Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
613.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence bu yılın sonuna doğru çıkar.Çünkü oyun motoru değişmeyecek yeni bir oyun motoruda olmayacak.Sadece bir kaç şey eklenecek.Çok uzun süre bekleyeceğimizi sanmıyorum.Bence bu günün en güzel haberi
  • 2008 yazıyormuş pardon. 1 seneden az kaldı değilmi
  • yıllarca nfs nin tekelinden sonra pc ye yeni bir efsane doğdu arkadaşlar.aslında doğdu demiyelim geri döndü desek daha doğru olcak...benim beklentim ufak tefek ayrıntılara önem versinler mesela arabanın duvara çarpınca küt diye olduğu yerde kalması filan.bide hasar olursa çok ii olur.nfs high stakes te hasar vardı.tamir için para filan veriyodun.bence çok güzledi....güzel bir haber.ee bi yıla yakın bi zaman var.dx 10 bekliyoruz dimi...o zamana kadarda 8800gts de 200 dolara iner zaten
  • Daha DX10 seneye bu zamanlar tamamen yerine oturmuş olur herkez bi anda dx10 a geçemez
  • Bu oyun çıkana kadar ben evlenip çoluk çocuğa karışırım
  • Valla çok güzel bir haber de ben açıkcası 1 sene sonra çıkmasını çok da istemiyorum TDU 2 nin. TDU zaten oldukça kapsamlı ve çok uzun soluklu bir oyun o nedenle hemen yeni bir oyun çıkarmanın manası yok bence. En az 2 sene geçmeli TDU nun üzerinden yani yaklaşık 2.5, 3 sene sonra yeni bir TDU güzel olur yeni grafikler daha detaylı bir oyun vs..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: venom800

    Valla çok güzel bir haber de ben açıkcası 1 sene sonra çıkmasını çok da istemiyorum TDU 2 nin. TDU zaten oldukça kapsamlı ve çok uzun soluklu bir oyun o nedenle hemen yeni bir oyun çıkarmanın manası yok bence. En az 2 sene geçmeli TDU nun üzerinden yani yaklaşık 2.5, 3 sene sonra yeni bir TDU güzel olur yeni grafikler daha detaylı bir oyun vs..


    hocam vur dedik öldürdün sende
  • 1. de yapmaları gerekn çogu şeyi o kadar zaman içinde yapamadılar şimdi 2. bunu yapmaya çalışacaklar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hsynbl

    quote:

    Orjinalden alıntı: venom800

    Valla çok güzel bir haber de ben açıkcası 1 sene sonra çıkmasını çok da istemiyorum TDU 2 nin. TDU zaten oldukça kapsamlı ve çok uzun soluklu bir oyun o nedenle hemen yeni bir oyun çıkarmanın manası yok bence. En az 2 sene geçmeli TDU nun üzerinden yani yaklaşık 2.5, 3 sene sonra yeni bir TDU güzel olur yeni grafikler daha detaylı bir oyun vs..


    hocam vur dedik öldürdün sende


    Ama doğru değilmiyim yahu 1 sene sonra tdu 2 çıksa yazık değil mi 1. oyuna Önce ilkini iyice bir sindirelim oyun içimize işlesin sonra çıkarsınlar 2. oyunu




  • gelsin
  • http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=57925

    atari bu konuyla ilgili açtığım topici kapadı :D
    millet 2 gelene kadar önce biriciyi adam akıllı düzeltin diyince sinirlerine kaçtı
  • biz daha ilkini oynayamadık
  • Kullanımı bu kadar berbat ve gerçekle hiç alakası olmayan sadece gerçeğe uyarlanmaya çalışılan bir TD oyunun 2.si de berbat olur gaza basıyorsun araba sola kırıyor bu kadar da olmaz bea bide utanmadan 2.sini çıkaracaklarmış

