Şimdi Ara

TeqPay.com - Sanal POS - Tüm cüzdanlar - Mobil Ödeme - Düşük Komisyon - Ertesi gün ödeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teqpay Ödeme Tahsilat Platformu


    Teqpay platformu; Türkiye'de popüler olan ödeme yöntemlerini tek bir çatı altında toplayıp, tek entegrasyon kolaylığı ile online ödeme almak isteyen e-ticaret ve digital platformlara sunmaktadır.

    Tek entegrasyonun yanında tüm ödeme yöntemlerini tek bir panelden yönetirsiniz. Ayrıca finansal mutabakatı da tek bir kanaldan Teqpay ile yaparsınız.

    ÖDEME YÖNTEMLERİ:

    1) Sanal POS: Tüm bankaların POSları servisimize entegre durumda olup, tek çekim ve taksit seçenekleri sunulmaktadır. Ödemeler ertesi gün yapılmaktadır.

    2) Papara: Papara cüzdan hesabı olan müşterilerinizden ödeme alabilirsiniz. Müşteriniz, Papara seçeneğini tercih ettiğinde Papara'nın ödeme ekranı açılır. Müşteri Papara kullanıcı adı ve şifresini girerek ödemeyi tamamlar.

    3) BKM Express: BKM Express kullanıcıları bu seçeneği tercih edince BKM Express'in ödeme ekranı açılır. Müşteri, BKM Express kullanıcı adı ve şifresini girerek ödemeyi tamamlar.

    4) FastPay: FastPay kullanıcıları bu ödeme yöntemini tercih ettiğinde FastPay ödeme sayfası açılır. Müşteri, FastPay kullanıcı adı ve şifresini girerek ödeme işlemini tamamlar.

    5) Paycell: Paycell kullanıcıları bu ödeme yöntemini tercih ettiklerinde Paycell ödeme sayfası açılır. Müşteri, Paycell kullanıcı adı ve şifresini girerek ödeme işlemini tamamlar.

    6) Maximum Mobil: Maximum Mobil kullanıcıları bu ödeme yötemini tercih ettiklerinde Maximum Mobil Ödeme ekranı açılır. Müşteri belirtilen adımları takip ederek ödeme işlemini tamamlar.

    7) Turkcell, Vodafone, Türk Telekom Mobil Ödeme: Müşterileriniz kullandıkları operatördeki faturalarına yansıtarak ödeme gerçekleştirebilirler.

    8) Banka Havalesi: 8 büyük bankadan herhangi birinde hesabı olan müşterileriniz kolay ve hızlı şekilde havale yöntemi ile ödemelerini yapabilirler. Ödeme onayları otomatik olarak Teqpay servisi üzerinden yapılmaktadır.


    Teqpay Ödeme Sayfası


    	 TeqPay.com - Sanal POS - Tüm cüzdanlar - Mobil Ödeme - Düşük Komisyon - Ertesi gün ödeme


    Başvuru yapmak için tıkla

    https://teqpay.com/#contact-1







  • Entegrasyonu sadece teqpay ile yapinca yukaridakilerin tamamini almis oluyor muyuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.