Şimdi Ara

Teşhir ürünü veya netten plazma TV alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Ben bugünlerde Panasonic P50ST50 veya P50GT50 almak istiyorum. Ancak bu ürünler Vatan da var, Teknosa da var ve bazı internet marketlerde bulunabiliyor.
    İlk sorun şu: Vatan dan, Mediamarkt dan veya Teknosa dan teşhir ürünü almanın sakıncası veya almak zorunluluğu varsa nelere dikkat etmek gerekir.
    İkinci sorum: Eğer internetten almak istersem alacağım ürünün açılmamış, kullanılmamış olduğunu nasıl anlarım, daha doğrusu teşhirden gelen, kullanılmış ürün olma olasılığı var mıdır?
    Bu konularla ilgili bilgisi olan paylaşırsa çok memnun olurum.
    İyi günler dilerim.



  • İnternetten almayın bence. Mağazadan alırsanız en azından almadan önce detaylı şekilde kasayı ve paneli inceleme imkanınız olur. 50 serisini bulmak artık çok zor, o yüzden fiyat uygunsa ve ürün temizse teşhir ürünü alırım ben.
  • Selam,
    Teknosa ya gitme imkanım oldu. Yarın MEdia Merkt a ve Vatan a da gideceğim.
    Ürünler eğer teşhirdeyse, yani kullanılmamış yoksa ne yapmam gerekir?
    Dıştan herhangi bir çizik var mı diye incelerim ama başka nasıl aletin sağlam olduğunu, en azından az kullanılmış olduğunu anlarım?
    Bir yerde okumuştum, muhtemelen bu forumda, panelin çalışma süresi öğrenilebiliyormuş! Bu mümkün mü? Eğer böyleyse nasıl?
    Yardımları bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • Panelin servis menüsünden kaç saat çalışmış olduğu görülebiliyor ama bakmana izin verirler mi bilmiyorum. Eğer kasada bir sıkıntı yoksa, ekranda piksel hatası yoksa sorun olmaz. Kumandadan Menü-Görüntü-ileri ayarlar- kaydırma çubuğu çalıştırarak ekranda yanık izi olup olmadığını da kontrol et.
  • Bu kontrol ile ilgili biraz daha detay alabilir miyim?
    Daha önce hiç yapmadım. Teşekkürler:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.