Şimdi Ara

Tens cihazı ile migren tedavisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nette gezer iken Cefaly adında bir cihaz olduğunu , migrenin elektrik sinyalleri ile tedavisine yardimci olduğunu ve Fda onayi aldigini gordum. Cihazin calisma mantigina baktigimda benim uc yildir kullandigim tens cihazi ile migren tedavisine yonelik kendi kendime uyguladigim yonteme çok brnzer. Ben cihazin bahsettigi elektril dalgalarinin benzerini tens cihazi ile alnima uygulamaktayim. Yaklasik uc yildir bu yontemle migrwn agrimi azaltiyorum. Tens aletinin padlerini alnima yapistirarak 15-20 dakika sonra agrilarimin azaldigini ve yenilenme sıklığinin azaldigini tecrube ettim. Tabi ki yontem bilimsel olmayabilir amacim kimseye tavsiye etmek değil ancak fda dan onay alan bu cefaly isimli cihazla benim yontemimin benzerliklerini dikkat cekmek istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Doktorun tavsiyesi ile bel ağrılarına karşı tens cihazı almamız gerekiyor. Siz uzun süre kullandığınıza göre tecrübeniz vardır.
    Hangi marka model tavsiye edersiniz. Yine aynı şekilde faydalı oluyorsa baş ağrısı için de kullanabiliriz sizin yaptığınız gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celik44

    Nette gezer iken Cefaly adında bir cihaz olduğunu , migrenin elektrik sinyalleri ile tedavisine yardimci olduğunu ve Fda onayi aldigini gordum. Cihazin calisma mantigina baktigimda benim uc yildir kullandigim tens cihazi ile migren tedavisine yonelik kendi kendime uyguladigim yonteme çok brnzer. Ben cihazin bahsettigi elektril dalgalarinin benzerini tens cihazi ile alnima uygulamaktayim. Yaklasik uc yildir bu yontemle migrwn agrimi azaltiyorum. Tens aletinin padlerini alnima yapistirarak 15-20 dakika sonra agrilarimin azaldigini ve yenilenme sıklığinin azaldigini tecrube ettim. Tabi ki yontem bilimsel olmayabilir amacim kimseye tavsiye etmek değil ancak fda dan onay alan bu cefaly isimli cihazla benim yontemimin benzerliklerini dikkat cekmek istiyorum.

    Hocam migreni kesin kaldıracak bi yönrem bulunmuş.Yurt dışında alındaki kırışıklıkları gidermek için ameliyat olan çoğu kişinin operasyondan sonra migren rahatsızlığınında ortadan kalktığını fark etmişler.Ama türkiyede varmıdır bilmem

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.