Şimdi Ara

Teras su ve ısı yalıtımı ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çatı piyesli evimin terasının yalıtımı düzgün yapılmadığı için alt kattaki 2 oda ve salonda yağmur ve kardan dolayı akıntı olmakta hem de sıcak soğuk farkından dolayı tavanda terleme ve küflenme yaşanmakta ne yaparsak yapalım evi de bir türlü ısıtamamaktayız.

    Şimdi eve bu güne kadar gelmeyen usta kalmadı fayans, çatı, ayrıca terasın üstünü kapatmak için ahşap veya demir pergoleciler ama maliyetleri zaten kredi ile evi aldığımız için bizi baya aşıyor.

    Şimdilik en azından su akması ve terleme sorununun çözümü için mevcut fayansların üzerine kırdırma yapmadan su ve ısı yalıtımı yaptırmayı düşünüyorum çünkü işin içine kırma girdimi maliyet birden 2 katına çıkıyor, bunun da bir handikapı var o da terasın kapısı dışa açılıyor doğal olarak ya kapıyı komple değiştiricez ya da pvc olan kapı ve yandaki iki adet camı kestirip kısaltıcaz.

    Sizce fayans üzerine bu su akıntısı ve terlemeyi önlemek için hangi yalıtım malzemeleri kullanılmalı ve pvc kapının bu bahsettiğim şekilde kesilip kısaltılması mümkün mü mümkünse de sağlıklı olur mu.

    Veya işi bilen arkadaşların başka önerileri var mı?







  • Yok mu bir önerisi olan ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.