Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2.İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
33.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Test Drive Unlimited 2.İnceleme


    Sene 2006 Piyasada yarış oyunu kıtlığı yaşanıyor.İlk oyunlarından sonra genel olarak hayal kırıklığı yaşatan Test Driver serisinin yeni üyesi Unlimited sessiz sedasız bir şekilde piyasada ki yerini almış.Kimimiz yarış oyunu kıtlıgından,kimimiz test driver serisine aşina oldugundan bu oyunu denemişizdir.Ve karşılığında daha önce hiç bir oyunda görmediğimiz tecrübeler edinmişizdir.Unlimited yarış oyunlarına yeni bir soluk niteliğindeydi.Arcade/sümilasyon türlerini iyi harmanlayan yapım birde için de The Sims i hatırlatan özellikler barındırıyordu.Karakter seçme,Ev satın alma gibi fonksiyonlar bir yarış oyunun da bize oldukça yabancıydı.Genel olarak yüksek puanlar alan yapımın ikincisi yapılmaya başlanmıştı bile.
     Test Drive Unlimited 2.İnceleme

    ]İlk oyundan tam 4 sene sonraki durağımız bukez İspanyanın gözde adalarından biri olan İbiza.Gerek yapımcıların bize vaad ettikleri,gerek ilk oyunun bizde uyandırdıkları ister istemez bu oyun için sabırsızlanmamızı sağladı.Çok şükür serinin ikinci oyununa kavuşmuş olduk.
     Test Drive Unlimited 2.İnceleme


    Oyuna oldukça alışılmışın dışında bir giriş yapıyoruz.Kendimizi bir partinin içinde buluyoruz ve ilk yapmamız gereken şey olan karakter seçmemiz isteniyor.Altı karakter arasından bize en uygun olanını seçtikten sonra,Bir abla bize sesleniyor ve bize doğum günü hediyesini vermek için garaja inmemizi söylüyor.Ve gördüğümüz ilk araç son model bir ferrari oluyor.Bazılarımız düşünebilir bu ne ya zank diye son model bir arabayla oyunamı başlanır diye.Ama merak etmeyin aracımız bir kaç dakika sonra huuyyt diye kayıveriyor altınızdan.Burda kesiyorum gerisini oynayıp görürsünüz artık.
     Test Drive Unlimited 2.İnceleme


    Gelelim oyun içi dinamiklere.Oyunun temeli, genel olarak dört kategoriye ayrılıyor: Rekabet, sosyallik, keşif ve koleksiyon.Rekabet, diğer oyuncularla yapacağınız yarışları ve oyunun sunacağı diğer yarış aktivitelerini temsil ediyor. Bu sayede bol bol seviye puanı ve para kazanmanız mümkün. Kendi el emeğiniz ve göz nurunuz ile açacağınız yarış kulüpleri de oyunun sosyallik tarafını oluşturuyor.Otomobillerin yanı sıra lüks villalar satın alabileceğinizi ve buraya dostlarınızı davet edebileceğinizi de ayrıca belirtmek lazım. Keşifse olayın daha başka bir boyutu. Test Drive Unlimited 2 serüveni, bir tatil cenneti olan Ibiza Adası’nda geçeceği için buranın taşını toprağını keşfetmek, hatta yarışlar haricinde 4x4 araçlarla dağ bayır dolaşmak ayrı bir tercih olacak oyuncular için. Listenin sonundaki “koleksiyon” kelimesinin de ne anlattığı ortada. Garajınızı lüks otomobillerle dolduracaksınız ve millete hava atacaksınız.

    [/FONT]

     Test Drive Unlimited 2.İnceleme

     Test Drive Unlimited 2.İnceleme


    Oyunda Para ve level sistemi var.Bunların ne işe yaradığına gelelim.Oyunda yapılacak o kadar şey var ki inanın paranız cebinizde fazla ağırlık yapmayacak.Araba,Ev satın alabilir.Arabamızı dilediğimiz gibi hem görsel hem performans bakımından modifiye edebilir,Yıkıma yağlama yapabilir,ve yada yarattığınız karakterin üstüne başına bişiler alarak paranızı giyim kuşamda harcaya bilirsiniz.Hatta dahada ileri gidip benim karakterin tipi bana itici geldi diyip bir estetik cerraha başvurabilirsiniz.Parayıda doğal olarak yarışlardan yada daha önce bir yarış oyunun da karşılasmadığımız şekilde kumar oynayarak kazanabilirsiniz.Unlimited 2 de birde ehliyet sistemi bulunuyor.Gran Turismoyla aynı işleyen bu sistem oyuna ayrı bir eğlence kaTdığını söylemekte fayda var.Unlimited 2 de daha aklımA gelmeyen bir çok özellikde bulunuyor.O kadar çok ki arabanızın camlarını veya üstünü açıp kapayabilir sağa sola sinyal verebilirsiniz.Örneğini verip oyunun teknik kısımlarına geçmek istiyorum.
    TDU2 Grafik olarak olarak ne övülücek nede kötülenecek bir yapıya sahip.Gözünüze kesinlikle kötü gözükmüyor ama bir gran turismo 5 gibi görsel şölen beklemeyin.Bunun dışında gece gündüz ve hava değişim olayları olağanüstü güzel bir şekilde işliyor.Manzara olarakda süper görüntülere tanıklık edebilirisiniz.Yarışın ortasında saha çekip güneşin batmasını izlemek yapmış olduğum bir hareket mesela :06:.Yada şıkır şıkır akan şelalenin yanında durup piknik yapmak bile istiyebilirsiniz ancak yapımcılar o kadar da ileri gitmemişler.Ses efektleri gerçekten kulak şenliği niteliğinde ama müzik olarak fazla seçeneğiniz yok malesef.Çogunlukla radyoyu kapatıp.Subaru impereza motorunun o eşsiz sesini dinlemeyi tercih ediceksiniz.


