Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (740. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.791
Cevap
14
Favori
914.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 736737738739740
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  •  Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

    Bu geceden.




  • Dün geceden:)

    @PewDiePie @HyperXCrossfire @bozcaadalı @.:Romeo_Redline:. @oKsyqeN
  • JindaR J kullanıcısına yanıt
    Çok güzel yakalamışsın her şeyi . Çok güzel eğlenmişiz eline sağlık. .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 23 Haziran 2015; 20:54:29 >
  • bunu diğer konuda da paylaşayım
  • BEYLER ACİLL FACEBOOK MU ARTIK WHATSAPP MI ACİLL GRUP KURUN BEN LÜTFEN BU MESAJI GÖREN BU NUMARAYA WHATSAPP DAN MESAJ ATSIN 0543 428 95 75 BİRDE BEN BU 168 PACK KURAMIYORUM HATA VERİYOR CARPACK i KURDUM BU BMW NERDEN SATIN ALICAZ ÖNCEDEN HATIRLIYORDUM AMA UNUTTUM BMW Yİ BULAMIYORUM MÜMKÜNSE BİRİSİ BANA FULL + FULL + FULL SAVE ATSIN İNTERNETTE BULUNMUYOR TAM FULL SAVE




  • Bu oyunun 3. çıkacak mı? Var mıdır bilgisi olan?
  • Selam linki atabilirsen sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metalurg

    Selam linki atabilirsen sevinirim.

    ARKADAŞLAR ARTIK BU KONUDAYIZ

    http://forum.donanimhaber.com/m_106393380/tm.htm
  • Bundan birkaç ay önce bir yorum gördüm insanlar nfsyi ilk oynadıkları araba yarışı oyunu olduğu için seviyor bu oyunlar her zaman çöptü şeklindeydi.Düşündüm benim ilk oynadığım bilgisayar oyunu mitdown madnessdi peki zamanında alternatifi olmayan bu nfsler her zaman kötümüydü diye düşündüm.U1den başlayıp Carbona kadar oynamaya karar verdim.Size yemin edebilirim u1de aracı kullanmaya başladığımda gözlerim doldu bu dedim arcade oyun denildiği zaman olması gereken kontroller buydu dedim.Şimdiki saçma nfslerin kontrolleri fizikleri çok kötü.Tabi u2 mw derken arcade araba yarışı böyle olması gerekiyor diyerek mutlu ayrıldım.2 gün önce aklıma çok sevdiğim yüzlerce saat oynamış olduğum test drive unlimited geldi.Evet bu oyun bir simcade oyunuydu.Oyunu indirdim ve tekrar duygulandım.Simcade oyunu buydu dedim ne fazla simulasyon nede fazla arcade.+120 saatlik o kadar para verdim bari bittsin diye işkence gibi oynadığım fh4ü bir kaç saat içinde daha zevk vermişti.Lafta gelmiş geçmiş en iyi araba yarışı olan forza gibi ruhsuz amaçsız boş değildi ve simulasyon mekaniklerini koyup virajları 20 ile döndürüp simcade diye yutturan bir firma gibi değil.Ben simcade oyunlarında virajları 20-30 ile değil 60-80 ile dönmek istiyorum.Simcade dediğin oyun tdudur.Gerçekten Dünden beri oynuyorum oyun gerçekten efsane oynasanız bile sırıtmıyor sadece grafikleri eskidi malum oyun çıkalı 16 yıl oldu.Araba yarışı oyunlarının çağı bitti hepsi öldü zaten.Midnight club serisi kafasına sıktı yıllardır yok,Burnout remasterd yapıldı ama 2008den beri yeni bir oyun yok.Flatout,split second,blur bu oyunlar artık gitti.Nfsden söz etmek istemiyorum adamlar oyuncuların istediklerini veremiyorlar ve kendi çaplarında birşeyler deniyorlar.Umarım yeni tdu beklentileri karşılar ve tahtına geri çıkar.

    Bu fotoda benden olsun.(Shellby aşktır gerisi yalan)

     Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)


    Forza hakkında söylemek istediğim oyundan nefret etmiyoum ama bu oyun bana göre overrated bir oyun 60-70 lik bir oyun ama insanlar bayıldı.Bu oyunu almadan önce çok fena hypelanmıştım.Her yerde en iyi oyun yazıyordu ilk oyunu tam oynamasamda kuzenimle güzel vakit geçirtmişti.Bende hemen aldım yalan yok ilk saatler çok çok eğelenceliydi taki oyun tutorial kısmını geçinceye kadar.Şimdi forzanın en büyük sıkıntıları oyunda hiçbir amacınız yok.Arabayı al ne yaparsan yap.Yarış çeşitleri felan lvl atlatma atlatınca yeni yarışları açma felan var ama sürekli tek bir yarış yaparak 25 lvl yapabiliyorsun.En azında ilk oyundaki gibi boss yarışları olsaydı gelip bize laf soksaydı biz geliştikçe agresifleşseydi ve boss yarışı yapıp bitseydi.Ama yok neden uğraşmak istemediler.Tamam araç sürüşü gerçekci ama bu oyun simulasyon değil.Eğer simulasyon oynamak istersem dolu alternatifi var.En azında tdunun yaptığı gibi hardcore modu felan yapıp onlara özel lobby olsaydı ama yok.Tamam zevkler ve renkler olayı vardır.Ama bu oyun nasıl +90 puan felan alabildi aklım hala almıyor.Neyse geceniz güzel olsun sadece bu güzel deneyimlerimi paylaşmak istedim.





  • @hasan123417


    Super Sport araçlar ile çayır/çimen içerisinde yarıştıkları oyunamı gelmiş geçmiş en iyi diyolar??? şaka yapıyorsundur inşallah.

    16 yıl önce çıkan TDU da Super Sport araçlar ile çayıra bayıra çık bakalım ne oluyor. ( görünmeyen polis aracı bugının olmayacağını bilsem bu akşam kurar oynarım )

    Bahsettiğin oyunların bizlerin üzerinde izleri var arkadaşım ondan ne kadar vakit geçsede oynayınca zevk alıyorsun seninde gözlerin dolmuş zaten. Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) 

  • Boşuna denmiyor gerçek efsaneler asla ölmez diye... Bu serinin en sıkı takipçilerinden olup seriye ilk oyundan başlayan bir oyuncuyum. İlk oyun derken TDU dan değil ilk Test Drive oyunundan bahsediyorum. Çok genç arkadaşlarımız bilmeyebilirler haliyle yaş durumundan ötürü ama 90ların başında Nfs yokken Test Drive vardı ve ilk üç oyun ile o zamanları domine eden araba yarışı Test Drive serisi idi. Elbette sıkı rakipler vardı ama Test Drive hep başkaydı. Şu an pc mde hala kurulu ve yeni bir sisteme sahip olmama rağmen hala oynadığım yegane yarış oyunudur TDU...


    Yıllar önce burada çok güzel muhabbetler oldu bu oyun ile ilgili. Çok güzel paylaşımlar yapıldı ve harika turlar düzenlendi... Aynı tadı bir daha hiçbir zaman alamadım o yüzden offline bile olsa ben hala bu oyun ile ciddi şekilde eğlenebiliyorum dostlar.

  • 
Sayfa: önceki 736737738739740
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.