    Sola doğru eğimli gitse anlarımda araba sola direk kıryor ani kalkış söz konusu değil böyle oyunun 2.si ne olur tahmin edemiyorum hiçmi nfs ve ya eski seri TD oynamamış bunu yapanları anlamıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xinu -- 9 Mayıs 2007; 18:53:50 >
  • Oyuna .ok atacağına önce sürmeyi öğren sen.
  • @erowerlord bu oyunun gerçekle alakası olmadığını düşünüyorsan büyük ihtimalle gerçeğe yakın bir araba yarışı ilk defa oynuyorsun heralde aksi halde böyle bir yorum yapmazdın.. Nedense oyunla ilgili sorun yaşayan kişilerden bazıları bu tarz yorumlar da bulunuyor. Gaza bastığında araban sola kırıyorsa büyük ihtimalle direksiyonunu kalibre etmen gerekiyor demektir yok direksiyon ile oynamıyorum diyorsan o zaman oyunda bir sorun var çünkü ben bu bahsettiğin sorun ile hiç karşılaşmadım elimde oyunun orjinali var ve gayet rahat bir şekilde oynuyorum. Bence oyuna çamur atmadan önce bir kaç kez daha düşünün çünkü berbat dediğin bu oyun şu anda piyasada ki en iyi yarış oyunlarından birisi bana sorarsan en iyisi
  • Güzel haber bencede ama biraz zaman geçsin aradan ondan sonra
  • haber icin tsk ler heralde bu dx10 la beraber gelir ozaman ne bicim grafik olur 1 zaten süperdi 2 heralde harika ötesi olur
  • dahaaa çok var oyunun çıkmasına asıl ben 1. oyuna çıkacak patch i bekliyom
  • gta 4 ve bunun başından kalkamayacaz seneye anlaşılan
  • Arkadaşlar ben TDU kadar nefret ettiğim ve aynı zamanda beğendiğim oyun görmedim karışık duygular içerisindeyim.Eksi ve artı yönlerini söyleyecek olursam.

    + yönleri.

    1- İlginç bir konu ile yarış oyunlarına farklı bir tad veriyor.
    2- Araba iç dizayn eklemeleri çok iyi bir özellik
    3-Muhteşem doğa manzaraları seyrederek kilometrelerce gitmek oldukça keyifli.
    4-Değişik daha şimdiye kadar alışmadığımız görevler ve bağımlılık yapıcı en önemli unsuru büyk bir adada yarışların keyfini sürme.

    - Geldik beğenmediğim ve bu kadarda olmaz dediğim özelliklerine.

    1-Arabayla giderken blur teknolojisi sayesinde hız yaptığımız hissini vermeye çalışıyor lakin bu olay trafikteki arabalar sayesinde bozuluyor.Dikkat ettim çogu sefer başıma aynı olaylar geldi.Mercedes Vision SLR ile gidiyorum araba 280 300km ile giderken trafktiktei arabaları sanki 150km hızla geçmiş izlenimi veriyor.Anladığım nokta araba bu hız hissini veriyor ama işin içine trafik girince oyun tam bir komediye dönüyor.Yanımdaki kamyonu yada jipi 300km ile geöiyorum sanki yanımdaki jip 250km gidiyormuşta onu zar zor geçiyormuş havası uyandırıyor.Gerçekte 200km ile giderken trafikteki bir arabayı önünde görmen ile geçmen bir olur yani önündeki araç 150 yapmıyorsa kusura bakmayın ama bu konuda Nfs MW ve Carbon daha gerçekçi.

    2-Böyle yolmu olur kardeşler koskoca villalarla ve milyon dolarlık arabalarla dolu olan adada öyle yollar varki ömre bedel.Altımda 1.5 tonluk araba var 50 km ile gidiyorum belirli yerlerde yola hiç özenmediklerinden olsa gerek otomobil bir zıplıyor 10 metre sanki birisi zıplasın diye rampa yapmış yola.Hadi Virajlı yollarda anlarım. Adanın bir kısım yeri var ki evlere şenlik jipler bile giderken arabanın altını vurduğunu gösteriyor.Varmı böyle bir yol.Zaten trafikte bu yolları bile hariç tutsanız otobanda giriş çıkışlarda o kadar çok araba altını vuruyor ki allah araba sahiplerine sabır versin.Kamyon bile ALTINI SÜRTERMİ YA.