    Genel olarak TDU2 başarılı bir devam oyunu olmuş.Daha önce görmediğiz özellikler bu oyunu dahada cazip kılıyor.Kesinlikle denemenizi önerir.İyi oyunlar dilerim.

    ARTILAR

    -ÇOK DEYATLI BİR YAPIM YAPıCAK ONLARCA ŞEY VAR.
    -SES EFEKTLERİ KULAK ŞENLİĞİ.
    -YARIŞLAR SIKICI VE TEKDÜZE DEĞİL.
    -LEVEL 10 DAN SONRA HAWAYİ YE UÇMAK MÜMKÜN.
    -YAĞMURLU HAVADA OFF-ROAD YAPMAK ÇOK EĞLENCELİ.

    EKSİLER

    -GRAFİKLER ÇOK İYİ DEĞİL
    -RADYO SAYISI SADECE İKİ TANE
    -FRAME DÜŞMELERİ CANINIZI SIKABİLİR.

    PUAN

    Grafik=100/80
    Ses=100/85
    Oynanabilirlik=100/90

    GENEL=100/88



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drelanteS -- 8 Şubat 2011; 11:14:48 >







  • inceleme için tşkler alınacaklar listesine eklendi
  • Rica ederim biran önce denemelisin bencede
  • ........



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cait -- 7 Şubat 2011; 21:40:48 >
  • oyun rezalet
  • Herkezin gorusu kendine madem bu kadar kotu neden dunyanin bir numarali oyun dergisi gameinfomer 85 puan verip silver damgasi vurmus?
  • ibizaya gitmiş biri olarak kesin oynarım
  • .............



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cait -- 7 Şubat 2011; 21:40:40 >
  • Test Drive, ilk oyunundan beridir severek oynadığım bir oyundur. Bu sonuncu olanı da zevkle oynayacağımdan eminim. Teknik açıdan bakılırsa hiç de öyle basit ve kötü bir oyuna da benzemiyor.
  • bu uyun neyin nasidir arkadaslar mamundadan indirsek online oynayabilirmiyiz acaba
  • Çok güzel incelemişsin dostum eline sağlık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firenze

    Çok güzel incelemişsin dostum eline sağlık

    Beyendiyseniz ne mutlu bana

    Arkadaşlar bu arada xbox dan screenshot yaptığmız resmileri nasıl alırız biliyormusunuz?Nereye baktıysam göremedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drelanteS


    quote:

    Orijinalden alıntı: Firenze

    Çok güzel incelemişsin dostum eline sağlık

    Beyendiyseniz ne mutlu bana

    Arkadaşlar bu arada xbox dan screenshot yaptığmız resmileri nasıl alırız biliyormusunuz?Nereye baktıysam göremedim.

    xbox sürümünde sadece evimize resimleri ekliyoruz ancak pc sürümde elde edilir diye biliyorum.




  • Eline sağlık. Forumda bu tarz paylaşımlar görmek güzel.
  • ben grafıksel acıdan ve arabaların sürüşü olarak da oyunu hiç beğenmedim tabi insan gt5 teki sürüşü yasayınca diğerleri artık kesmıyor ozetle tavsiye etmiyorum
  • Arkadaşlar oyun büyük oranda bitti.Ama hala yeni yeni özellikler keşfediyorum.Mesela yarışcı rakiplerimizle arabasına duello yapıp yarış sonunda anahtarını alabiliyorsunuz.
  • kaç saat sürdü bitirmke bu kadar çabuk bitirdiğine göre kısa sanırım?
  • Kesinlikle kısa değil.yaklaşık 25 saat dir oynuyorum%87 tamamlandı.30 saatlik bir oyun.kısa değil bence.
  • hımm uzun yan isaol
  • Arkadaşlar bu arada oyunda bu şarkı çok hosuma gitti.

    Ellie Goulding - Under The Sheets (Jakwob Remix)

    http://www.youtube.com/watch?v=CR5AR6VksC4
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.