Şimdi Ara

Tesla'nın Türkiye satışlarındaki düşüş devam ediyor: Sebepleri neler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yetkili servis yok, tesla şarj altyapısı yok. ne bekliyolar ki?

    ilk sükseye şükredin

  • Tesla ülkemizdeki satış fiyatı açıklandığında herkes bedava gözüyle baktığı için sipariş patlaması yaşanmıştı. O günden beri fiyatlar artış gösterip normale yaklaştığı için satışların düşmesi gayet normal.
    Ben kadranı olmayan araba almak istemem. Ama bu sebeple de gidip 3.5 milyonu tasarımını çok beğendiğim i4 e de vermem. id4 elektrikli Aracın 0-100 ü ile benim 2015 golf7 arasında sadece 1 sn oynuyor. Gerek yok.
    Evli ve çocuklu olsaydım gider Torres EVX alırdım.
  • Bende megane elektrikli var kullanım keyfi bakımından teslaya 10 basar bence, çevreden duyduğum kadarıyla teslada gazdan ayağını kesiyorsun araç kendini firenliyor(sanirim bu özellik sabit kaldirilmiyor) ben yolda yürürken arkanızdan birinin sizi devamli tutması gibi bir şey
  • Ülkedeki keko godomanlara Tesla satarsan başın daha çok ağırır..
  • Çünkü geldiğinde ucuzdu ve millet bayide araba bulamazken Tesla'yı internetten sipariş edebiliyordu. Şimdi fiyat 3 milyon olmuş üstelik vergi avantajına, gümrük birliği kapsamında olmasına rağmen. 3 milyona Mercedes EQB var, içi de dolu dolu...
  • Aylarca telefonlara bile bakmadıkları ve iptal edilen araçların bana satacağından dah ucuza satmaya başlaması ile siparişimi iptal ettim.

    Öncesinde doğru yaklaşamayan firmadan niye alayım. Araçta kusura bakmasınlar ama içi, dışı kötü. Yazılımı için alacaktım sadece.
  • MTV
  • İnsanlar geçimi zor sağlıyor neden mi arıyorsunuz alın size neden? İnsanlar geçim derdinden siyasetçiler oy peşindeler bize ne seçimden insanlar geçim derdindeler ülke günden güne geriye gidiyor daha kötü günler bizi bekliyor
  • Scaleo S kullanıcısına yanıt
    Bu konuyla ilgili eksik ve yanlış bir bilgiye sahip olduğunuz için düzeltme yapmak istedim.Tesla da rejeneratif fren var. Özellikle şehir içinde ciddi anlamda geri kazanım sağlıyor. Dilerseniz bu özelliği tamamen kapatabileceğiz gibi( ayağınızı gazdan çektiğiniz anda içten yanmalı motorlarda olduğu gibi araç frenlemeden normal salınım halinde seyrediyor)dilerseniz de daha az rejenerarif moduna da alabiliyorsunuz. Not: Tesla Model Y kullancısı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tectec -- 14 Mart 2024; 12:49:28 >
  • Benim gibi makyajlı kasa bekleyenler olabilir önümüzdeki sene başı çıkacak diyorlar ayrıca faizler uçtu kredi çekilemiyor genel olarak TR de bu sene durgun olacak araç satışları.

  • vergi soygunu ve togg masalı...

  • dolar, vergi, enflasyon daha ne olucakki sebep olarak geldiği zaman uygundu imkanı olan aldı tamam işte ülkenin durumu o kadar satışa el veriyor


    haa zaten çok imkanı olanda gidip tesla almaz zaten çirkin bi avantajı yok içi güzel değil donanım yok

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alfa-x

    O kadar paraya kalitesiz ve çirkin araba satılmaz tabii , geçen youtube da yurtdışı Türk kullanıcı bunda ettiğim zararı hiçbir araçta etmedim diyordu yani yurt dışında da durum aynı %50 zarar etmiş şuan 29000 euroya satamam diyordu.
    Bunun sebebinide anlatırken söyledi yandan geçen aracın sesini duyuyorsunuz diyor ,yani o kadar para ver izolasyon zayıf , dışarıdaki sesler içeride.Model Y nin yan cam ile kasa arasındaki boşluğa kimse bakmıyor mu neredeyse 1cm den fazla , çerçevesiz cam tercihinin sonuçları ,sekizsilindir bile teslasını bıraktı sürekli togg da :))

    Hiç teslaya biinmediğiniz belli.Babamın markası değil savunacak değilim ama geçen sene temmuz ayında 2017 b9 a4 aracımı satıp tesla aldım. a4 18 jantlıydı tesla 19 jant ile hemen hemen aynı konforu sağlıyor a4den daha sessiz ve pürüzsüz sürüşü var. "lamine çift cam" kapılar ve dış sesi çok güzel kesiyor. Araç çok hızlı olduğu için 140 - 150 lere çok çabuk ulaşıyor bu hızlarda yol sesi başlıyor o da 255 tabanlı lastiklerden kaynaklanıyor. Ama yine de yol sesi A4 den daha az. Çirkinlik güzellik göreceli tabii saygı duyuyuorum

    Tesla'nın Türkiye satışlarındaki düşüş devam ediyor: Sebepleri neler?




  • ofise lavabo götürüp şov yapacağına müdür ata şuraya

  • oly1786 kullanıcısına yanıt

    Peki otoparksız apartmanda oturanlar ne demeye aldı bu araçları?

    Burdan anlaşılıyor ki bizim insanımız har vurup harman savuran bir toplum.

    İhtiyacına göre ürün almak yerine "millet desin" diye ürün alıyor olabilir mi sence?

    Ben acımıyorum öylelerine.

    Açlık edebiyatı yapıp 100 bin tl bi telefona veren var bu ülkede.

    Hatta parası yetmediği için kredi çekip de alanı gördüm.


    Sence gerçekten ihtiyacı olduğu için mi alıyor?

  • şu teslayı alacagıma chery 8 pro alırım. kii herkes öyle yapıyor zaten. her yer chery doldu.

  • Cevap: Fakirlik
  • turcoblanco kullanıcısına yanıt
    150 ile gidersen menzilin kaç kmye düşüyor?
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Sabit 150 gittiğim olmuyor hız limitlerine uyuyorum otobanda 140 ile 350 - 400 kö arası gidiyorum
  • turcoblanco kullanıcısına yanıt

    tin tin tin gidiyorum diyorsun yani. ne demek istediğimi anladın aslında ama neyse, kuzu kuzu limitlerde gidiyorum diycen, biraz bastın mı o yol zor biter elektrikli arabayla. Tesla'nın Türkiye satışlarındaki düşüş devam ediyor: Sebepleri neler? 

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.