.
  • way be demek ileir geri sarma yok,tak 10 sn çalıştır ben böyle düşünmemiştim,sağol.Benim sorunum;bazen çekimlerden sonra izlerken ekranda birbirine parelel yatay vaziyette çizgiler oluşuyordu,bir çizgi en son kaydedilen görüntü,altaki çizgi ondan önce kaydedilen görüntü şeklinde hata veriyordu.Kafanın kirlenmiş olabileceğini düşündüm onun için aldım bu kaseti.
  • kafa kirlenmiş evet. temizleme kasetini kullan arkadaşın dediği gibi. ayrıca çekimleri kamerada izlememeye çalış. o kamera.

    3 kereye kadar deneyebilirsin üst üste. olmazsa servis yolu ..
  • arkadaşlar bende de canon mv800 mini dv kasetli bi kamera var. kameradan kaseti oynatırken ekranda bozulmalar oluyo ve ses kesik kesik geliyo. problemi nasıl çözebilirim. yardımcı olursanız sevinirim.
  • Mini DV kameraların belli bir kafa ömrü var.Ne yazık ki 1500-2000 saat diyorlar ama gördüğüm pek çok kişide daha kısa sürede kafalar eskiyor.Hatta ileri geri sarmalar bile kafa ömründen yiyormuş.Kafa kirlenmesinde ekranda paralel çizgilenmeler olur.Seste takılmalar bozulmalar olabilir.Kafa temzileme kaseti ile bir iki defa denemek lazım.Temzileme kasedi kullanmak biraz netameli bir iştir.Tekrar tekrar kullanılırsa kafada kalıcı hasar meydana gelebilir.3 defadan fazla kullanmayın.Hatta daha önce denemediğiniz bir iş ise bence doğrudan servise götürüp orada yaptıın bu işi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 3 Şubat 2009; 12:05:28 >
  • teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.