Şimdi Ara

Terminator Genisys (2015) | Arnold Schwarzenegger (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
8
Favori
25.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Melladin

    Her ne kadar diğer filmler kadar iyi olmayacagını bilsemde ,genede izleyeceğim

    +1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S R T

    her türlü izlenir


    kesinlikle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Okaliptys


    quote:

    Orijinalden alıntı: Satriykon


    quote:

    Orijinalden alıntı: Intruder

    Adamda kastan eser yok yağa dönüştü hep.
    Ne olacak bakalım.

    Efektle felan düzeltirler heralde kasları

    Stallonede öyleydi ama daha 3 sene var 3 senede düzeltirler onun kaslarını merak etme


    Bildiğim stallonenin her zaman sağlam vucudu olmuştur



    The Expendables filmi için yediği steroid iğnelerini sana da yapsak sende öyle olursun . Arnold'a bir şekilde düzelir.




  • Serinin hayranları belki kızacak ama benim için Terminator; ilk iki filmdir. Sonradan çekilen iki film hiç bir zaman ilk iki film kadar kaliteli değildi. Bu filmden de pek ümitli değilim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: £se®

    Serinin hayranları belki kızacak ama benim için Terminator; ilk iki filmdir. Sonradan çekilen iki film hiç bir zaman ilk iki film kadar kaliteli değildi. Bu filmden de pek ümitli değilim.


    Bunda kızacak bir durum yok hocam. Güneş balçıkla sıvanamaz sonuç olarak.
  • Yasli masli bosversenize... Adi yeter.
  • 2014'e kadar bakarsınız toplar kendini.
  • arnold da artık vücut ta kalmadı ki Nasıl bir film olcak merak ediyorum açıkçası
  • Yahu adam kalp ameliyatı geçirmiş ,steroid versen ölür adam.Bu saatten sonra vali olmuş adam o yaşla vücut falan çalışamaz.Diyelim mucize oldu ama o surat artık göçmüş durumda. Bence orjinal t-800lerde yine cgi efektli hali olacaktır.Aksi mümkün değil hayal kurmayalım T-800'lerin tip olarak benzetildiği insan olabilir. Umarım güzel bir film olur.
  • esasında herkes biliyor serinin ilk filmlerindekki gibi olamayacağını genede herşeye rağmen izletir kendini
    yanlış bilmiyorsam adam şuan 63 yaşında 2014 yılında 66 oluyor 66lık terminatör eski formunu yakalaması baya zor olacak malum zamanında geçirdiği rahatsızlıklar ve şuanki fiziği merak ediyorum nasıl toparlayacaklar koca göbekli terminatör atmazlar karşımıza herhalde
  • Arnold reisin her hali bu filmi izletir.
  • ilk 3 serisi harika olan bu filmin 4. filmi diğer filmlere nazaran ciddi anlamda kötüydü. Birşeyide gereksiz yere sürekli uzatmanın da manası yok. Benim korkum sonunun saw gibi olacak olması, inşallah seri her filmde daha da kötüye gitmez umarım.
  • neredeyde 15 yıl sonra 3ü çektiler, o bile mükemmeldi

    4. film okadarda sarmadı, bale, worthington ikiside çok iyi oyuncular ama konu itibarıyla heyecan vermedi bana. 5.si çekilecekse inşallah 3. film gibi olurda aksyon izleriz.
  • aynen hocam son filmde ciddi olarak birşeyler eksikti. zaman zaman filmin ağır işlediği dakikalar, durağan sahneler (özellikle ikinci yarı) vardı. Terminatörün ilk filmi bile (bundan bir ay önce tekrardan izledim) bu son filmden bala çok daha fazla heyecan verdi.
    quote:

    Orijinalden alıntı: grimser

    neredeyde 15 yıl sonra 3ü çektiler, o bile mükemmeldi

    4. film okadarda sarmadı, bale, worthington ikiside çok iyi oyuncular ama konu itibarıyla heyecan vermedi bana. 5.si çekilecekse inşallah 3. film gibi olurda aksyon izleriz.
  • O artık 'Sperminatör'

