Şimdi Ara

Tercihlerin uzaması ve forumun hâli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sınava ilk 2015'te girdim. Düzenli olarak her sene sınava giriyorum ve ara ara forumun YGS/LYS/TYT/AYT bölümünü takip ediyorum. Önceden de geyik sohbetleri olurdu ama bunlar azınlık konumundayken ağırlıklı olarak not paylaşımı ve kitap tavsiyeleri gibi konular olurdu. Şimdi açılan başlıklar sadece troll amaçlı açılıyor. Yok ekran kartı dayım böyle dedi yok çaycı amcamdan duydum gibi şakayı kaka yapan saçma sapan konularla forumu çöplüğe getiriyor. Tyt ayt bölümünde hiç konu açılmasın şu saçma sapan troll konulardan bin kat daha iyi. Yöneticiler hızlıca şu konuları temizlerse forum eski haline geleceğine inanıyorum.



  • Sonuçlar aciklansa ayni üni bölümü kazananlar toplaşır, yurt burs hakkında konuşulur ve hangi bölüm kac k la kapatmış onlar yazılırdı. AMA ÖSYM ********
  • Bende ilk 2016 da girdim o zamanlar deneme paylaşan not paylaşan çoktu
  • 2000 modeller böyle
  • Hocam bir yeri kaciriyorsunuz. Suan senenin ortasinda degiliz. Kim niye deneme not paylassin. Bir sinav senesini sonuna yaklasiyoruz. Osym bu sekilde davrandigi icin insanlarda sapitiyor. Hele bi aciklansin o zaman universite bolum yurt konulari acilir. Sonrasinda da 2019 da girenlere birakilir forum. Sene icinde gayette verimliydi yani
  • kasabateam60 kullanıcısına yanıt
    Sezon bitmesi doğru. Ama sezon bitimiyle birlikte sezonda yaşadığı ve edindiği tecrübelerden yol gösterecek arkadaş var. Şimdi de paylaşım yapan arkadaş var ama gereksiz konular yüzünden arkaplanda kalıyor. Ayrıca halihazırda şu anda yeni bir sezona giriş yapmış bulunuyoruz. Sınav 2019 tayfasından devam edenler var.

    Bahsettiğim şey şu: Yeri gelir bilgi yeri gelir eğlence. Ama şu an ÖSYM sonuçları geciktirdikçe insanlar stres oluyor üstüne de saçma sapan troller tuz biber ekiyor. Bu tarz konuları insanlar beğense bir şey demeyeceğim ama her konuda rahatsızlıklar belli ediliyor.
  • akıldakalıcı kullanıcısına yanıt
    Evet haklisiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.