Şimdi Ara

Tepkiniz ne olurdu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • son platonik aşkım elfti resmen. sarışın, uzun boylu, güzel gülen, havalı. bir kez bir arkadaş meclisinde aynı masada bile oturmuştuk. golden virginia sarıp içiyodu. off karizmaya bak.

    yıllar sonra alkolik, dişlerini bile fırçalamayan, gothden bacaklı bi arkadaşım öyle şeyler anlattı ki çökmüştüm . onu nasıl ..... yaptıgını, nasıl mal bi hatun olduğunu, 1-2 ay sonra sıkılıp yol verdiğini. lan o hatun için dünyadaki her şeyi göze alabilirdim. elalemin lavuğu nasıl küçümsüyo aşkımı. yıkılmıştım :/

    sizin tepkiniz ne olurdu platonik aşkınızla arkadasınız böyle böyle şeyler yaşadıgını anlattıgında ?



  • platonik ol ötesine geçme bence. Daha neler görecen eskiden arkadaşlarımın bütün pisliklerini saklardım şimdi kız arkadaşlarına herşeyi anlatıyorum ya da bir şekilde belli ediyorum, kendimi ifşa etmeden tabii.
  • Adam resmen ezmiş seni(yada beni) , bana yapılsa hiç bir şey yapmazdım, vay anasını yav der geçerdim, sebebide:

    Sen(ben) bakmışsın(ım), o kapmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 24 Ekim 2012; 4:24:57 >
  • iyi ki platonik olarak kalmış derim ne diyeyim. öyle götten bacaklı erkeklerden geçmişi olan kızlardan hiç hoşlanmam basit oldukları için. vereceksen yakışıklı bakımlı kültürlü ve sevdiğin birine ver de ilerde sağa sola meze olma. muhabbetlere meze olan kadından tiksindiğim kadar kimseden tiksinmiyorum. zaten böyle diye diye kimseyi bulamıyom ya neyse bulurum belki ilerde sevecek birini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.