Şimdi Ara

Tetikleyici kullanan var mı flaş değil fotoğraf çekmek için ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar tetikleyici kullanan var mı flaşhdan bahsetmiyorum fotoğraf çekmek için geçen bi foto mağazasındaydım tavsiye etmişlerdide ozaman alamamıştım bakmamıştımda arkadaş kablolu kablosuzda var demişti nasıl sizce pratik mi kablosuz tavslye edermisiniz kullanan arkadaşlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ben kameranın remote control özelliğiyle telefondan kullanıyorum ihtiyacım olduğunda. olunca işe yarıyor, olmasa aramazdım. timer ile de çoğu zaman işimi görebiliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • timer da iş görür ancak, tetikleyici yada uzaktan kumanda olursa, tüm kontrol senin elinde olur.

    nikon D80 kullanırken ML-L3 kablosuz kumanda kullanmıştım. çok ucuzdu alayım n'olcak ki diye almıştım. Severek kullandım.

    sonradan bir de timelapse çekmek için kablolu bir kumanda aldım, ki kullanması çok zevkli.

    D810 da kullanıyorum, ama bunun için almayı düşünmedim, düşünmüyorum da. timer yeterli oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak01_

    Arkadaşlar tetikleyici kullanan var mı flaşhdan bahsetmiyorum fotoğraf çekmek için geçen bi foto mağazasındaydım tavsiye etmişlerdide ozaman alamamıştım bakmamıştımda arkadaş kablolu kablosuzda var demişti nasıl sizce pratik mi kablosuz tavslye edermisiniz kullanan arkadaşlar...

    Arkadaşımızın dediği gibi bende d80 kullandığım dönemde kablosuz kumanda vardı kızılötesi özelliğinden kullanıyodu yanlış hatırlamıyosam d300s'te phottix marka wireless tetikleyici kullanmak zorunda kaldım nd filtre ile kullanırken lazım oluyo uzun pozlamalarda ona keza.. yani kullandığınız makine buna izin veriyosa kablolu kablosuz fark etmez kumanda ŞART.. Saygılar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoroix59 -- 6 Temmuz 2016; 21:40:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle gece çekimlerinde kurtarıcı yada başka uzun pozlama çalışmalarında ve yine yüksek zoomlu lenslerde de keskin bir sonuç almak için şart, zamanlayıcı modunu pek sevmiyorum orada ışık pıt pıt yanıp sönüyor anında istediğin saniyeyi yakalayamıyorsun fakat tetik kullandığın taktirde hem isteğin kareyi istediğin saniyede yakalıyorusun hemde çok pratik oluyor. Detaylı tetiklerde var fakat çok uygun fiyata tetiklerde mevcut ben zamanında 15liralık çakma bir tetik kullandım çok işimi gördü şimdi tabi ya bozuldu ya pili bitti çalışmıyor fakat en kısa sürede biraz daha kalitelisini almayı düşünüyorum hatta lafı geçmişken canon 600D kullanıcısıyım bütçeyi çok zorlamayacak tavsiyeleriniz olursa kablolu yada kablosuz hatta kablolu olursa daha iyi olur beklerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.