    Sinemanın ‘Terminatör’üydü. California Valisi olunca halk onu ‘Governator’ diye anmaya başladı. Arnold Schwarzenegger’in yeni lakabıysa ‘Sperminatör’. Aktörün evinde çalışan bir kişiden 14 yaşında bir oğlu olduğu öğrenilen Schwarzenegger’in eşi Maria Shriver, 25 yıllık evliliklerini geçen hafta bitirdiğini söylemiş, önce ayrılığın sebebini açıklamamıştı. Ancak çok geçmeden, önceki gün, Schwarzenegger’in California’daki evinde 20 yıl çalıştıktan sonra geçen ocak ayında emekli olan bir çalışandan çocuğu olduğu ortaya çıkmış, ayrılığın sebebi olarak da bu gösterilmişti.
    Skandalın merkezindeki kadının kimliğiyse dün belli oldu. Magazin sitesi TMZ.com’un haberine göre 50 yaşındaki Mildred Patricia Baena yakın arkadaşlarına ‘o kadın’ın kendisi olduğunu açıkladı. Haftada 1200 dolar karşılığında Schwarzenegger ailesinin temizlik, yemek ve ev işlerini yaptığını anlatan Baena, evdekilerin kendisini ‘Patty’ diye çağırdığını söyledi. Brentwood’daki evde 20 yıl geçiren Baena, çocuğunun Schwarzenegger’in mirasından yararlanması için kimliğini açıkladığını anlattı.
    Önceki gün ABD basınında çıkan haberlere göre, Los Angeles’lılar eski vali Schwarzenegger’in sadece eşini değil, kendilerini de aldattığını düşünüyor. Skandalı ortaya çıkaran gazete The Los Angeles Times’ın köşe yazarı Steve Lopez, dün valiye ‘şarlatan’ diye seslendi ve “Gördüğüm en büyük sahtekârlık” dedi.
    Los Angeles’ın en çok izlenen televizyon pdogramlarından ‘The View’da da kadınlar tarafından alaya alınan vali için, “Sperminatör, demir ezmekten başka şeyler de yapabiliyormuş” dendi. The View sabahları yayımlanan ve sadece kadınların sunup kadınların konuk olduğu bir program.
    Bu arada valinin 21 yaşındaki kızı Katherine Schwarzenegger Twitter’dan sayfasına, “Kesinlikle kolay değil, desteğiniz için teşekkürler. Ailemi her zaman seveceğim” yazdı. 17 yaşındaki Patrick Schwarzenegger ise “İnsan bazen kendini çok kötü hissediyor, her şeyi bırakmak istiyor. Ama ölüm bizi ayırana kadar ailemi seveceğim” dedi.
    Schwarzenegger’in Maria Shriver’dan dört çocuğu var. En küçük oğlu Christopher, 1997 doğumlu. Ünlü aktörün yanında çalışan kişiden doğan oğlunun da 14 yaşında olduğu tahmin ediliyor.

    Yeniden Terminatör olacaktı
    Bu arada skandalın, tam da Schwarzenegger’in valilik kariyerine son verip yeniden Terminatör karakterine bürünmesine az kala ortaya çıkması, büyük talihsizlik olarak yorumlandı. Valiliği bırakmayı düşündüğünü söyleyen Schwarzenegger sinemayı çok özlediğini ve kendisine ‘Terminatör’ diye seslenilmesinden çok hoşlandığını açıklamıştı. Ancak öyle görünüyor ki, ‘Sperminatör’ lakabından kurtulması zor olacak.
    Bu arada Hollywoodlife.com’un editörü Bonnie Fuller da dün kaleme aldığı ‘Sperminatör Arnold’ adlı yazıda, “Maria arkanda olmasaydı valilik seçimini kazanamazdın” diye yazarak Schwarzenegger’in tamir edemeyeceği bir hata yaptığını söyledi.




  • Terminatörün en büyük düşmanı prostat,
  • Filmde Schwarzenegger olmayabilir.
    Şuan için Arnold bütün projeleri erteledi ve özel yaşamına odaklanacakmış.

    Arnold Schwarzenegger Halts Acting Career Return

    Arnold Schwarzenegger puts his acting career on hold
    Arnold Schwarzenegger had set up a number of movie and TV projects since leaving the California Governor's office in January.
    Today, the actor put all of those projects on hold, to focus on his personal life.
    Here's the statement released by the actor's office.

    "Governor Schwarzenegger is focusing on personal matters and is not willing to commit to any production schedules or timelines.
    This includes Cry Macho. The Terminator franchise and other projects under consideration. We will resume discussions when Governor Schwarzenegger decides."

    The actor recently separated from his wife, Maria Shriver, and revealed just days ago that he secretly fathered a child with one of his longtime staff members.
    It isn't known yet if Cry Macho or Terminator 5 will attempt to move on without Arnold Schwarzenegger, or if they will wait until he is ready.

    http://www.movieweb.com/news/arnold-schwarzenegger-halts-acting-career-return
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Hevesimiz kursağımızda kaldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Intruder

    Filmde Schwarzenegger olmayabilir.
    Şuan için Arnold bütün projeleri erteledi ve özel yaşamına odaklanacakmış.


    Pof
  • arnold yoksa çekmesinler daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.