Şimdi Ara

teyp-anfi bağlantıları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ön komponentler de mi anfinin çıkışına bağlanıyor, yoksa onlar teybin ön ses çıkışlarından mı bağlanıyor? bir diğer sorum ise, teybin arkasında 2 rca çıkış var.biri "Front" diğeri "rear/subwoofer". şimdi ben anfiye burdan hangi çıkışı, anfinin hangi girişine bağlıyacağım? anfi 4 kanal.



  • Tüm hoparlörler amfiye bağlanacak. Front ve rear çıkışlarında ikişer tane rca olması lazım, yani amfinizde de dört tane rca girişi olduğuna göre iki takım kablo çekin. Yada rca çoklayıcı çatal kabloyla konnektörlerin sayısını ikiye katlayabilirsiniz. Aslında amfinin ve teybin markalarını verseydiniz daha net cevap alabilirsiniz. Ama yapmanız gereken en doğru şey, bilen birine yaptırmanız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burhan

    Tüm hoparlörler amfiye bağlanacak. Front ve rear çıkışlarında ikişer tane rca olması lazım, yani amfinizde de dört tane rca girişi olduğuna göre iki takım kablo çekin. Yada rca çoklayıcı çatal kabloyla konnektörlerin sayısını ikiye katlayabilirsiniz. Aslında amfinin ve teybin markalarını verseydiniz daha net cevap alabilirsiniz. Ama yapmanız gereken en doğru şey, bilen birine yaptırmanız.


    teyp : pioneer mvh-1400ub

    anfi : skytech skt-2014 800 Watt

    hoparlörler : aracın kendi orj hoparlörleri (8 ohm) . araç, bmw 3.18i e36 kasa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdmdmbek -- 9 Temmuz 2012; 20:38:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.