Şimdi Ara

Tenda v12 ac 1200 modem...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar...Tenda v12 modem kullanıyorum...Üzerindeki Firewarm ' V53.0.0.4_en+tr_END01' sürümü...Bu yüzden pc antivirüs programı 'wpad.domain.name' uyarısı veriyor durmadan...Biraz araştırınca bu durumun Firewarm sürümünün güncel olmamasından olduğu kanaatine vardık fakat kullandığımız mevcut sürüm eski olduğu için şu andaki güncel sürüm olan ' V56.1.1.6' ı modeme güncelleyemiyoruz...Mümkünse şu andaki kullandığımız eski sürümden mevcut güncel sürüme modeme nasıl yükseltebiliriz?...Yardımcı olursanız memnun olurum...








  • öncelikle bu modemi 1 yıldan fazla kullanan biri olarak çok yanlış bir ürün tercihi yapmışsınız,bende çok sorun yaşadım bu modemde,ısınma sorunu ,yetersiz wifi kalitesi,en sonunda bozuldu,garantiye gitti yenisi geldi aynen vasatlık devam etti.çöp bir ürün.


    güncelleme falan çok zor bu cihazda,cihaz kendi kafasına göre çalışıyor,usb port varmıydı hatırlamıyorum.eğer varsa usb disk ile bu port üstünden yükleme deneyebilirsiniz.





    saygılar....................................................

  • multisongohan M kullanıcısına yanıt
    Bu cihaz hakkında epey yorum okuyup aldım fakat sizinki kadar memnun olmayanına ilk defa rastladım...Güncelleme sorunum üzerindeki firewarm eski olduğu için en yenisini güncellemiyor...Usb'lik bir durum değil...
  • one gun kullanıcısına yanıt

    yorumları nereden okudunuz,keşke forumda okusaydınız,ürün çöp bir kez daha söylüyorum.umarım sorununuz çözülür.müşteri hizmetleri ile görüşün belki nasıl yapacağınıızı anlatırlar.




    saygılar...........................

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.