    Bu OYUN İLE BİRLİKTE YENİ TERİM GELİR.ÖNÜNÜ GÖREMEDEN GİDEN ŞOFÖR.YAPIN YAPINDA ARABAYA DIŞ ÇEVREYE GÖSTERECEĞİNİZ ÖZEN KADAR BİRAZDA YOLA ÖZEN GÖSTERSEYDİNİZYA TDU YAPIMCILARI.

    3-Arabaların sesleri neredeyse aynı 350Z ile SLK komprasörde hiç fark yok hadi onu bıraktım.Enzonun sesi ! SLR nin gazdan ayağını çektikten sonra motora binen komprassör sesi hiç birisi yok.Koymuşlar bir tane araba sesi devrine göre biri fazla diğeri az ses çıkarıyor pes yani.

    4-Arkadaşlar böyle berbat birşey olurmu? yarıştan çıkıcağım adam illede oyundan çık diyor.Sonra gel diyor.Yazıklar olsun böyle bir hatayı (bana sorarsanız hatada değil resmen unutmuşlar ) yamayla halledilecekmiş.Bu tür bir oyuna bu sorun için yama yapıyorsan yazıklar olsun sana.
    Yalnız birşey yapıyorsan TDU gibi şu oyunu eksiksiz yapsana yamalar oyundaki hatalardan olsun. eksiklerden değil.Yamalar hatalar için yapılır oyunda şu özelliği unuttuk diye yamalıyacaklarsa oyunda gerekli özenin gösterilmediğine inanırım.

    5-yolda ilerliyorum yarışan birisi geliyor bana çarpıyor arkadan polis cezayı bana yazıyor.Güleyim bari.Hadi onuda geçtim önümdeki trafikteki araçlar kaza yapıyorlar gelip bana çarpıyor.Üstelik teslim edeceğim araba yuh diyorum başka birşey demiyorum.

    6-Arabaya girme hakkını veriyorsun camları açıyorsun radyo dinliyorsun ama birtürlü üstü açılıp kapanan arabanın üstünü kapatamıyorsun insanın aklına acaba arızalı mı? kuşkusu biniyor.Madem düzgün yapıyorsun içine giriyorsun arabanın camları açıyorsun tavanı niye unutuyorsun.Bence TDU NFS nin yaptığı oyunlardan iyilerini seçerek birşeyler yapmaya çalışmış bazı yerleri tutmuş bazı yerleri tutmamış.Örnek NFS 3 arabanın iç görünüşü. NFS 5 arabanın içine girebilme ve içeriden oynanış aynı zamanda bağajı aç motoru aç kapıları aç. vb Örnek çok yalnız şunu belirtiyim NFS kopyalasa bile buna kızmam sonuçta iyi bir proje olacaksa ve oyun tutulacaksa herkesin birbirinden kopya çekmeye hakkı vardır sonuçta müşteriler kazançlı çıkar.


    TDU hakkında görüşüm ilginç fikirler bir o kadar büyük ada gezintisi.Telimat ve mankenleri istedikleri yerlere bırakmak güzel.Ama hani deriz ya oyunda birşeyler eksik diye bu oyundada onu hissettim.Saatlerce başında durmama rağmen sanki görevim sadece adayı öğrenmek gibi hiç rakip yok konu yok gir yarışa kazan çık mantığı.Bundan sonra EA mi yapar Atarı mi yapar bilmem ama artık yarış oyunlarında bile konunun olması o oyunun tutulmasında birincil fakttör oluyor.Tüm yazdıklarımdan sonra eksikliklerine rağmen TDU başında saatlerce durmamı sağlıyor birde şu yanlışlar olmasaydı da işte Carbondan sonra bu oyun üstüne tadlı gibi geldi diyebilseydik.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.