Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1366. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
18 Misafir - 18 Masaüstü
5 sn
29.625
Cevap
822
Favori
2.007.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
46. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 13641365136613671368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • emocan21 kullanıcısına yanıt

    Ki bunlardan biriside benim :)


    Şimdi istesesinler sıkıntı yok yeterki fiyatı sabitlesinler ben okeyim yani.

  • Mevcut araç sahiplerinden kamp moduna yönelik aksesuar önerisi olan var mı? Tavan hariç tüm camları kapatacak perde/kılıf ile MY uyumlu yatak araştırıyorum bizim forumda boş muhabbetten fırsat kalıp pek konusulmasada yurtdışında MY’nin kamp modu sayesinde araçla kısa süreli kamp yapan ve memnun kalan çok sayıda insan var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt

    ben de yatak bakıyorum, büyük ihtimal yurtdışından alıp getireceğim. Buzdolabı bakıyorum ben de bagajdaki yuvaya direk uyanlar var.

  • runeterra kullanıcısına yanıt

    CATL 1000 KM giden batarya lansmanı yapıyor. Bu batarya Model Y ile test edilmemiş. Diyor ki 1000 KM giden batarya yaptım, aha da bu.


    Yazıdıklarımı bunun üstüne yazdım.


    Konuyu yanlış anlamış olabilirsiniz, tekrar okuyun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbee -- 8 Mayıs 2024; 16:38:17 >
  • redbee kullanıcısına yanıt

    Olabilir :)


    Forum forum değil ki dallas gibi kim kime giydiriyor belli değil.


    Bazen aynı düşüncedeki insanlarında kafası karışıyor.

  • runeterra kullanıcısına yanıt

    Sende friendly fire yaptın hocam.

  • ulan piyasa durgun diye arabama ilan açtım zor satılır araba gelirse sorun yaşamayalım diye. satılacak rakam yazdım. 5 dk satıldı araba

    şimdi kaldık ortada :)

  • runeterra kullanıcısına yanıt

    malesef herkes bir giydirme peşinde. fiyatı düşünce harbi tesla'ya heveslendim, tıklayasım geldi siparişe ama hala bazı sıkıntılar var. tüm bu sıkıntılara rağmen menzil 600 km olsun vercem sipariş. bunları söyledikçe bu konudaki herkes delleniyor. ben de öğrenmeye çalışıyorum yani. mesela tavan perdesi açılıp kapanan da varmış, onu öğrendik. iyi birşey diyelim. ama diğer yandan birisi bu açılıp kapanan yüzünden garanti gidiyor demiş. yani böyle basit şeyler sıkıntı olmamalı. alt tarafı bir tavan perdesi. togg'da böyle aksesuar sorunları yok, tavanı iyi, koltukları mükemmel, kalitesi tesla'dan iyi. ama onun da teknolojisi zayıf. önünü öyle bir küt yapmışlar ki muhtemelen o yüzden bile menzili kısalıyor. togg gibi olsun ama menzili uzun menzilli tesla gibi olsun, vergisi de togg gibi olsun. böyle bişey lazım işte bana. tampon nasıl olmaz bir arabada ya. sensörlerine ve park frenine rağmen defalarca vurdum ben passat'ı park ederken. orda engel yok eminim diyip gaza basıyorum o frenledikten sonra küt vuruyorum. bip bip yapıyor yok ottur diyorum vuruyorum. şimdi tesla'da kamera dolu diyeceksiniz ama bir kadının incelemesini okudum. kazın ayağı öyle değilmiş. sensörlü tesla'lar daha iyiydi diyor kadın.





  • redbee kullanıcısına yanıt
    QR code okumazsa altındaki soket (istasyon) numarasını uygulamadan manuel girerek de şarj başlatabiliyorsunuz. Trugoda, Watta qr okumayınca bu şekilde başlattım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihanair kullanıcısına yanıt

    Sattığınız araç hangisiydi? Çabuk gidebilen birşeyse 1 mio TL dolayı temiz araçlar hala rahat gidiyor. Bir arkadaşım bugün manuel GOLF 8 'i bir kaç saatte satıverdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 milyon tl altı araçların satışları iyiymiş ikinci elde. Üstünde sıkıntı var.

