Şimdi Ara

Temizlik Boyası Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
36.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar son zamanlar da moda olmaya başladı ve dikkatimi çekti, genelde ikinci el siteleri takip ederim (sahibinden.com) piyasadan haberdar olmak için fakat gel gelelim konumuza hangi linki açarsam açayım eğer araçta boya varsa ki etek altı komple boyalı ve sadece temizlik amaçlı boyattıklarını yazıyorlar merak ediyorum acaba kim inanıyor temizlik amaçlı boyattıklarını eğer çizik varsa çizikten dolayı yazsa eyvallah çekeceğim ama moda oldu gerçekten son zamanlar da bu temizlik amaçlı boya bizde mi boyatsak ne yapsak.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: PolarMohr

    Arkadaşlar son zamanlar da moda olmaya başladı ve dikkatimi çekti, genelde ikinci el siteleri takip ederim (sahibinden.com) piyasadan haberdar olmak için fakat gel gelelim konumuza hangi linki açarsam açayım eğer araçta boya varsa ki etek altı komple boyalı ve sadece temizlik amaçlı boyattıklarını yazıyorlar merak ediyorum acaba kim inanıyor temizlik amaçlı boyattıklarını eğer çizik varsa çizikten dolayı yazsa eyvallah çekeceğim ama moda oldu gerçekten son zamanlar da bu temizlik amaçlı boya bizde mi boyatsak ne yapsak.

    İnsanlardaki bu boya takıntısı nedir inanın anlamış değilim.Sürekli sanayi ortamında ve otomotiv piyasası içerisindeyim.Oto boyacı arkadaşlarımı ziyaretede gidiyorum.
    Müşterisinin aracında çizik var , ufak tefek sürtmeler var ve araç gümüş gri renk aracıda prestij markaları arasında... Ne yapacak mecburen titiz birisiyse boyatacak.Altını çizerek söylüyorum temizlik için boyatacak arabasında kaza yok , ağır göçük yok , çarpma yok sadece çizikleri ve ufak tefek sürtmeleri kaybetmek için boyanacak.Ama bizim milletimiz bel altı boyalıysa oooo kazalı o araba diye ustalık taslarlar.
    İşi bilen birisi olarak söylüyorum;
    Arabanın boyasında macun,fiber gibi kalın materyaller olmadığı sürece ince püskürtme boya kazadan dolayı değil temizlik boyasıdır.
    Satıcı çizik boyası diyor expertizde makine macunu ölçemeyecek kadar ağır ise zaten o araba düzeltilip macunlanıp boyanmıştır.

    Araç alırken kesinlikle boyaya takıntım yoktur.Araç kırmızı yada gümüş gri renktir gerçekten güneş yanığı oluşmuş komple boyanmıştır.Güneş yanıklı binmek yerine pırıl pırıl bir boyalı araca binmek benim için daha iyidir.
    Önemli olan boyayı atan ustanın ustalığıdır. Kimi boyacılar var fırçayla boyasan ondan daha iyi boyarsın. Kimi boya ustası var sıfır araç gibi özenli boyar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -the- -- 2 Mayıs 2013; 15:49:42 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.