Şimdi Ara

Teoman Yine Sarhoş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teoman Yine Sarhoş!



    Şimdiye kadar sayısız kere kere alkollü halde kameralara yansıyan ünlü Rock müzisyeni Teoman yine sarhoş halde görüntülendi. Geçtiğimiz yıllarda ceketinden çeken kameraman ekibinden birisine yumruk atmasıyla uzun süre gündemde kalmış, tartışmalara neden olmuş Teoman alkolden vazgeçmiyor.


    Söz Verdi Bırakmadı

    48 Yaşına basmış olan, 20 Kasım 1967 doğumlu, alkolle ilgili problemleri üzerine bir dönem annesine “İçkiyi bırakacağı” yönünde söz verdiği iddialarıyla hatırlanan Teoman verdiği sözü tutmadı. İnternet de birçok sayıda sarhoşken yakalanmış röportajı bulunan Teoman, katıldığı bir Talk Show programında gece 4’ten sonra hiç alkolsüz görülmediğini açıklamıştı.
    Bu Sefer Taksi Koltuğunda Uyuya Kaldı

    Sevenleri tarafından düşüp kalkmasıyla, asi tavırları ve kameramanlara ettiği küfürlere rağmen kabul edilen sanatçı, Kuruçeşme’de bir mekân içerisinde tanıştığı kadınlarla sabaha kadar eğlendi. Sabaha kadar alkol tüketen Sarhoş Teoman, mekânı terk ederken ayakta duramıyordu. Kendisini bir taksinin arka koltuğuna atan alkollü Rock sanatçısının, taksiciye kendisini eve götürmesini, çok uykusu olduğunu söylemesi de kameraman ekipleri tarafından duyulduğu söyleniyor.







  • Kendi hayatı. Zorla içirmiyorlar ya.

    Eskiden barlarda metal çaldığı zamanları bilirim.
    Sonradan ne oldu anlamadık.

    Kral tvde "ne ekmek ne su" çıktı. Bir an aynı teoman olduğuna inanamadım. O zamanlar internet vs. de yok. Sonra papatya,genç kızların sevgilisi filan derken depresif şarkı yazacam diye iyice dağıttı.

    "Depresif şarkı dinleyecek olsam Empyrium dinlerim teoman. kasmana gerek yok" diyemedik tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.