Şimdi Ara

TERMOSTATİK VANA KULLANIMI HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
29.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bence saçma demişim ki sence saçma olmayabilir.Burada önemli olan kısım bence kısmı.
  • arkadaşlar kombinin sıcaklığı 55 derece yaptım 3 petekteki termostatik vanaları hava iyi iken gündüzleri yani 3 konumuna getirdim akşamları hava soğumasına yakın 4 konumuna getirdim ve yatarken tekrar 3 konumuna aldım evde yalıtım yok ama pvc ler daha yeni takıldı gazlı cam var. gündü 4 m3 yakıyor bu hesaba göre daha soğuklarda 6 veya 7 m3 yakmasına tekabül edeceğini düşünüyorum ve bana göre çok normal.. Fakat 3 petek açtığım ve bu 3 petekte termostatik vana olduğu için oda sıcaklığını ulaşınca tüm petekler kapanıyor ve devirdaim yapmıyor buda kombinin gereksiz çalışmasının önüne geçmiş oluyor ve bana tasarrruf sağladığını düşünüyorum.
    Devirdaim yapmaması su pompasına zarar veren diyen arkadaşlarda oldu yok senin kombi bypass sistemi var bişey olmaz diyende oldu. Bende Buderus Yetkili Servisini aradım ve bana peteklerin komple kapanmasının bir zararı olmayacağını söylediler. Sizcede Peteklerin komple kapanması kombiye zarar verir mi yoksa bu bypss sistemi sayesinde kombiye bişey olmazmı ?

    Cevaplarınızı paylaşırsanız sevinirim..




  • tetikel T kullanıcısına yanıt
    Sizin kombide koruma var mı bilmiyorum ama karşı komşum yaşlı teyze tek bir odada kaldığı için sadece bir petek kullandığından Termodinamik Taurus kombinin sirkülasyon pompasını bozdu servis bir kereye mahsus olarak ücretsiz tamir etti normalde garanti dışı bırakıyorlarmış.
  • arkadaşlar evimde kas marka termostatik vana var bu arkadaş sadece 3.5 ila güneş arasında ( 5 in sonrası) çalışıyor birde zoraki dönüyor gibi vana. bu bir problem mi yoksa böyle mi oluyor ilk defa kullanıyorum.


    birde bu kafayı söküp eca marka veyahut başka marka vanaları hiç uğraşmadan takabiliyormuyuz yoksa parçaların değişmesi mi gerekiyor ?


     TERMOSTATİK VANA KULLANIMI HAKKINDA
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.