Şimdi Ara

Teşekkürler Netspeed

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evimizi taşıyalı 1 ay oldu. Önceki evimde Vodafone fiber vardı, yeni evimde fiber olmadığı için VDSL için ilk önce Turk.net e başvurdum. Başvurmaz olaydım. Uzun zamanımı aldılar. İstediği kadar kendilerini övsünler, ben göreceğimi gördüm. Hat bağlamaya gelen adam bile benden merdiven istiyor şaka gibi. Bağlantıyı yaptı ve haftalarca gelmelerini bekledik gelen giden yok. Konu iptal etmeye gelince bir anda hareketlenme oluyor nedense. İptal etmeseydiniz gelecektir lafları filan. Tam bir rezillik. Daha sonra Netspeed e başvurdum.

    Türk.net yüzünden önyargılı olsamda öyle olmadı. Geldiler profesyonel olarak Kendi ekipmanları ile bağlantı yaptılar. Modemim arıza verdi ilgilendiler sağolsunlar. Modemi servise verip hızlıca geldi bu sabah. Hemen aradım Bir kaç saat içinde tüm sorunlarım çözüldü!

    Dipnot: Eski evimde Vodafone fiber vardı, yeni evde daha düşük internet olunca cezasız iptal hakkım vardı. İptal edip dilekçesi doldurduğum halde hattımı dondurmuşlar. Vodafone yaptığını asla unutmam!

    Dipnot 2: Hattım 35 mbps destekliyor ama ne hikmetse Türk Telekom santralinden arıyorum diyen bir kişi hattınız 16 Mbps destekler yavaş olur vs.diye bana ayak yapıyor. BUNUDA ASLA UNUTMAM!

    TEŞEKKÜRLER NETSPEED


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.