Şimdi Ara

TEŞEKKÜRLER ASUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen yıl 750 TL'ye BİM'den aldığım ASUS İ3 Notebook'umun ekran menteşelerini benim yaramaz oğlan kırmıştı. İnternetten parça aradım ama kendim yapamam diye ASUS İstanbul servisini aradım. Onlar da sağolsunlar UPS kargoyla ücretsiz gönderdiğim takdirde yardımcı olacaklarını söylemişlerdi. Ben de napalım başa gelen çekilir diyerek gönderdim. beş gün ses seda çıkmadı.En sonunda aradım kaça mal olacak diye. Garanti kapsamında yapacaklarını söylediler ve çok şaşırdım Benim hatamdı dedimse de dinletemedim :-) Cuma günü geldi bilgisayarım. Menteşeleri değiştirmekle kalmayıp LED ekran hariç her şeyi yeni takmışlar.Arka kapak- kapağın ön çerçevesi-menteşelerin vidalandığı kapak çubukları-menteşeler ve kırık olan menteşe kapakları.İnanamadım.Kapak çok çizik olduğu için değiştirildiği yazıyordu.
    Allah razı olsun.Bundan sonra alacağım tek bilgisayar ASUS olacaktır.Ben böyle servis ne gördüm ne duydum.Tekrar teşekkürler ASUS Türkiye'ye







  • dell'in güzel etkileri bunlar demek ki.. asus'a tebrikler , olması gereken servis budur zaten.. diğer firmalar da örnek almalı..
  • güzel olmuş bunda orada çalışanların katkısı çoktur bazı firma servislerinde de olmuyor değil bunlar ama bunlar tamamiyle bireysel oradaki çalışanlar yardımda bulunmuş size başka bir ilinki böyle olmaz garanti dışında da tutarlarki öylelik bir durumdu ama adamlar yapmış tebrik etmek lazım.
  • ASUS markasını ve servisini hep sevmişimdir. anakart olarak ÇİZGİ elektronik ilgileniyor ve benim hatam ile işlemci pinleri kimi kırılmış kimi eğilmişti kazağımın kolu takılmıştı. garantisinin bitmesine 12 gün kala servise yolladım ve ücretsiz tamirini yapmışlardı çok sevinmiştim.
  • ilk laptopum da Asus'tu şimdiki de Asus gerek servisi gerekse ürün kalitesi çok iyi. Benzer bir olay benim de başıma gelmişti ilk laptopumda ve garantisi bitmek üzereydi bundan 5 yıl belkide daha fazla süre önceydi. Hatanın bana ait olmasına rağmen ekran menteşelerini ücretsiz değiştirmişlerdi üstelik başka bir sorunla göndermiştim değişmesini talep bile etmemiştim.
  • F50 SV cihazımın ekranı kırılmıştı fakat 3 yıllık cihazdı garantisi bitmişti, kendi hatamdı kabul ediyorum ama ben pek bi dost canlısı tavır göremedim ankaradaki yetkili servislerinde, adam direkt 800 lira ekran değişimi dedi. Bilgisayarı zaten 1000$ a almıştım. Bu da böyle bir anımdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.