  • Tinúviel kullanıcısına yanıt

    Youtube’da aerogogo diye bir sisme yatak videosuna denk gelmistim model y icin. Guzel gozukuyordu. Ama yurtdisindan nasil alinir getirtilir arastirmak lazim

    selamlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya gelen trollere ben cevap yazilmasini cok komik buluyorum. Her populer arac forumuna dadanan boyle troller var. Araci alip kullanacak olan bizleriz. Parasini biz vermisiz, risklerini biz almisiz. HW4 yerine HW3 gelse tum hayati degisecek gibi davrananlar araci alip kullanacak kisiler degil, en fazla al satcidir ve yatirimi az biraz deger kaybedecek diye tutusmustur. Araci test edip de araci kullanmaya niyetli kimse hayir diyemez. Bu fiyata bundan daha iyi bir arac yok. Bu aracin da oldugu sinifi sirf fiyati yakin diye clio’yla golf’le ve hatta tiguanla vs karsilastirmak da cok yersiz. Bu arabanin kaputunun altinda 1.6 motor olsa yaklasik 2.9 milyon olacakti. X3’ten ve XC60’tan daha buyuk bir arac bu. Ustelik malzeme kalitesi de BMW Mercedes kalitesinde olmasa da, VW sahipleri kusura bakmasin ama VW’den iyi. Yani premium olmasa da ekonomi sinifi araclar arasinda hem yuksek performans hem de yuksek kalite sunuyor. Bu nedenle, ozellikle 1.8 milyona bu araci alip daha da pisman olacagini dusunen varsa bence ilk olarak elektrikli arac almak isteyip istemedigine karar vermeli. Ayrica arabalarin da, her ne kadar son birkac yilda bu durum farkli olsa da, bir yatirim araci olmadigini ve aracin yatirim yapilabilirliginden bagimsiz olarak kisinin kendi zevk ve ihtiyaclari dogrultusunda alinan bir esya oldugunu kabul etmesi gerek.

    Ozetle, alin kullanin arkadaslar. Bu forumda saatlerce birbirinizle tartismanin, trollerle ugrasmanin hicbir anlami yok. 1000 km menzilli arac gelecek diye 450 km menzilli arabayi almamak da cok komik. Bugun 1000 km cikar, yarin 3000 cikar. Halbuki yillardir bindiginiz 1.4 motorlu araclarin benzinli menzili tas catlasin 700-800 kilometreydi. Hatta sehir icinde 600 km’den fazla yol yapilmaz zaten cogu aracla. 450 fazlasiyla yeterli. Bmw i3 sadece 140 km menzille gelmisti ve kullananlar son derece memnundu. 450 fazlasiyla yeter. Yetmiyorsa zaten neden bu forumda dil dokuyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 8 Mayıs 2024; 17:56:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şarj için

    Basit hesap:

    Tesla 80Kw Batarya mevcut.

    Şehiriçi Tüketim 100 km'de 17-18Kw 10.000km sonra ki ortalamam.

    Full şarj ile 450-470 km yapar.


    Bugün hava güzeldi ortalama 14-15 kw tüketti.

    Bu şekilde 14kw tüketim devam etse 550 km yol gider.


    Hava koşulları

    Trafik yoğunluğu

    Sürüş tarzınız gibi önemli farklar olabilir.


    İnanın şarj şehiriçinde hiç sorun olmuyor alışıyorsunuz kullanmaya.Şehirdişı yoğun kullanacaksanız iyi bir program yapmanız halinde sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum.


    Benim için önemli araçların pil kapasitesinden çok tüketimlerinin düşürülmesi.

    Modely ile 17-18 Kw olan ortalama tüketim.

    Model3 ile 13-14kw seviyelerindeymiş.


    aynı batarya paketinde 100km fazla menzil yapar.

  • Tinúviel kullanıcısına yanıt

    merhaba

    yatak için çok bakındım ama fiyatlar pahalı geldi, kalın battaniye benzeri bir şey serip yatmıştım şehirler arası yolda.

    cam perdelerini de aldım gayet güzel oturuyor, ışıkta geçirmiyor. linkini akşama gönderirim.

  • oaston kullanıcısına yanıt

    Zaaaaaa işine gelmeyince hemen sokak ağzına bağlamış. Vatandaşa cart curt yok verecekler o parayı faiziyle. İptal eden Herkes tüketiici hakem heyetine başvursun böyle hukuk sistemine yasalara aykırı sözleşme düzenlenmez. Birdahada iyi okuyun, böyle her konuda tüketiciye ağır sorumluluk sözleyen tekliflerde arkanıza bakmadan kaçın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FirstClass F kullanıcısına yanıt

    Arabayı alıp kullandığınızda eksiklerini goreceksiniz.

    hW3/HW4 konusu asil al sat yapanları ilgilendirmez, al-sat yapan Tesla aldim Tesla sattım beni bağlamaz kafasında olmaz mı ?


    hava her zaman iyi değil, aydınlık ve güneşli değil.

    bir çok park esnasında kapalı ve karanlık yerlere yanaşıyorsunuz.


    bu esnada park assist’in performansı farklı olduğunu görüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13641365136613671368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.